مدرس رسانه و مدیر کل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور:

سلاح خبرنگار قلم او است

مشهد (پانا) - مدرس رسانه و مدیر کل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور گفت: سلاح خبرنگار قلم او است و خبرنگار با نگاه زیبانگر و حقیقت بین خودش می‌تواند واقعیت‌ها را به درستی منتقل کند.

کد مطلب: ۱۵۹۲۲۴۰
لینک کوتاه کپی شد
سلاح خبرنگار قلم او است

مجتبی محمودی در حاشیه اختتامیه طرح خبرنگارمحله در گفت‌و‌گو با پانا گفت: «نوجوانان آینده سازان فردای کشور ما هستند. فضای رسانه و رسانه مجازی جزئی از زندگی ما شده است و همه شهروندان، در کنار شهروند بودن، شبکه‌وند هم هستند؛ زیرا همه در فضای‌مجازی هم حضور داریم.در جامعه امروز،بسیار مهم است که نوجوانان برای حضور موثر در فضای مجازی آماده و تربیت شوند؛تا همه اخبار را نپذیرند و خودشان بتوانند تولید کننده اخبار خوب باشند.»

وی ادامه داد: «در بین خبرنگاران،جمله ای معروف است که:خبر خوب،خبر بد است. اینکه خبرنگاران به دنبال خبری بد و منفی هستند اما این موضوع، باید عکس عمل کند. نسل جوان باید سعی کنند خبرهای خوب را خوب ببینند و به زیبایی منعکس کنند.یکی از نیاز های اصلی جامعه ما،امید است و امید با انتشار اخبار خوب صورت می‌گیرد.»

مدرس رسانه و مدیر کل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور افزود:«سلاح خبرنگار قلم او است که با نگاه زیبانگر و حقیقت بین خودش بتواند واقعیت هارا به درستی منتقل کند. قلم و دوربین خبرنگار سلاح او است.همچنین تلفن همراه که در دنیای امروز ابزاری فناورانه برای انتقال پیام است،می‌تواند کمک کننده باشد تا خودمان خبرنگاری موثر باشیم و بتوانیم خرده روایت های اطرافمان را به درستی منعکس کنیم تا همه مردم از آن مطلع شوند.»

خبرنگار : حدیثه نظری نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار