آخرین وضعیت محدودیت تردد در محورهای شمالی
مسیر مرزنآباد به سمت تهران و کرج به صورت یکطرفه خواهد شد
تهران (پانا) - جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیتهای ترافیکی در برخی محورهای شمالی خبر داد و گفت: تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده کرج-چالوس به سمت مرزنآباد ممنوع شد.

به گزارش راهور فراجا، سرهنگ سیاوش محبی در تشریح این محدودیت گفت: با توجه به بار ترافیکی سنگین و موج بازگشت مسافران از شهرهای شمالی، از ساعت ۹:۳۰ صبح امروز (۵ تیرماه)، تردد انواع وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال و جاده کرج-چالوس به سمت مرزنآباد ممنوع خواهد بود. همچنین از ساعت ۱۱ صبح، مسیر مرزنآباد به سمت تهران و کرج به صورت یکطرفه خواهد شد.
به گفته وی، این محدودیتها تا تخلیه کامل بار ترافیکی در این دو محور ادامه خواهد داشت.
جانشین پلیس راه فراجا همچنین با اشاره به پرحجم بودن محورهای هراز، فیروزکوه و رشت-قزوین اعلام کرد: احتمال یکطرفه شدن مقطعی محور هراز وجود دارد و در صورت اجرای این تصمیم، اطلاعرسانی لازم انجام خواهد شد.
وی از رانندگان درخواست کرد ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از سفرهای غیر ضروری در ساعات پر ترافیک خودداری کنند.
ارسال دیدگاه