مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران:

آموزش باکیفیت، ابزاری راهبردی برای انتقال مفاهیم ایثار و معنویت است

شهرستانهای تهران(پانا)- مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران،آموزش باکیفیت را ابزاری راهبردی برای انتقال مفاهیم ایثار و معنویت دانست.

کد مطلب: ۱۵۷۲۰۹۲
لینک کوتاه کپی شد
آموزش باکیفیت، ابزاری راهبردی برای انتقال مفاهیم ایثار و معنویت است

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران؛ جلسه ستاد شاهد این اداره‌کل با حضور یوسف بهارلو مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران و اعضای ستاد، در سالن شهید سردار سلیمانی برگزار شد.

در این نشست، فرامرز تاجیک معاون آموزش متوسطه، سعید دهنوی معاون پرورشی و فرهنگی، محمدعلی زنجانی معاون آموزش ابتدایی، رحیمی رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران، آزاد کارشناس شاهد، نصرالله مدیرکل بنیاد شهید، تبیرئی معاون آموزشی بنیاد شهید و بابازاده کارشناس آموزش بنیاد شهید حضور داشتند.

یوسف بهارلو، مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران، در ابتدای این جلسه با اشاره به آغاز فرایند پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی مدارس شاهد از روز شنبه سوم خردادماه، اعلام کرد: خانواده‌ها می‌توانند بدون مراجعه حضوری، فرایند پیش‌ثبت‌نام فرزندان خود را از طریق سامانه my.medu.ir انجام دهند.

وی با تأکید بر حذف مراجعات حضوری برای تسهیل در امور ثبت‌نام افزود: در مرحله پیش‌ثبت‌نام نیازی به مراجعه حضوری اولیا نیست و تمام مراحل اولیه به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود. پس از پایان مهلت مقرر، بررسی مدارک و امتیازبندی متقاضیان طبق ضوابط تعیین‌شده انجام خواهد شد.

بهارلو در ادامه با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در پیشبرد اهداف مدارس شاهد، گفت: تمام تلاش ما بر آن است که مدارس شاهد با بهره‌مندی از نیروی انسانی متخصص و متعهد، در مسیر تحقق اهداف آموزشی و تربیتی گام بردارند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران تأکید کرد: حفظ و ترویج ارزش‌های ایثار و شهادت، ارائه خدمات آموزشی و تربیتی باکیفیت به فرزندان جامعه ایثارگری، و تقویت روحیه معنویت و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان این مدارس، از اولویت‌های مهم دستگاه تعلیم و تربیت است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار