فرمانده ناحیه بسیج ملارد:

قرارگاه محرومیت‌زدایی با ۱۳ کارگروه فعال، به دنبال کاهش محرومیت در شهرستان ملارد است

ملارد (پانا)- فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت ولی‌عصر(عج)، به تشریح ساختار و وظایف این قرارگاه محرومیت زدایی پرداخت و اعلام کرد که این قرارگاه با ۱۳ کارگروه تخصصی و مسئولیت فرماندار، در حال ارائه خدمات به اقشار آسیب‌پذیر، از جمله ۳۵۰۰ بانوی بدسرپرست و خودسرپرست است.

کد مطلب: ۱۶۱۸۱۹۳
لینک کوتاه کپی شد
قرارگاه محرومیت‌زدایی با ۱۳ کارگروه فعال، به دنبال کاهش محرومیت در شهرستان ملارد است

عباس زورمند، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت ولی‌عصر(عج)، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران پانا با اشاره به اهداف و ساختار این قرارگاه، تأکید کرد که این مجموعه با هدف رفع محرومیت و ارائه خدمات هدفمند به مردم تشکیل شده است و گفت: «قرارگاه محرومیت‌زدایی شهرستان ملارد، با محوریت فرماندار محترم، دارای ساختاری جامع شامل ۱۳ کارگروه تخصصی است. این کارگروه‌ها به صورت متمرکز و با همکاری نهادهای مختلف، برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنند.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ملارد به تشریح وظایف هر یک از این کارگروه‌ها پرداخت و افزود: «هر کدام از این کارگروه‌ها، مسئولیت یک حوزه خاص را بر عهده دارند تا بتوانند به طور مؤثر به مسائل رسیدگی کنند. کارگروه‌هایی مانند رسانه، عمرانی، آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و معنویت افزایی، خواهران، بحران و پدافند غیرعامل، بهداشت و سلامت، آموزش و تحصیل، اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی، کشاورزی و دامپروری، جهاد تبیین و خدمات‌رسانی، همگی با یک هدف مشترک و در هماهنگی کامل با یکدیگر، عمل می‌کنند.»

زورمند در ادامه به یکی از اقدامات مهم این قرارگاه اشاره کرد و گفت: «یکی از اولویت‌های اصلی ما، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و به ویژه بانوان بدسرپرست و خودسرپرست است. تاکنون، ۳۵۰۰ نفر از این بانوان در شهرستان ملارد شناسایی شده‌اند و در قالب طرح‌های مختلف، خدمات متنوعی به آن‌ها ارائه می‌شود. این خدمات شامل حمایت‌های معیشتی، مشاوره و آموزش مهارت‌های شغلی است تا بتوانند به خودکفایی برسند.»

وی خاطرنشان کرد که این قرارگاه با اتکا به ظرفیت‌های بسیج، گروه‌های جهادی و همچنین همکاری با سایر نهادهای دولتی، تلاش می‌کند تا با اجرای برنامه‌های هدفمند و عملیاتی، محرومیت‌ها را در شهرستان ملارد به حداقل برساند و در گفت «ما به دنبال راه‌حل‌های پایدار برای مشکلات هستیم تا بتوانیم زمینه پیشرفت و آبادانی منطقه را به صورت ریشه‌ای فراهم کنیم. بسیج، همواره در کنار مردم بوده و این همکاری‌ها را با قوت ادامه خواهد داد.»

زورمند در پایان، بر اهمیت نقش‌آفرینی همگانی در این مسیر تأکید کرد و گفت: «موفقیت این قرارگاه، تنها به تلاش یک نهاد خاص محدود نمی‌شود، بلکه نیازمند همکاری و مشارکت همه مردم و مسئولان است. ما امیدواریم با عزم مشترک، بتوانیم گام‌های مؤثری برای ساخت آینده‌ای بهتر برای شهرستان ملارد برداریم.»

خبرنگار : دانش‌آموزان: نرگس زندیه، مهرشاد صاحبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار