استرالیا ۱۱ فروند ناوچه جنگی از ژاپن می‌خرد

تهران(پانا)- استرالیا در راستای آنچه به‌روزرسانی ناوگان دریایی خود اعلام کرده است، ۱۱ فروند ناوچه جنگی پیشرفته در مجموع به ارزش ۶ میلیارد و ۴۸۰ میلیون دلار از ژاپن خریداری می‌کند.

کد مطلب: ۱۵۹۲۷۴۹
لینک کوتاه کپی شد
استرالیا ۱۱ فروند ناوچه جنگی از ژاپن می‌خرد

به نقل از خبرگزاری کیودو، «ریچارد مارلز»، وزیر دفاع استرالیا روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری گفت: پس از انجام فرآیند مناقصه رقابتی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار استرالیا (۶ میلیارد و ۴۸۰ میلیون دلار آمریکا)، ناوچه های ژاپنی به عنوان بهترین گزینه برای نیازهای استراتژیک نیروی دفاعی کانبرا انتخاب شد.

بر اساس این گزارش، شرکت صنایع سنگین «میتسوبیشی» ژاپن برنده این منقاصه شده و قرار است ناوچه های پیشرفته «موگامی» ساخت این شرکت، طی سال های آتی جایگزین ناوهای کلاس «آنزاک» (Anzac-class) استرالیا شوند.

کیودو اضافه کرد: این قرارداد در صورت توافق نهایی بر سر قیمت، بزرگترین قرارداد صادرات نظامی برای ژاپن به شمار خواهد رفت.

«جن ناکاتانی» (Gen Nakatani)، وزیر دفاع ژاپن نیز از تصمیم استرالیا استقبال و اضافه کرد که این موضوع نشان‌دهنده اعتماد راسخ کانبرا به فناوری ژاپن و تاکیدی بر قابلیت همکاری بین نیروهای دفاعی دو کشور است.

بر اساس این گزارش، طبق طرح پیش بینی شده جهت ساخت این ناوچه ها، سه فروند ناوچه نخست در ژاپن ساخته خواهد شد و سپس ساخت ناوچه ‌های باقی‌مانده به کشتی‌سازی «هندرسون» در غرب استرالیا منتقل می‌شود.

به گفته وزیر دفاع استرالیا اولین تحویل این ناوچه ها برای سال ۲۰۲۹ برنامه‌ریزی شده و قرار است این ناوچه‌ها در سال ۲۰۳۰ به بهره‌برداری برسند.

نخستین بار پنج آذر سال گذشته بود که استرالیا دو کشور ژاپن و آلمان را به عنوان گزینه‌های اصلی کانبرا برای ساخت ناوچه‌های جدید خود در پروژه‌ای به ارزش ۶ میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار معرفی کرد.

پیشتر اعلام شده بود، ناوچه‌های مطرح شده توسط شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی، از نظر طراحی به گونه‌ای ساخته می شوند که تنها به ۹۰ نفر خدمه نیاز دارند؛ عددی که حدود نصف تعداد خدمه مورد نیاز برای سایر ناوچه‌های مشابه است. این ویژگی موجب افزایش کارایی و کاهش هزینه‌های عملیاتی می‌شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار