کشتی آزاد قهرمانی ۲۰۲۵ جهان - زاگرب؛

نخودی و فیروزپور فینال قهرمانی جهان را از دست دادند

تهران (پانا) - آزادکاران اوزان ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم ایران با شکست از حریفان یونانی و روس راهی دیدار رده‌بندی مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان شدند.

کد مطلب: ۱۶۰۷۹۳۲
لینک کوتاه کپی شد
نخودی و فیروزپور فینال قهرمانی جهان را از دست دادند

در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، محمد نخودی دارنده دو مدال نقره و ۲ برنز جهان در دیدار نیمه نهایی برابر گئورگیس کوگیومتسیدیس از یونان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۸ بر ۳ شکست خورد تا فینال جهانی را از دست بدهد. نخودی در این کشتی کم‌نفس‌تر از حریفش بود و ۴ بار در خاک حریف یونانی شکست.

نخودی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس برابر میشل لابرویلا از پورتوریکو با نتیجه ۴ بر صفر به برتری رسید. ور در دور سوم نیز مقابل واسیل میخایلوف از اوکراین به روی تشک رفت و در پایان به سختی و با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد. نخودی برای کسب مدال طلای جهان فردا شب دوشنبه برابر برنده لوی هاینس از آمریکا و اولونبایار از مغولستان مبارزه می‌کند.

در ادامه رقابت‌های ۴ وزن دوم، امیرحسین فیروزپور نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم ایران با نتیجه ۱۱ بر ۶ برابر امان‌الله گاجی‌ماگومدوف از روسیه شکست خورد تا او هم مانند نخودی راهی دیدار رده ‌بندی شود.

پیش از این یونس امامی هم به شانس مجدد وزن ۷۴ کیلوگرم رسیده است تا ایران در چهار وزن دوم فینالیست نداشته باشد و تنها شانس کسب سه مدال برنز داشته باشد.

اما امشب در ادامه رقابت‌های فینال و رده‌بندی چهار وزن نخست، از ساعت ۱۹:۵۵ احمد محمدنژاد جوان در ۶۱ و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم در فینال به میدان می‌روند و کامران قاسم‌پور برای مدال برنز ۸۶ کیلوگرم مبارزه خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار