آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان تا پایان آذر برگزار خواهد شد

تقدیم لایحه جامع حمایت از ایثارگران به مجلس؛ به‌زودی

تهران (پانا) - رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از برگزاری آزمون استخدامی اختصاصی برای فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد تا پایان آذرماه خبر داد و اعلام کرد: لایحه جامع حمایت از ایثارگران نیز به‌زودی به مجلس ارسال می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۱۶۷۸۲
لینک کوتاه کپی شد
آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان تا پایان آذر برگزار خواهد شد

سعید اوحدی شامگاه پنج‌شنبه ۱۰ مهر در حاشیه یادواره شهدای قائم‌شهر،  از اجرای بخشی از تعهدات حمایتی دولت خبر داد و گفت:  براساس تفاهم با سازمان امور اداری و استخدامی و در اجرای بند «ج» ماده ۸۷ برنامه هفتم توسعه، آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد تا پایان آذر برگزار خواهد شد که طی آن ۸ تا ۹ هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر جذب دستگاه‌های دولتی خواهند شد.

وی همچنین از تکمیل مراحل تدوین لایحه جامع حمایت از ایثارگران خبر داد و گفت: این لایحه پس از ۲۵ هزار ساعت کار کارشناسی با حضور نمایندگان سازمان امور اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و معاونت حقوقی ریاست جمهوری آماده و به دولت ارائه شده است و به‌زودی برای تصویب در صحن مجلس شورای اسلامی بررسی خواهد شد.

به گفته اوحدی، مهم‌ترین محورهای این لایحه جامع شامل تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و اصلاح و جبران حقوق جانبازان ۲۵ درصد و رزمندگان است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار