معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اصفهان:

طرح «میدان پویا» محور فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است

اصفهان (پانا) - معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طرح میدان پویا با هدف ارتقای سلامت جسمی و نشاط اجتماعی دانش‌آموزان در تابستان پیش رو اجرا خواهد شد و شامل پنج محور خانواده پویا، شهر پویا، دانش‌آموز پویا، رویداد پویا و خانه پویاست.

کد مطلب: ۱۵۸۶۶۵۴
لینک کوتاه کپی شد
طرح «میدان پویا» محور فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است

 علیرضا عابدی، معاون تربیت‌بدنی و سلامت این اداره‌کل در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش‌وپرورش نواحی و مناطق استان در شهرستان چادگان با اشاره به راه‌اندازی طرح ملی «میدان پویا» اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقای سلامت جسمی و نشاط اجتماعی دانش‌آموزان در تابستان پیش‌رو اجرا خواهد شد و شامل پنج محور خانواده پویا، شهر پویا، دانش‌آموز پویا، رویداد پویا و خانه پویاست.

وی افزود: تفاهم‌نامه‌ها، اعتبارات، طرح‌های مشارکتی و پروژه شهید سلیمانی از جمله محورهایی است که می‌تواند ما را در این مسیر یاری کند و در این زمینه از مدیران انتظار می‌رود اهتمام ویژه‌ای در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی مدارس از جمله چمن مصنوعی، کف‌پوش‌ها و کلاس‌های درس تربیت‌بدنی داشته باشند.

عابدی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای تشکیل کمیته سلامت و نشاط اجتماعی در نواحی و مناطق ضروری است و این کمیته باید متشکل از نمایندگان ادارات آموزش‌وپرورش، بهداشت، ورزش و جوانان، شهرداری، هلال‌احمر، انجمن اولیا و مربیان و دیگر نهادهای مرتبط باشد.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان محورهای پنج‌گانۀ طرح «میدان همدلی» را چنین برشمرد: شهر پویا که شامل همایش‌های خانوادگی مانند کوهنوردی و پیاده‌روی در مناطق مختلف استان است و در شهر اصفهان نیز برگزار می‌شود؛ خانواده پویا که با تکیه بر آزادسازی فضاهای ورزشی برای استفاده خانوادگی و برگزاری جشنواره‌هایی مانند پدر و پسر، مادر و دختر است؛ دانش‌آموز پویا که توسعه مهارت‌های حرکتی و ورزشی در راستای سبک زندگی سالم است؛ رویداد پویا که اجرای مسابقات ورزشی متنوع در قالب جشنواره‌های دانش‌آموزی است؛ خانه پویا که طراحی و بارگذاری محتوای ورزشی برای خانواده‌ها در رسانه شاد با هدف فعالیت بدنی جمعی در منزل است.

وی با اشاره به برنامه ارزیابی کارشناسان تربیت‌بدنی در مناطق ابراز داشت: از مدیران درخواست می‌شود نسبت به تکمیل فرم‌های ارزشیابی کارشناسان تربیت‌بدنی اقدام نمایند؛ چرا که این موضوع هم در جهت ایجاد انگیزه و هم ارتقای بهره‌وری نقش مهمی ایفا می‌کند.

عابدی به تهیه اطلس فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای نیز اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در کشور در حال جمع‌آوری اطلاعات دقیق در این خصوص هستیم تا بتوانیم با هماهنگی اداره‌کل نوسازی مدارس، نسبت به توزیع تجهیزات ورزشی و توسعه زیرساخت‌ها اقدام کنیم.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر اینکه «سلامت دانش‌آموز، شرط مقدم بر یادگیری است» گفت: اگر دانش‌آموزی از نظر جسمی و روحی سالم نباشد، فرآیند آموزش و یادگیری نیز مختل می‌شود و از همین رو انتظار داریم همه مدیران نواحی و مناطق با تشکیل کمیته‌های تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی، اجرای کامل طرح میدان پویا تا پایان تابستان و ۲۰ شهریورماه را در دستور کار قرار دهند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار