مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه:

آرامش دانش‌آموزان خط قرمز ماست

تربت حیدریه(پانا)- معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه در پی تحولات اخیر منطقه و تأثیرات روانی آن بر فضای آموزشی، با تأکید بر اینکه «آرامش دانش‌آموزان خط قرمز ماست»، از لغو موقت تمامی امتحانات داخلی، آزمون‌های تیزهوشان و نمونه دولتی در این شهرستان و تمرکز بر اطلاع‌رسانی رسمی و دقیق خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۸۰۲۸۵
لینک کوتاه کپی شد
آرامش دانش‌آموزان خط قرمز ماست

غلامرضا سلیمانی در گفت و گو با پانا خطاب به خانواده‌ها و فرهنگیان اظهار داشت: «با توجه به اتفاقات اخیر و تجاوزات رژیم صهیونیستی که متأسفانه منجر به شهادت جمعی از سرداران، دانشمندان و کودکان بی‌گناه، از جمله تعدادی از دانش‌آموزان عزیز ما شد، دل ملت ایران آکنده از اندوه است. اما خوشحالیم که فرزندان این ملت با اقتدار و در پاسخ به این جنایات، ضرباتی مؤثر وارد کرده و امروز، با اعلام آتش‌بس، نشانه‌ای از پایان تنش‌ها دیده می‌شود.»
مدیر آموزش‌وپرورش تربت‌حیدریه با تأکید بر حفظ امنیت و آرامش روانی دانش‌آموزان افزود: «اطلاع‌رسانی لازم به مدارس انجام شده و موارد امنیتی از جمله پایش تصویری و رصد فضای مجازی در دستور کار مدیران مدارس قرار گرفته است. از دانش‌آموزان و خانواده‌ها تقاضا داریم صرفاً به اخبار منابع رسمی مانند صداوسیما اعتماد کنند و از بازنشر شایعات، به‌ویژه در فضای مجازی، پرهیز کنند.»
سلیمانی از خانواده‌ها خواست در این ایام، از بازگو کردن اخبار تلخ جنگ برای دانش‌آموزان، به‌ویژه کودکان، خودداری کنند تا دلهره و اضطراب در فضای ذهنی دانش‌آموزان شکل نگیرد. او افزود: «حفظ آرامش روحی و روانی دانش‌آموزان اولویت نخست ماست و این مهم تنها با همراهی خانواده‌ها محقق می‌شود.»
مدیر آموزش‌وپرورش در پایان با اشاره به برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های فرهنگی و غنی‌سازی اوقات فراغت گفت: «شبکه شاد فعال است و در ایام تابستان نیز برنامه‌های فرهنگی با محوریت ترویج روحیه مقاومت و وطن‌دوستی اجرا خواهد شد تا نسل آینده با هویت ملی و دینی خود بیش‌ازپیش آشنا شود.»

خبرنگار : مهشید مسعودنژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار