دیدار تیم های فوتبال به دلیل بارندگی لغو شد

لرستان(پانا) -دیدار تیم های ملوان بندر انزلی و خیبر خرم آباد به دلیل بارندگی و آبگرفتگی ورزشگاه لغو شد.

کد مطلب: ۱۶۱۷۰۲۳
لینک کوتاه کپی شد
دیدار تیم های فوتبال به دلیل بارندگی لغو شد

بر اساس تصمیم اتخاذ شده قرار است، این مسابقه با ۲۴ ساعت تأخیر در ورزشگاه زنده یاد سیروس قایقران برگزار شود.

دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندر انزلی و خیبر خرم‌آباد که قرار بود روز پنجشنبه برگزار شود، به دلیل بارش شدید باران و آبگرفتگی کامل زمین ورزشگاه زنده یاد سیروس قایقران لغو شد.

این مسابقه طبق اعلام هیأت فوتبال استان گیلان، با ۲۴ ساعت تأخیر مجدداً برگزار خواهد شد. بر این اساس، دیدار معوقه دو تیم روز جمعه، یازدهم مهر ماه ۱۴۰۴و در ساعت ۱۷:۱۵ در همان ورزشگاه سیروس قایقران انزلی برگزار خواهد شد.

مسئولین برگزاری مسابقات از هواداران خواستند تا پیش از حرکت به سمت ورزشگاه، از طریق کانال‌های رسمی از برگزاری قطعی بازی در ساعت تعیین شده اطمینان حاصل کنند، زیرا ادامه‌دار بودن شرایط نامساعد جوی ممکن است زمان برگزاری نهایی را مجدداً تغییر دهد.

 

خبرنگار : عسل صفربیرانوند _ سونیا نوروزپور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار