فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی مدیر برتر کشوری فراجا در سال ۱۴۰۳

بیرجند (پانا) - در بیست و هشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا,طی حکمی از سوی سردار احمدرضا رادان فرمانده کل فراجا، سردار سرتیپ دوم پاسدار"حسن شجاعی نسب" فرمانده انتظامی استان خراسان‌جنوبی به عنوان مدیر برتر کشوری در سال ۱۴۰۳ معرفی شد.

کد مطلب: ۱۵۷۱۲۶۹
لینک کوتاه کپی شد
فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی مدیر برتر کشوری فراجا در سال ۱۴۰۳

در متن لوح تقدیر و تشکر سردار رادان آمده است:

 با توجه به ارزیابی های به عمل آمده جنابعالی که با الهام از تعهد، تخصص و کاربرد مهارت های لازم با همکاری کارکنان پرتلاش و دلسوز آن مجموعه در اجرای تدابیر و برنامه های ابلاغی در کمال صداقت و درستکاری در سنگر خدمت به مردم و تامین امنیت جامعه از هیچ کوششی دریغ نورزیده و اهتمام و تلاش مجدانه و موثر داشته اید، به عنوان مدیر برتر سال ۱۴۰۳ برگزیده شده اید.

فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی نیز ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر همه رزمندگان وسربازان سبزپوش ولایت مدار خراسان جنوبی ،سازمانها ،نهادها و بخصوص همراهی مردم عزیز، در مسیر تحقق و دست یافتن به این افتخار گفت: مجموعه فرماندهی انتظامی استان به توفیق الهی اولویت خود را معطوف به خدمت رسانی بی منت به مردم و تلاش برای تداوم امنیت پایدار و ارتقای احساس امنیت در آحادجامعه قرار داده و در این راستا ضمن برخورد با رافت ومهربانی با مردم و با همکاری انها و همه سازمانها و نهادها و بخصوص اعضای محترم شورای تامین، و در عین اقتدار از هیچ کوششی در این خصوص دریغ نکرده و بر اساس پیمان خود با مردم و شهدای عزیز،امنیت و ارامش خود را تقدیم امنیت و ارامش مردم عزیز و پاسداری از ارزشهای اسلامی خواهیم کرد انشاالله .

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار