پرداخت ۵۰ درصد از تعهدات بیمه محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان
زاهدان (پانا) - معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت بیش از ۵۰ درصد تعهدات بیمه محصولات زراعی و باغی سیستان و بلوچستان محقق شده است .
 
                
    به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، عبدالحمید فیروزی اظهار کرد: بر اساس تعهدات ابلاغی در سال زراعی جاری تحت پوشش قرار دادن ٧٩ هزارو ۴۴۵ هکتار از محصولات زراعی و باغی در دستور کار قرار گرفت.
    وی افزود: از این سطح بیمه ای، حدود ۶٢ هزار هکتار در زمینه انواع محصولات زراعی و بیش از ١٧ هزار هکتار در انواع محصولات باغی است که تاکنون ١١ هزار و ۵٣۶ هکتار باغ و ٣٢ هزارو ۵٣٢ هکتار زمین زیر کشت محصولات زراعی بیمه شده اند.
    معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان بااشاره به تولید خرما در استان و اهمیت آن در بازار کشور گفت: تاکنون ١٠ هزار و ٧۶٨ هکتار از نخلستانهای سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
  
 
   
   
							
ارسال دیدگاه