نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج:

وحدت مسلمانان بایدمهم‌ترین عامل همبستگی در جهان اسلام مورد توجه قرار گیرد

کرج(پانا)-نماینده ولی فقیه و امام جمعه مردم کرج تأکید کرد:وحدت مسلمانان باید به عنوان مهم‌ترین عامل همبستگی در جهان اسلام مورد توجه قرار گیرد.

کد مطلب: ۱۶۰۴۵۲۰
لینک کوتاه کپی شد
وحدت مسلمانان بایدمهم‌ترین عامل همبستگی در جهان اسلام مورد توجه قرار گیرد

سید محمدمهدی حسینی همدانی  در خطبه‌های نماز جمعه امروز مردم کرج به نقل از رهبر معظم انقلاب گفت: همه مسلمانان باید بر روی ابعاد شخصیت پیامبر اسلام، زندگی، سیره و تعالیم ایشان کار کنند.

حسینی همدانی بااشاره به اهمیت وحدت، بیان کرد:در کتاب شریف کافی به شیعیان توصیه شده است که به عیادت مریض‌های اهل سنت بروند و در تشییع جنازه‌های آنان شرکت کنند تا نشان دهند که شیعه‌ای هستند که به اصول وحدت پایبندند.

وی همچنین به بیانات امام خمینی (ره) اشاره  و بیان کرد:معنای اتحاد بین ملت‌های اسلامی این است که در مسائل مربوط به جهان اسلام همسو حرکت کنند و به یکدیگر کمک کنند.

امام جمعه کرج افزود:دشمنان اسلام نیز در تلاش‌اند تا وحدت مسلمانان را از بین ببرند و هرکسی که در مسیر تفرقه‌افکنی قدم بردارد،قطعاً عامل بیگانگان است.

وی با تأکید براینکه وضعیت امروز اسلام خاص است، اضافه کرد:تعالیم اسلامی به اجتماع و وحدت توجه ویژه‌ای دارند و از تفرقه و اختلاف نهی شده است.

حسینی همدانی به تأسیس هفته وحدت به دستور امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت:  این هفته از دوازدهم تا هفدهم ربیع‌الاول نامگذاری شده است. حضور در نماز جماعت اهل سنت و ایجاد تجمعات مشترک میان علمای سنی و شیعه تأکید شده است .رهبر انقلاب نیز بیانات فراوانی درباره تقریب و وحدت داشته‌اند. وحدت تنها یک مفهوم نظری نیست بلکه باید در عمل نیز نمایان شود و در شرایط فعلی،بحران‌ها و جنایات غربی‌ها باید توجه مسلمانان را جلب کند.

وی بااشاره به وضعیت غزه و شهید شدن بیش از ۶۳ هزار نفر در این درگیری‌ها، تأکید کرد: مسلمانان باید دستور قرآن درباره وحدت و یکپارچگی را جدی بگیرند.زیرا دشمنان اسلام بر بیت‌المقدس تکیه کرده‌اند و باید جبهه‌ای واحد در برابر آن‌ها تشکیل شود. 

وی فلسطین را نماد وحدت جامعه اسلامی دانست و گفت: رهبر انقلاب دو نوع وحدت را ضروری دانسته‌اند:یکی وحدت بین‌المللی در جهان اسلام و دیگری وحدت ملی در داخل کشور.

امام جمعه کرج همچنین درباره تهدیدات وحدت ملی هشدار و اظهارکرد: دو قطبی‌های مخرب می‌توانندموجب نزاع و تفرقه درکشور شوند. شیطان عنصر اصلی ایجاد دو قطبی‌ها است که این دو قطبی‌ها ذهن جامعه را سیاه و سفید می‌کنند و رفتارها را نابخردانه می‌سازند.

حسینی همدانی از نفوذ برخی افراد دردستگاه‌های فرهنگی انتقاد کرد و گفت:باید نظارت بیشتری بر تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه صورت گیرد.

وی  تأکید کرد: دفاع فرهنگی به اندازه دفاع نظامی اهمیت دارد و نباید این سنگر رها شود،زیرا شکست به دشمن اجازه می‌دهد که در سایر حوزه‌ها پیروز شود.

امام جمعه کرج در پایان  بااشاره به اهمیت وحدت در شرایط کنونی،خواستار بیداری مسلمانان و اتحاد آن‌ها برای مقابله با مستکبران شد و گفت: این وحدت می‌تواند به تحقق اهداف اسلامی کمک کند.

۱۵:۰۷

۱۵:۰۷

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز:شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار