وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با پانا؛

برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای تامین پایدار برنج و سایر کالاهای اساسی انجام شده است

تهران(پانا) - غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای تامین پایدار برنج و سایر کالاهای اساسی انجام شده و مردم می‌توانند با اطمینان از عرضه مناسب این محصولات در بازار استفاده کنند.

کد مطلب: ۱۵۹۵۳۵۳
لینک کوتاه کپی شد
 برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای تامین پایدار برنج و سایر کالاهای اساسی انجام شده است

غلامرضا نوری قزلجه در گفت‌وگو با پانا، درخصوص موضوع تامین برنج در بازار اظهار کرد: «الان مشکلی در تامین برنج بازار وجود ندارد. ما مکلف هستیم که برنج مورد نیاز بازار را تامین کنیم. اولویت اول ما، تولید داخل است که در حال حاضر حدود ۵۰ درصد نیاز کشور را پوشش می‌دهد. ۵۰ درصد باقی‌مانده نیز به صورت وارداتی تأمین می‌شود که از ابتدای سال برنامه‌ریزی شده و به‌صورت منظم و مرتب وارد چرخه بازار می‌شود.»  

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: «برنج‌های وارداتی با قیمت‌های مصوب در بازار توزیع می‌شوند و در حال حاضر نیز این روند ادامه دارد و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.»  

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای تامین پایدار برنج و سایر کالاهای اساسی انجام شده و مردم می‌توانند با اطمینان از عرضه مناسب این محصولات در بازار استفاده کنند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان به موضوع کالاهای احتکار شده اشاره کرد و افزود: «کالاهایی که طبق قانون احتکار محسوب می‌شوند و کشف می‌شوند، پس از طی مراحل قضایی مربوطه، در فرآیند توزیع با قیمت‌های مصوب قرار می‌گیرند. این یک روال عادی است.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار