در گفت‌و‌گو با پانا:

انیمیشن کوتاه از دل ویرانی به امید و صلح می‌رسد

تهران (پانا) - رامک امین کاظمی کارگردان سینمای انیمیشن می‌گوید با توجه به شرایط موجود، نقش هنر و هنرمند پررنگ تر می شود.

کد مطلب: ۱۵۸۱۶۰۷
لینک کوتاه کپی شد
انیمیشن کوتاه از دل ویرانی به امید و صلح می‌رسد

رامک امین کاظمی کارگردان سینمای انیمیشن در گفت‌وگو با پانا درباره نمایش «گل‌های کاغذی» در مسکو گفت:« «گل‌های کاغذی»  اردیبهشت ماه امسال، موفق شد در پنجمین جشنواره بین‌المللی «سینمای حقیقی» در مسکو، جایزه بهترین فیلم انیمیشن را به دست بیاورد. افتخاری که برای من و تیم تولید، بسیار ارزشمند است.»

وی درباره برگزاری هفته فیلم روسیه در تهران و دریافت جایزه جشنواره در این رویداد گفت: «مدتی بعد، در جریان هفته فیلم روسیه در تهران، و حضور نمایندگان جشنواره روسیه در ایران، از طرف سازمان ارتباطات اسلامی، به من اطلاع داده شد که برای مراسم رسمی اهدای جایزه، در بنیاد سینمایی فارابی حضور داشته باشم. آن روز با حضور آقای رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی ایران، معاون وزیر فرهنگ روسیه‌ و خانم شیرین نادری نماینده مرکز گسترش  موفق شدم به‌صورت رسمی این جایزه را دریافت کنم.»

کارگردان «گل‌های کاغذی» ادامه داد: «متأسفانه شیرینی این رویداد دیری نپایید و درگیری‌ها و فضای ناآرام رسانه‌ای، ذائقه همه ما ایرانیان را تلخ کرد و در این وانفسا این خبر بالطبع فرصت انتشار و دیده‌شدن نیافت. با این حال، آن‌چه اهمیت دارد، نفسِ تولید اثر است؛ ابزار بیانِ یک هنرمند در تلخی و شیرینیِ روزگار.»

امین کاظمی درباره نقش سینمای انیمیشن در روایت بحران های انسانی همچون جنگ گفت: «فکر می‌کنم انیمیشن کوتاه، وقتی از هیاهوی دنیای تجارت رها شود، می‌تواند زبان صادقانه‌ احساسات ناب انسانی باشد. در این روزها که دوباره با فاجعه‌های انسانی و جنگ‌های فرساینده مواجه هستیم، شاید نقش هنر بیش از همیشه معنا پیدا می‌کند. هنرمندان ما، به‌ویژه در عرصه‌ انیمیشن کوتاه، این فرصت را دارند که از دلِ درد، زبان پیدا کنند؛ و از دل ویرانی، تصویرهایی از انسان، امید و صلح خلق کنند.»

این کارگردان در پایان گفت: امیدوارم با وجود همه‌ تلخی‌ها، بتوانیم همچنان حرف بزنیم، بسازیم، و از جهان بخواهیم که نگاه انسانی‌تری داشته باشد. امید دارم که انیمیشن کوتاه معبری باشد به روشنای صلح. از تاریکی دردهامان، چراغ‌های کوچک اما پرفروغ برپا شود؛ روشنایی که پیام‌آور صلح، امید و انسانیت باشد.»

«گل‌های کاغذی» ساخته رامک امین کاظمی تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار