کارشناس امور فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری:

هدف سازمان دانش آموزی تربیت نسلی خلاق ،‌ پویا ، توانمند و باانگیزه است

شهرکرد (پانا) - با فرا رسیدن ۲۱ اردیبهشت ماه، روز تاسیس سازمان دانش آموزی کارشناس امور فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری هدف سازمان دانش‌آموزی را تربیت نسلی خلاق ، پویا، توانمند و باانگیز‌ه عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۹۱۱۸
لینک کوتاه کپی شد
هدف سازمان دانش آموزی تربیت نسلی خلاق ،‌ پویا ، توانمند و باانگیزه است

بیست و یکم اردیبهشت ماه، سالروز تأسیس سازمانی است که با الهام از آرمان‌های والای نظام تعلیم و تربیت اسلامی، به پرورش نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر اختصاص یافته است. 

 سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران، امروزه فراتر از یک نهاد تربیتی، بستری غنی برای شکوفایی خلاقیت و استعدادهای جوانان این سرزمین فراهم آورده است، این سازمان، با تقویت هویت ملی و دینی، به اراده نوجوانان و جوانان برای پیشرفت و سربلندی کشور، جان تازه‌ای می‌بخشد و فرصتی برای مشارکت فعال در ساختن ایرانی آباد و سرافراز را به آنها ارزانی می‌دارد.

با فرا رسیدن این مناسبت کارشناس امور فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری سید علیرضا حسینی در گفت‌وگو با پانا عنوان کردند: «نقش و جایگاه والای سازمان دانش‌آموزی در تربیت اجتماعی دانش‌آموزان، با اهداف و برنامه‌های پیشرو و نوآوری در طراحی برنامه‌های جدید، بیش از پیش نمایان می‌شود. هدف این سازمان، تربیت نسلی خلاق، پویا، توانمند و باانگیزه است که با شادابی و توانمندی خود، در عرصه‌های مختلف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، نقش آفرینی کنند. نهادسازی موفق سازمان دانش‌آموزی، با توجه به جایگاه قابل توجه دانش‌آموزان در جامعه، زمینه رشد و شکوفایی آنان را به نحو موثری فراهم آورده است. این سازمان، با سرمایه‌های انسانی ارزشمند و قدرت معنوی خود، در زیست‌بوم جدید آموزشی، با اجرای موفق بسته‌ی تحولی «هر دانش‌آموز یک نقش اجتماعی»، به فرصتی بی‌بدیل برای تربیت آینده‌سازان میهن تبدیل شده است.»

حسینی تاکید کرد: «سازمان دانش‌آموزی، علاوه بر تربیت، بستری برای پرورش استعدادهای نهفته، شکوفایی خلاقیت‌ها و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در میان نوجوانان و جوانان است. این سازمان، با تکیه بر ارزش‌های والای انسانی و اسلامی، نسلی آگاه، توانمند و متعهد را تربیت می‌کند؛ نسلی که با گام‌های استوار و اندیشه‌های خلاق، فردایی روشن‌تر را برای ایران رقم خواهد زد.»

کارشناس امور فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: «از خبرگزاری پانا که پل ارتباطی قوی میان دانش‌آموزان و جامعه را برقرار کرده، تا اردوهای دانش‌آموزی که فرصت‌های بی‌نظیری برای رشد فردی و اجتماعی فراهم می‌کنند؛ از عمره دانش‌آموزی که معنویت و معرفت را در دل‌ها می‌نشاند، تا موج نشاط اجتماعی که شور و نشاط را به فضای مدارس می‌آورد؛ همه در هماهنگی کامل، آینده‌سازان ایران اسلامی را برای رسیدن به قله‌های افتخار آماده می‌سازند.»

وی تاکید کرد: «پیشتازان دانش‌آموزی، با روحیه‌ای پرتوان و آرمان‌خواهانه، پرچمداران این نهضت امید و پیشرفت هستند.تشکل‌های دانش‌آموزی، تجلی‌گاه خرد جمعی و مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌گیری‌ها بوده و مجلس دانش‌آموزی، صدای رسای دانش‌آموزان و آینده‌سازان کشور است که با طرح مسائل و چالش‌ها، به تدوین سیاست‌هایی کارآمدتر کمک می‌کند. برنامه‌های اجتماعی-فرهنگی غنی و جذاب نیز زمینه رشد فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان را فراهم می‌آورند.»

حسینی ضمن گرامی‌داشت سالروز تاسیس سازمان دانش‌آموزی، خاطرنشان کرد: «فرارسیدن این مناسبت پر افتخار را به همه دانش‌آموزان، اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی، مجلس دانش‌آموزی، خبرنگاران پانا و تمامی دست‌اندرکاران این سازمان تبریک عرض می‌کنم. بی‌تردید شما دانش‌آموزان، ستون‌های استوار آینده ایران هستید و هر گام شما در مسیر مسئولیت‌پذیری، کار گروهی، اخلاق‌مداری و خودباوری، گامی در راستای اعتلای این سرزمین کهن است.»

در پایان حسینی گفت : «در سایهٔ همدلی، هم‌زبانی و هم‌گامی جمعی، سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری، پروانه‌وار به گرد شمع دانش و اخلاق بچرخد و بیش از پیش در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و تربیتی بدرخشد. باشد که دیگر استان‌های کشور از تجربیات و روش‌های نوآورانهٔ و درخشان سازمان دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری بهره برده و این چراغ پرتوافشان، راهنمای تمامی فرزندان ایران زمین شود.»

خبرنگار : مریم نظری شیاسی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار