رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان محلات :
همایش بزرگداشت شیخ ذبیح الله محلاتی برگزار خواهد شد
محلات (پانا) همایش بزرگداشت شیخ ذبیح الله محلاتی ۱۲ شهریور ماه در محلات برگزار می گردد.

حجت الاسلام ربانی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان محلات در جلسه مشترک شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان که روز سه شنبه ۱۷ تیرماه در دفتر امام جمعه برگزار گردید، با اشاره به مفاخر و علمایی که از شهر محلات بوده و باعث افتخار در سطح کشور شده اند ادامه دادند: شیخ ذبیح الله محلاتی نویسنده و مولف بیش از ۵۰ عنوان کتاب می باشند که بیشتر در حوزه تاریخ نگاری بوده است. کتابهای ریاحین الشریعه و تاریخ سامرا از جمله این کتابهای گرانقدر است.
حسن خزائی پور فرماندار شهرستان محلات نیز در این جلسه ابراز امیدواری کرد با کمک مسئولین و مردم شریف شهرستان محلات هر سال یکی از مفاخر و مشاهیر شهرستان معرفی گردد.
ذبیحالله محلاتی مشتاق عسکری (۱۲۷۱-۱۳۶۴ش) معروف به ذبیحالله محلاتی؛ روحانی و نویسنده شیعه در سال ۱۳۱۰ق/۱۲۷۱ش در محلات به دنیا آمد. ایشان در ۱۵ اسفند ۱۳۶۴ شمسی پس از عمری خدمات ارزنده دینی، از دنیا رفت و در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی دفن شد.
برخی از تالیفات ایشان عبارتند از : ریاحین الشریعه در شرح حال بانوان شیعه، مآثر الکبراء فی تاریخ سامرا، کشف الغرور او مفاسد السفور، فرسان الهیجاء؛ در شرح حال اصحاب امام حسین(ع)، اختران تابناک یا کشف الکواکب، قضاوتهای امیرالمؤمنین، کشف الغاشیة در زندگانی عایشه، الحق المبین، قلائد النحور فی وقایع الایام و الشهور.
ارسال دیدگاه