رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور:

دانش‌آموزان با تلاش و پشتکار بهترین موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها را برای ایران اسلامی به ارمغان آورند

تهران (پانا) - رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور با بیان اینکه سال تحصیلی جدید در حالی آغاز شده است که ۷ معلم و ۳۴ دانش‌آموز در بین ما نیستند، گفت هدف قرار دادن مدرسه‌ها، شهادت دانش‌آموزان و معلمان، دانشمندان هسته‌ای و مراکز تحقیقاتی علمی، اساسا مخالفت با پیشرفت کشورهای اسلامی است.

کد مطلب: ۱۶۱۴۷۶۴
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان با تلاش و پشتکار بهترین موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها را برای ایران اسلامی به ارمغان آورند

به گزارش خبرنگار پانا؛ سردار مجتبی باستان در  مراسم آغازین برنامه‌های هفته  دفاع مقدس  که در مدرسه شهیدباهنر همزمان با مدارس سراسر کشور برگزار شد،   با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای جنگ ۱۲ روره ایران گفت: ما امسال ۳۴ دانش‌آموز عزیز را در بین خودمان نداریم. سال تحصیلی جدید در حالی آغاز شده است که ۷ معلم و ۳۴ دانش‌آموز در بین ما نیستند.  آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی، با رشد و   پیشرفت کشورهای اسلامی  به خصوص ایران مقتدر، مخالف هستند. شما ببینید که هدف قرار دادن مدرسه‌ها، شهادت دانش‌آموزان و معلمان، دانشمندان هسته‌ای و مراکز تحقیقاتی علمی، اساسا مخالفت با پیشرفت کشورهای اسلامی است.

وی افزود: شما، آینده‌سازان ایران اسلامی، با درس خواندن، انجام کارهای تربیتی در مدرسه و روحیه جهادی و ایثارگری منبعث از دوران دفاع مقدس، ان‌شاءالله بهترین موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها را برای ایران اسلامی به ارمغان خواهید آورد.

باستان در ادامه‌ به روحیه ملت ایران در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دوران دفاع مقدس، مملو از ایثارگری، جهاد، شهامت، ایستادگی، تلاش و کوشش برای سازندگی ایران اسلامی است. ‌ان‌شاءالله شما دانش‌آموزان عزیز با برنامه‌هایی که مدیران عزیز مدرسه، معاونان پرورشی، اداره شاهد و ایثارگران و تشکل‌ها برای امسال برنامه‌ریزی کرده‌اند، سال تحصیلی خوبی را آغاز خواهید کرد.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور در ادامه به اجرای این برنامه در طول هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: رویداد ملی مدرسه‌ای با کمک معاونت پرورشی و اداره شاهد و امور ایثارگران، مدیران مدارس و روسای‌ نواحی و مناطق سراسر کشور، از اول مهر برنامه‌ریزی شده و در ۸ استان برگزار شده است. امروز در ۱۶ استان همزمان با ما و در تمامی شهرستان‌ها، ان‌شاءالله برگزار خواهد شد. این برنامه، فردا و پس‌فردا نیز در آخرین روزهای هفته دفاع مقدس، در ۸ استان دیگر برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار