معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری:

خبرنگاران پانا، پیام‌آوران تعلیم و تربیت و پیشرفت جامعه هستند

لردگان (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، به نقش محوری خبرنگاران به ویژه دانش‌آموزان پانا در ترویج فعالیت‌های تعلیم و تربیت و همچنین پرداختن به مسائل و مشکلات جامعه تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۵۷۶۶
لینک کوتاه کپی شد
خبرنگاران پانا، پیام‌آوران تعلیم و تربیت و پیشرفت جامعه هستند

ذوالفقار علیخانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختیاری در نشست با خبرنگاران پانا گفت: این روز را به همه خبرنگاران عزیز، به ویژه دانش‌آموزان فعال، علاقه‌مند و همراه پانا تبریک عرض کنم و از همراهی بی‌وقفه ایشان در تمامی فعالیت‌های تعلیم و تربیت که برای ما بسیار ارزشمند است، صمیمانه تشکر نمایم.

وی با اشاره به جنبه‌های مهارتی و هنری فعالیت دانش‌آموز خبرنگاران، افزود: این عزیزان علاوه بر انجام کارهای مهارتی و هنری، جامعه را به مشارکت در حل مشکلات و معضلات و همچنین پیشرفت همه‌جانبه دعوت می‌کنند. فلسفه وجودی خبرنگاری، به ویژه در میان دانش‌آموزان پانا، در این است که مسائل مهمی که گاهی ممکن است از دید مسئولین پنهان بماند، توسط آنان برجسته شده و مورد توجه قرار گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان ضمن قدردانی از خبرنگاران پانا، نقش خبرنگاران پانا را در انتقال پیام‌ها و فعالیت‌های آموزش و پرورش به جامعه، محوری دانست و تصریح کرد: در حقیقت، این خبرنگاران نقش یک تنظیم‌گر کلیدی را بین فضاهای مدرسه و جامعه ایفا می‌کنند.

خبرنگار : لاله لایقی, ثریا موسوی, اسرا امیری, فاطمه طهماسبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار