مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان:

خبرگزاری پانا، بستری برای رشد و شکوفایی دانش‌آموزان هرمزگان است

هرمزگان (پانا) - مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان، در نشست با دانش‌آموزان خبرنگار پانا گفت: خبرگزاری پانا فرصتی طلایی برای تقویت اعتماد به نفس، مهارت نوشتاری و توانایی ارتباطی دانش‌آموزان است و می‌تواند مسیر پیشرفت آنان را هموار کند.

کد مطلب: ۱۶۰۷۹۷۳
لینک کوتاه کپی شد
خبرگزاری پانا، بستری برای رشد و شکوفایی دانش‌آموزان هرمزگان است

حسن علی‌نژاد مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان در نشست دانش‌آموز خبرنگاران پانا منطقه فین با قدردانی از حضور دانش‌آموزان خبرنگار و مسئولین حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی اظهار کرد: «خبرگزاری پانا یکی از زیرشاخه‌های مهم سازمان دانش‌آموزی است و بسیاری از دانش‌آموزانی که امروز در مرکز استان فعالیت می‌کنند، فعالیت حرفه‌ای خود را از این خبرگزاری آغاز کرده‌اند.»

وی افزود: «برگزاری دوره‌های آموزشی و کلاس‌های خبرنگاری باعث ایجاد انگیزه و شناسایی استعدادهای واقعی دانش‌آموزان می‌شود. برخی از دانش‌آموزان در ابتدای راه دلسرد می‌شوند، اما با استمرار و پیگیری، اکنون به بهترین خبرنگاران استان تبدیل شده‌اند.»

علی‌نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: «هدف ما در خبرگزاری پانا این است که دانش‌آموزان از همان ابتدا اصول حرفه‌ای خبرنگاری را بیاموزند. یادگیری این اصول، موفقیت آینده آنان را تضمین می‌کند و قدرت نوشتاری، گویایی و اعتماد به نفس آن‌ها را ارتقا می‌دهد.»

وی همچنین تاکید کرد: «خبرگزاری پانا فرصتی است تا دانش‌آموزان نه تنها در حوزه آموزش و پرورش، بلکه در زندگی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری نیز پیشرفت کنند. فعالیت در این خبرگزاری، به دانش‌آموزان مهارت می‌دهد تا بتوانند حتی در اداره‌ها و محیط‌های حرفه‌ای درخواست‌ها و گزارش‌های خود را به خوبی ارائه کنند.»

مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان در پایان گفت: «دانش‌آموزانی که در این مسیر تلاش می‌کنند، برای خود و خانواده‌شان مفید خواهند بود و می‌توانند آینده‌ای درخشان در حوزه رسانه و خبر داشته باشند. ما در سازمان دانش‌آموزی استان، در حد توان و امکانات در خدمت آن‌ها هستیم تا بهترین تجربه‌ها را کسب کنند.»

خبرنگار : مرضیه بهمن‌زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار