آبیاری نوین؛ نفسی تازه‌ برای زمین‌های کشاورزی روستای اسلام آباد سملقان

سملقان (پانا) ـ کشاورزان روستای اسلام‌آباد با اجرای روش‌های نوین آبیاری، زمین‌های خود را سبز نگه داشته و مشکلات کم‌آبی را پشت سر گذاشته‌اند.

کد مطلب: ۱۵۹۹۰۴۶
لینک کوتاه کپی شد

علی یعقوبی، کشاورزی با ۱۵ سال تجربه، نمونه‌ای از این کشاورزان است که اقدام به استفاده از آبیاری نوین کرده است.

 او حدود ۵۰ هکتار زمین‌ در حال کشت در این روستا دارد و محصولات او شامل گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، بادمجان سیاه و گندم است.

یعقوبی درباره روش‌های کشت و برداشت می‌گوید:«کشت ما تلفیقی است؛ هم آبیاری سنتی داریم و هم آبیاری قطره‌ای، اما بیشتر به سمت آبیاری نوین حرکت کرده‌ایم؛ برداشت محصولات هنوز سنتی است، اما با ابزار نوین کیفیت محصولات بالا رفته است.»

یعقوبی در پاسخ به سؤال که چگونه با پدیده کم‌آبی و خشکسالی مقابله کرده است می گوید:«با پیشرفت علم، زمین‌هایمان را به سمت آبیاری قطره‌ای و بارانی بردیم و به همین دلیل کمبود آب نداریم.»

او در پایان به دیگر کشاورزان توصیه‌ می کند به سمت کشاورزی نوین بروند و دانش خود را ارتقا دهند و درباره برنامه آتی خود می گوید:«ترجیح می‌دهم در آینده تمام زمین‌هایم با آبیاری نوین و ابزارهای مدرن مدیریت شوند تا محصولات با کیفیت بیشتری تولید کنم.»

حجم فایل ویدیویی : ۳۵.۶۲M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۴۶ دانلود فایل
خبرنگار : محمد طاها احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار