برگزاری مراسم باشکوه اربعین حسینی در اداره آموزش و پرورش بروجرد
لرستان (پانا) - مراسم باشکوه اربعین حسینی با حضور پرشور فرهنگیان، دانشآموزان و مردم مؤمن بروجرد، به همت سازمان دانشآموزی و مدیریت آموزشوپرورش برگزار شد.
در این آیین، بهروز یاراحمدی مدیر آموزشوپرورش بروجرد، ضمن گرامیداشت مقام والای شهدای کربلا، گفت: اربعین حسینی فرصتی است برای تربیت نسل آینده در مسیر حقطلبی، آزادگی و مقاومت. آموزشوپرورش باید با بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و دینی، روحیه ایثار و بصیرت را در دانشآموزان تقویت کند.»
همچنین حسین کاوند مشاور آموزشوپرورش، با اشاره به اهمیت نقش مدارس در انتقال مفاهیم عاشورایی، اظهار داشت: حماسه کربلا یک مدرسه بزرگ تربیتی است. ما وظیفه داریم با برگزاری چنین مراسمهایی، پیام امام حسین (ع) را به زبان نسل امروز ترجمه کنیم و آن را در جان و دل دانشآموزان بنشانیم.»
مراسم با اجرای برنامههای متنوعی چون قرائت زیارت اربعین، مداحی، و سخنرانی مسئولان همراه بود و با استقبال گسترده شرکتکنندگان روبهرو شد.
ارسال دیدگاه