یاد شهدا چراغ راه نسلهای آینده است
لالجین (پانا) - خواهر شهید علی احمدپور از دیار شهر سفالگران، در گفتوگویی با خبرنگار پانا، با یادآوری خاطرات برادرش، از رشادتها و ایمان او در سالهای دفاع مقدس سخن گفت و بر لزوم زنده نگه داشتن یاد شهدا تأکید کرد

خواهر شهید علی احمدپور در مسجد امام حسین (ع) شهر جهانی لالجین، خاطراتی از برادرش را بازگو کرد؛ جوانی که در ۲۲ سالگی راهی جبهه شد و پس از دو سال حضور در جبهه، در سن ۲۴ سالگی در گیلانغرب به شهادت رسید
وی با اشاره به مخالفتهای اولیه خانواده برای حضور شهید در جبهه گفت: «پدر و مادرم به او میگفتند تو نور چشم ما و امید شش خواهرت هستی؛ اما برادرم پاسخ داد: امید شما به خدا باشد، من برای دفاع از ایران اسلامی راهی جبهه میشوم.»
او افزود: «برادرم از کودکی علاقه فراوانی به خدمت به مردم داشت. در فعالیتهای اجتماعی فعال بود و هیچگاه از کمک به نیازمندان دریغ نمیکرد. رفتار مهربانش با کودکان همیشه زبانزد همه بود.»
خواهر شهید درباره لحظه شنیدن خبر شهادت برادرش گفت: «آن روز دنیا برای ما تاریک شد، اما علی به ما آموخته بود که باید زندگی کنیم، راهش را ادامه دهیم و ایمانمان را حفظ کنیم.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «حفظ یاد و خاطره شهدا وظیفهای همگانی است. باید نسلهای آینده را با ایثارگری شهدا آشنا کنیم و برای ساختن آیندهای بهتر، ادامهدهنده راه آنان باشیم.»
ارسال دیدگاه