معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر:

اجرای برنامه‌های متنوع میلاد سراسر نور امام علی (ع ) در آموزش و پرورش استان بوشهر

بوشهر(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به برنامه های متنوع در ایام ولادت امام علی (ع) گفت دوره های توانمند سازی رابطان مشاور و همیاران مشاور در راستای توانمند سازی دانش‌آموزان در استان بوشهر برگزار می شود .

کد مطلب: ۱۵۲۸۸۷۷
لینک کوتاه کپی شد

محمود حق دوست در گفتگو با پانا اظهار کرد : « معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر برای تمام فصول سال و ماه‌های مختلف برنامه‌های ویژه‌ای برگزار می‌کند . »

حق دوست گفت : «در دی‌ماه با توجه به اینکه دو مناسبت بسیار ارزشمند و مهم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) برنامه‌های مختلفی و متنوعی از جمله تجلیل از بانوان ، همسران شهدا ، مادران شهدا ، و جشن های مختلفی در راستای تجلیل و تکریم مقام شامخ زن برگزار شد و همچنین میلاد با سعادت سراسر نور مولود کعبه امیر المومنین حضرت علی علیه السلام را در پیش داریم که علاوه بر پویش‌ها ، مسابقات و برنامه‌های مختلف از سیره عملی و سبک زندگی علوی در سطح مدارس استان خواهیم داشت . »

حق دوست خاطر نشان کرد : «جشن‌های خانوادگی را به مناسبت جشن میلاد مولود کعبه حضرت علی (ع) را در مدارس استان ویژه در هفته‌ای که منتهی می شود به میلاد با سعادت مولا علی (ع) از روز ۲۲ تا ۲۴ دی ماه در مدارس سراسر استان بوشهر جشن های مختلفی برگزار خواهیم کرد همچنین در بستر شاد ضمن اینکه نکات موارد بسیار مهمی از نهج البلاغه و نامه‌های ارزشمند حضرت علی(ع) پخش خواهیم کرد . »

حق دوست در پایان اشاره کرد  :« دوره‌های توانمند سازی از جمله دوره توانمندسازی رابطان مشاور و همیاران مشاور ، والدین و همکاران در موضوع مهارت های اجتماعی دانش‌آموزان خواهیم داشت . »

حجم فایل ویدیویی : ۱۴.۱۸M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۵۹ دانلود فایل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار