معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس:

نمایشگاه‌های هنری بستری برای شکوفایی استعداد دانش‌آموزان هستند

کرج(پانا)-معاون پرورشی و تربیت بدنی ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس گفت: نمایشگاه‌های آثار هنری در مدارس و فرهنگسراها با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان برگزار می‌شود؛ رویدادی که هم اعتماد به نفس نسل جوان را تقویت می‌کند و هم به ارتقای فرهنگ عمومی جامعه یاری می‌رساند.

کد مطلب: ۱۶۰۲۲۷۸
لینک کوتاه کپی شد
نمایشگاه‌های هنری بستری برای شکوفایی استعداد دانش‌آموزان هستند

سعید رضاپور درگفت‌وگو با پانا درخصوص برگزاری نمایشگاه‌های آثار هنری در مدارس و فرهنگسراها بیان کرد: «برگزاری نمایشگاه‌های آثار هنری در مدارس و فرهنگسراها، فرصتی ارزشمند برای معرفی توانایی‌های هنری دانش‌آموزان به شمار می‌آید.این نمایشگاه‌ها نه تنها به کشف استعدادهای تازه کمک می‌کند،بلکه با قرار دادن آثار دانش‌آموزان در معرض دید عموم،زمینه‌ای برای افزایش انگیزه و اعتماد به نفس آنان فراهم می‌سازد.»

وی افزود:«از سوی دیگر،چنین رویدادهایی فضایی پرنشاط و سرشار از روحیه فرهنگی ایجاد کرده و فرصتی برای تعامل و تبادل تجربه میان هنرمندان معلمان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان فراهم می‌کند.نمایشگاه‌های هنری همچنین نقشی مهم در انتقال ارزش‌های فرهنگی،هویت بومی و تقویت روحیه خلاقیت در نسل جوان ایفا می‌نمایند.»

وی در پایان بیان کرد:« کارشناسان معتقدند برگزاری این نمایشگاه‌ها نه‌تنها گامی مؤثر در رشد فردی دانش‌آموزان است،بلکه می‌تواند به ارتقای سطح فرهنگ عمومی جامعه نیز کمک کند.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:ستایش پرویزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار