دلنوشته دانش‌آموز خبرنگار پانا در مورد دفاع مقدس

آباده (پانا) - هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها، فداکاری‌ها و ایستادگی ملت ایران در برابر تجاوز دشمن بعثی است. این هفته فرصتی مغتنم برای بازخوانی تاریخ پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران، و ترویج فرهنگ مقاومت و خودباوری در میان نسل‌های امروز و فردای میهن اسلامی است.

کد مطلب: ۱۶۱۳۵۷۵
لینک کوتاه کپی شد
دلنوشته دانش‌آموز خبرنگار پانا در مورد دفاع مقدس

به مناسبت هفته پر شکوه دفاع مقدس، دلم غوغایی از خاطرات، احساسات و اندیشه هاست‌. واژه ی «دفاع مقدس» برای من، صرفاً یک نام یا یک برهه ی‌ تاریخی نیست بلکه گنجینه ای است از شجاعت، ایثار و غیرتی که ریشه ی آن در عمق جانمان جاری است. 

من به عنوان یک دانش آموز اگرچه آن روز هارا ندیدم و در آن صحنه های نبرد حضور نداشتم، اما هر بار از زبان پدرم، پدربزرگم، معلمم قصه ی آن روز هارا می‌شنوم یا در کتاب های تاریخ و فیلم های مستند، تصاویر آن دوران را می بینم، گویی در آن روز ها زیسته ام‌.

احساس غرور، افتخار، و گاهی اندوهی عمیق، وجودم را فرا می‌گیرد. این دلنوشته، تلاشی است برای بیان همین احساسات، برای سپاسگزاری از کسانی که جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند تا امروز در امنیت و آرامش باشیم.

آنها رفتند تا ما امروز اینجا باشیم، تا در امنیت و آرامش درس بخوانیم، بخندیم و زندگی کنیم. آنها رفتند تا پرچم این سرزمین همیشه بر افراشته بماند.

امروز فهمیدیم که دفاع مقدس فقط یک واقعه ی تاریخی نیست، بلکه یک فرهنگ است؛ فرهنگی از جنس ایثار، فداکاری و عشق، فرهنگی که باید سینه به سینه منتقل شود و ما دانش آموزان، وظیفه داریم این فرهنگ را زنده نگه داریم و درک کنیم که چه بهای سنگینی برای آرامش امروز ما پرداخته شده است‌.

یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد!

خبرنگار : ریحانه عربشیبانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار