قاب یادگاری از دانش‌آموزان و معلم پایه پنجم ۴ دبستان آرمینه مصلی‌نژاد

مشهد (پانا) - این قاب، یادگاری اولین قدم ما تو سال تحصیلی جدید است؛ قدم‌هایی که قرار است با هم برداریم و هر صفحه از این سال را با شیطنت و درس و دوستی پر کنیم.

کد مطلب: ۱۶۱۶۶۵۱
لینک کوتاه کپی شد
قاب یادگاری از دانش‌آموزان و معلم پایه پنجم ۴ دبستان آرمینه مصلی‌نژاد

من روز اول مهر رو با یک صبح زیبا و دلنشین در کنار همکلاسی ها و معلمم شروع کردم.

برای شروع اول مهر خیلی انتظار کشیدم و خیلی دوست داشتم که هر چه زودتر با همکلاس های جدیدم اشنا بشم و بتونیم تا اخر سال در کنار هم دوستان خوبی باشیم.

من خیلی خوشحالم که تونستم از اول مهر با دوستای جدیدم آشنا بشم و باهاشون دوستی خوبی برقرار کنم  و این ارتباط خوب خیلی حس خوب و خوشایندی رو به من میده.

در تابستان هر روز انتظار این را میکشیدم که هر چه زودتر مدرسه ها باز بشه و دوباره بوی ماه مهر رو حس کنم. وقتی اول مهر رسید و قدم به قدم به سمت کلاسم میرفتم یاد تمام خاطراتی افتادم که تونستم در سال گذشته کنار دوستانم ثبت کنم و حالا هم امسال رو کنار دوستان جدید و معلم جدیدم آغاز میکنم و امیدوارم که تا پایان سال خاطرات خوبی را در ذهنم ثبت کنم.

این قاب یادگاری از اولین روز مدرسه کنار شماهاست، بهترین همکلاسی‌های دنیا!

با قلبی پر از ذوق و امید، به استقبال روزهای رنگارنگ درس و دوستی می‌ریم. امسال هم کلی خاطره خوب منتظرمونه

بوی کتاب نو، بوی مداد تراشیده و بوی ماه مهری که همیشه با خودش یه شروع دوباره و پر از امید رو میاره. ✨

چه حس خوبی داره دیدن شماها، بهترین همکلاسی‌های دنیا! انگار یه تکه از انرژی و امید دنیا تو این جمع کوچیک جمع شده. با آرزوی روزهایی که پر از یادگیری، موفقیت و البته کلی خاطره‌های بی‌نظیره.

به امید یه سال تحصیلی شگفت‌انگیز که تا ابد تو ذهن و قلبمون ثبت بشه. شروع دوباره‌مون مبارک!

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار