مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش:
شیروان خاستگاه حافظان قرآن است
شیروان (پانا) - مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: شیروان، خاستگاه حافظان قرآن است.
میکائیل باقری در حاشیه بازدید از مراکز قرآنی شیروان در گفتوگو با پانا با بیان این مطلب افزود: «در گذشته شهرستان شیروان، اساتید قرآنی بسیار نادری در استان داشته است.»
وی خاطرنشان کرد: «دارالقرآن شهرستان شیروان، یکی از مراکز بسیار فعال است و در گذشته، یکی از قطبهای حفظ قرآن در خراسان به شمار میآمد.»
باقری گفت: «انشاءالله با انگیزه همکاران در آینده شاهد جهش خوب در حوزه فعالیتهای قرآنی استان خراسان شمالی و شهرستان شیروان باشیم.»
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، حضور پررنگ دانشآموزان در مدرسه و روایتگری و ارائه گزارش توسط آنها و همچنین نقشآفرینی دانشآموزان در مدرسه را منطبق بر سیاستهای مقام عالی وزارت دانست.
وی گفت: «امیدواریم مجموعه تلاشهای همکاران در شهرستان و استان، ما را یک گام به اهداف تربیتی و پرورشی نزدیکتر کند.»
ارسال دیدگاه