طنین زنگ نماز در عجبشیر؛ مدرسه امامخمینی(ره) آکنده از عطر ایمان و معنویت شد
عجب شیر (پانا) - زنگ مهر و نماز با حضور دانشآموزان در اولین روز مدارس، همزمان بت سراسر کشور در عجبشیر نیز طنین انداز شد.

با آغاز سال تحصیلی جدید و در نخستین روزهای مهر، زنگ نماز در مدرسه امامخمینی(ره) شهرستان عجبشیر به صدا درآمد و فضای مدرسه را سرشار از معنویت و صفا کرد.
این مراسم با حضور حجتالاسلام منیبراد امامجمعه عجبشیر، سرپرست آموزشوپرورش شهرستان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد اقامه نماز جمعه برگزار شد و با استقبال پرشور دانشآموزان و فرهنگیان همراه بود.
حجتالاسلام منیبراد در سخنانی با تأکید بر اهمیت اقامه نماز در مدارس، گفت: «نماز ستون دین است و اگر در زندگی فردی و اجتماعی نهادینه شود، بسیاری از آسیبها و مشکلات جامعه برطرف خواهد شد. باید نسل نوجوان و جوان ما از همین دوران مدرسه با فرهنگ نماز و انس با خداوند آشنا شوند.»
وی با اشاره به رسالت خطیر معلمان و مربیان در انتقال مفاهیم دینی، خاطرنشان کرد: «مدرسه بهترین مکان برای تربیت نسل مؤمن و متعهد است و زنگ نماز، یادآور این حقیقت است که علم و ایمان باید در کنار هم رشد یابد.»
در ادامه این مراسم، دانشآموزان با شوق و نشاط در صفوف منظم نماز ایستادند و با حضور پررنگ خود نشان دادند که فرهنگ نماز همچنان در دلهای پاک نوجوانان زنده و جاری است. فضای مدرسه در این روز حال و هوایی متفاوت یافت و حضور جمعی مسئولان در کنار دانشآموزان، بر اهمیت جایگاه معنوی نماز در مدارس بیش از پیش تأکید کرد.
ارسال دیدگاه