قدم‌های پدرانه فرمانده برای فرزندان شهدا

تبریز(پانا) - در نخستین روز سال تحصیلی، فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با اقدامی نمادین، فرزندان شهیدان رضازاده و مهری را از خانه تا مدرسه همراهی کرد؛ حرکتی پدرانه که در مدرسه شاهد تبریز با شور دانش‌آموزان و یاد ایثار شهیدان پیوند خورد

کد مطلب: ۱۶۱۲۵۱۱
لینک کوتاه کپی شد
قدم‌های پدرانه فرمانده برای فرزندان شهدا

صبح اولین روز مهر، وقتی زنگ بازگشایی مدارس به صدا درآمد، صحنه‌ای متفاوت و پرمعنا در تبریز رقم خورد. سردار علی محمدی، فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی، تصمیم گرفت آغاز سال تحصیلی را نه فقط با حضور در مدرسه، بلکه با همراهی پدرانه‌ای خاص آغاز کند. او فرزندان شهیدان رضازاده و مهری را از درب خانه‌شان تا مدرسه شاهد حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) همراهی کرد؛ مسیری که این بار با یاد پدران شهیدشان معنای دیگری یافت.

قدم‌های آرام و استوار سردار در کنار کودکان، نگاه پرغرور مادران و لبخند هم‌کلاسی‌ها، فضایی سرشار از شور و احساس آفرید. دانش‌آموزان و معلمان با استقبال گرم خود، این حرکت نمادین را گرامی داشتند؛ حرکتی که بیش از هر سخنرانی، پیام احترام به خانواده‌های شهدا و زنده‌ماندن ارزش‌های دفاع مقدس را در دل‌ها نشاند.

شهیدان رضازاده و مهری، از نیروهای انتظامی و مدافعان وطن بودند که جانشان را در راه امنیت ایران فدا کردند. امروز، فرزندان آن‌ها با حمایت و همراهی پدرانه فرمانده انتظامی، اولین روز مدرسه را تجربه کردند؛ روزی که نه تنها آغاز یک سال تحصیلی تازه، بلکه یادآور پیوند عمیق میان امنیت، ایثار و آینده کشور شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار