مدیران آموزش و پرورش مازندران بر عدالت آموزشی، مهارت‌آموزی و تقویت سرمایه اجتماعی تاکید کردند

مازندران (پانا) - در اجلاس سراسری مدیران آموزش و پرورش کشور، مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان مازندران بر لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ارتقای عدالت آموزشی، توجه به مهارت‌آموزی و تقویت سرمایه اجتماعی دانش‌آموزان تأکید کردند.

کد مطلب: ۱۵۹۸۴۹۴
لینک کوتاه کپی شد
مدیران آموزش و پرورش مازندران بر عدالت آموزشی، مهارت‌آموزی و تقویت سرمایه اجتماعی تاکید کردند

به گزارش خبرنگار پانا مازندران، اجلاس سراسری مدیران آموزش و پرورش کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیران سراسر کشور برگزار شد. در این نشست، جمعی از مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌های استان مازندران نیز به تشریح اولویت‌ها و برنامه‌های خود در سال تحصیلی جدید پرداختند.

علی‌اکبر دیوسالار، مدیر آموزش و پرورش چمستان، با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی، گفت: «اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی از اصلی‌ترین برنامه‌های ماست. تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی و استانی، دسترسی عادلانه دانش‌آموزان به فضای آموزشی را فراهم کنیم.»

فاطمه اصغرنژاد، سرپرست آموزش و پرورش گلوگاه نیز در سخنانی بر اهمیت مهارت‌آموزی و پرورش نسل توانمند تأکید کرد و افزود: «آموزش‌های مهارتی و مهارت‌های زندگی باید در کنار آموزش‌های رسمی در مدارس تقویت شود. آینده کشور نیازمند نسلی است که علاوه بر سواد علمی، توانایی حل مسئله و مهارت‌های اجتماعی داشته باشد.»

 محمدحسن عزتی، رئیس آموزش و پرورش محمودآباد، به نقش سرمایه اجتماعی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «تقویت پیوند مدرسه با خانواده و جامعه می‌تواند سرمایه اجتماعی ارزشمندی را برای آموزش و پرورش ایجاد کند. این موضوع نه تنها در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت مؤثر است، بلکه در کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز نقشی اساسی دارد.»

مدیران آموزش و پرورش مازندران در پایان، بر هماهنگی و هم‌افزایی بیش‌تر با دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی برای تحقق عدالت آموزشی و تربیت نسلی آگاه، توانمند و مسئولیت‌پذیر تأکید کردند.

نویسنده : دانش آموز، فاطمه‌زهرا بهداد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار