امروز: پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 07:56 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا فرهنگی

نگاهی به 10 فیلم‌ بخش «نگاه نو» در جشنواره فجر 38

نگاهی به 10 فیلم‌ بخش «نگاه نو» در جشنواره فجر 38

1/3/2020 11:20:00 AM
1/3/2020 11:20:00 AM
جمعه 13 دی 1398 - 11:20
نگاه نو

تهران (پانا) - بخش «فیلم اولی‌ها» که میدان رقابت جوان‌ترهای عرصه فیلمسازی است امسال هم باحضور 10 فیلم در جشنواره فیلم فجر برگزار می‌شود که این 10 اثر از میان 37 فیلم‌ ارسالی به دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر انتخاب شده‌اند.

اطلاعاتی درباره این ده فیلم شامل سوابق کاگردان، بازیگران، داستان و ژانر هر یک از این فیلم‌ها را در این گزارش می‌خوانید:

آن شب/ کوروش آهاری

فیلم «آن شب» که از آن به عنوان اولین فیلم شهاب حسینی در آمریکا یاد می‌شود، محصول کمپانی ماموت پیکچرز است که با همکاری کمپانی (Seven Skies Entertainment) به مدیریت شهاب حسینی تولید خواهد شد.

این فیلم به تهیه‌کنندگی جفری آلارد، الکس بروتو و شریل استارولاکیس و محمد درمنش در آمریکا تولید شده است و در آن شهاب حسینی، امیرعلی حسینی، آرمین مهر، گلبرگ خاوری، علی کوششی و بازیگر خردسال لیلا گرگانیان در کنار بازیگران خارجی لی لی ویکی، جرج مگوایر، الستر لیتم، مایکل گرم و جیا مورا به ایفای نقش می‌پردازد. فیلمی در ژانر معمایی و رمز آلود است که داستان زوجی ایرانی است که در یکی از هتل‌های کشور آمریکا حبس شده‌اند و عواملی وجود دارند بیگانه که قصد بر ملا کردن رازهایی پنهان را دارند.

بی صدا حلزون/ بهرنگ دزفولی‌زاده

«بی صدا حلزون» داستان زنی است که بین احساس و منطقش در حال تصمیم‌گیری است. هانیه توسلی، مهران احمدی، پدرام شریفی، محسن کیایی، علیرضا جلالی‌تبار، بهنوش بختیاری، بیژن بافکار و شیرین ولی‌پور بازیگران «بی‌صدا حلزون» هستند.

این فیلم نخستین ساخته بهرنگ دزفولی‌زاده است که پیش از این بیش از ۸۰ فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی را عکاسی کرده و سازنده ۹ فیلم کوتاه مستند و داستانی بوده و از جمله فیلم کوتاه استون را در گروه هنر و تجربه اکران کرده است. «بی‌صدا حلزون» به تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته به موضوع ناشنوایان می‌پردازد

پدران/ سالم صلواتی

فیلم تحت عنوان «پدران» به کارگردانی سالم صلواتی و تهیه کنندگی شهرام مسلخی از دیار کردستان به بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر راه یافت.

سالم صلواتی درباره فیلم جدید خود این‌گونه نوشته است: «رویارویی دو نسل می‌تواند حادثه بیافریند؛ در «پدران» حادثه‌ای دو نسل را رو در روی یکدیگر قرار می‌دهد.» صلواتی پیشتر با فیلم سینمایی «زمستان آخر» در سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شرکت کرد و برنده جوایز جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم بیروت و اقلیم کردستان شد.

فیلم «پدران» به تهیه‌کنندگی شهرام مسلخی که با حمایت بنیاد سینمایی فارابی در همدان ساخته شده است و علیرضا ثانی‌فر، هدایت هاشمی و گلاره عباسی بازیگران اصلی فیلم هستند.

پوست/ بهمن و بهرام ارک

بهمن و بهرام ارک که با فیلم کوتاه «حیوان» جوایز متعدد جهانی و ملی از جمله جایزه سینه فونداسیون فستیوال کن و سیمرغ بلورین جشنواره فجر را از آن خود کرده ‌بودند، اولین فیلم بلند سینمایی خود را با عنوان «پوست» به تهیه کنندگی محمدرضا مصباح تجربه کردند.

موضوع این فیلم عشق، جادو و خرافه‌پرستی و دربارهٔ خانواده‌ای شامل یک مادر و پسر است که زندگی آن‌ها به دلایلی دچار مشکل می‌شود. فیلمبرداری فیلم، در روستای باویل شهرستان اسکو انجام گرفت و بازیگران آن نیز بومی منطقه هستند. «پوست» نخستین فیلمی است که به زبان ترکی تهیه شده‌است.

دشمنان/ علی درخشنده

«دشمنان» فیلمی با موضوع اجتماعی و درباره تنهایی انسان ها است. علی درخشنده کارگردان این فیلم پیش از این به عنوان دستیار کارگردان و برنامه‌ریز فعالیت داشته و فیلم‌های کوتاهی همچون «آماس»، «محاق»، «به‌همین سادگی» و «صبور باش» را در کارنامه خود دارد.

رویا افشار بازیگر سینما و تئاتر، ایفاگر نقش اصلی این فیلم است و از دیگر بازیگران «دشمنان» می‌توان به ندا جبرئیلی، مسعود دلخواه، قربان نجفی، علی بی‌غم، سینوهه دانشمند، توران یاقوتی و سعید آرمند اشاره کرد. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «آدم فکر می‌کنه هر چی سن­ و سالش بالاتر میره قوی­تر میشه اما نه، ما هر روز حساس‌تر می‌شیم؛ حتی بیشتر از وقتی که جوان بودیم تنهایی و غم و شادمانی رو حس می‌کنیم با یه فرق کوچیک، می‌دونی که منظورم چیه؟ و هر دو سکوت کردند.»

روز صفر/ سعید ملکان

فیلمنامه «روزصفر» را سعید ملکان و بهرام توکلی به‌طور مشترک نوشته‌اند. بعد از همکاری در دو پروژه «تنگه ابوقریب» و «تختی»، سومین همکاری ملکان و توکلی در ژانر تریلر خواهد بود.

اولین تجربه کارگردانی سعید ملکان در مقام کارگردان که به عملیات مهم دستگیری تروریست معدوم عبدالمالک ریگی و گروهک تروریستی او می‌پردازد. امیر جدیدی و ساعد سهیلی دو بازیگر اصلی فیلم «روز صفر» هستند.

ریست/ محمدرضا لطفی

محمدرضا لطفی که سال 92 فیلم «روایت ناپدیدشدن مریم» را ساخته و در آبان 93 در گروه هنروتجربه اکران عمومی کرده است با گرایش و علاقه خود به سینمای تجربه‌گرا فیلمنامه فیلم «ریست» را به نگارش درآورده است که به چالش‌های حریم شخصی انسان‌ها می‌پردازد.

«ریست» به مسئله حریم شخصی انسان‌ها می‌پردازد. رضا بهبودی، سودابه بیضایی، محمد صدیقی مهر، حامد رحیمی نصر، پریسا محمدی و رقیه افشین پور بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی هنرنمایی کرده‌اند.

شنای پروانه/ محمد کارت

«شنای پروانه» نخستین فیلم سینمایی «محمد کارت» است که ‌فیلم‌های مستند سینمایی و کوتاه داستانی چون «خون‌مردگی»، «بختک»، «معلق» «آوانتاژ»، «بچه‌خور» از جمله آثاری هستند که کارت در کارنامه کاری خود دارد. فیلمنامه «شنای پروانه» را محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پورامیری نوشته اند. در خلاصه داستان آن آمده است: «در جنوب شهر، شنای پروانه طوفان به پا می‌کند».

در این فیلم جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری و با معرفی آبان عسکری به ایفای نقش می‌پردازند.

کشتارگاه/ عباس امینی

کشتارگاه فیلمی به کارگردانی عباس امینی و تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی است؛ که بر اساس فیلمنامه‌ای از عباس امینی و حسین فرخ‌زاده ساخته شده است. مانی حقیقی، باران کوثری، امیرحسین فتحی و حسن پورشیرازی نقش های اصلی این فیلم را ایفا می کنند و حامد علیپور هم دیگر بازیگر این فیلم است که مقابل دوربین احسان رفیعی جم رفته‌اند.

عباس امینی پیش از این دو فیلم سینمایی به نام‌های «والدراما» (1394) و «هندی و هرمز» (1396) را در گروه هنر و تجربه اکران کرده است. هردو فیلم در انواع جشنواره‌های داخلی و خارجی شرکت کردند.

در خلاصه داستان «کشتارگاه» آمده است: امیر چند ماهی است که از فرانسه دیپورت شده است، او بخاطر پدرش شریک یک جنایت هولناک می‌شود.

لباس شخصی/ امیرعباس ربیعی

«لباس شخصی» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد، محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است. این فیلم اثری تاریخی سیاسی است و به اتفاقات دهه شصت و فعالیت پیچیده حزب توده در ایران می‌پردازد.

مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی، مجید پتکی، میلاد افواج، عماد درویشی، مهیار شاپوری، احمد لشینی، شهاب بهرامی، روزبه رئوفی، کیوان محمود نژاد، نجلا نظریان و ماه‌منیر بیطاری بازیگران این فیلم سینمایی هستند. در خلاصه داستان لباس شخصی آمده است: بهترین حربه برای ضربه، دوستی است. چون پیچیدگی در سادگی اوست. به لباس شخصی ها بیشتر شک کن!

فیلم اولی‌ها جشنواره فیلم فجر گزارش بزرگ نیا فیلم فجر 38 نگاه نو پوست دشمنان پدران آن شب بی صدا حلزون کشتارگاه
اخبار مرتبط
  • علی درخشنده: همه چیز سینمای مستقل با سینمای بدنه فرق می کند

  • کارگردان فیلم «پدران»: دوست داشتم فیلم اولم اکران خوبی را تجربه کند

  • عباس امینی: «کشتارگاه» باید در بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر قرار می گرفت

  • «کشتارگاه»: تجربه جدید کارگردان «والدراما»

  • «تعارض»: از دریچه دوربین‌های مداربسته

  • «روز صفر»: دنباله‌ای بر «شبی که ماه کامل شد»

  • «لباس شخصی»: داستانی از تاریخ حزب توده

  • «دشمنان»: فیلمی درباره تنهایی

  • کارگردان « تعارض»: باید تابع قوانین جشنواره باشم؛ حتی اگر با آن موافق نباشم

  • «پدران»: فیلمی که ساخت آن سال‌ها به طول انجامید

  • «شنای پروانه»: اولین تجربه سینمایی یک مستندساز برجسته

  • «پوست»: یک داستان عاشقانه در فضای سحر و جادو

  • کارگردان «بی‌صداحلزون»: امیدوارم صدای حق خواهی فیلم دیده شود

  • «بی‌صدا حلزون»: اولین فیلم بلند یک عکاس سینمایی

  • «آن شب»: یک داستان ایرانی در لوکیشنی آمریکا

  • اولین پوستر «بی صدا حلزون» رونمایی شد

  • فیلم فجر 38 بدون فیلم انیمیشن

  • در هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  • در ششمین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  •  قیمت بلیت‌های جشنواره از قیمت بلیت اکران سینماها بیشتر نخواهد بود

  • در سومین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  • در دومین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  • در اولین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  • فجر امسال باپرواز سیمرغ‌های وطنی

  • پایان کابوس خبرنگاران با شفاف سازی در صدور کارت سینمارسانه فجر

  • «برج میلاد» یا «پردیس ملت»؛ اندر حکایت انتخاب سینمارسانه در آستانه جشنواره فجر

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • هیچ‌گاه با تهیه کننده برنامه «بچه محل» تماس نگیرید!

  • شناسایی 8270 بیمار جدید کرونایی؛ موارد بدخیم بیماری افزایش یافت

  • زاهدی: جشنواره معلمان هنرمند برای توسعه فرهنگ اسلامی و انقلابی پیش بینی شده است

  • آیین اختتامیه «جشنواره فرهنگی و هنری علوی» امشب برگزار می‌شود

  • مشروب تقلبی دختر 12 ساله را به کام مرگ کشاند

  • جزئیات دستگیری یک خرابکار با جلیقه انتحاری در تهران+ تصاویر

  • حسرت پدر ابدی شد

  • بارش شدید برف و باران در 13 استان کشور

  • بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور

  • خونسردی مقتول قاتل را عصبانی کرد

  • زلزله بزرگ خبر می‌دهد

  • صفحه اول روزنامه‌های صبح روز چهارشنبه 6 اسفند99

  • معرکه‌گیران ترسناک

  • خرید کرونا از بازار شب عید

  • فینال جام حذفی بسکتبال با ویلچر مردان

  • مراسم افتتاحیه طرح های عمرانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

  • جولان مرگبار کرونای انگلیسی

  • حوزه هنری مطالبات تهیه‌کننده‌های سینما را پرداخت کرد

  • کاخ سفید: ایران به تعهداتش پایبند شود، ما نیز وظایف خود را انجام می‌دهیم

  • «فیلیمو» کنار کشید؛ پخش مصاحبه علی کریمی با «تی وی تاک» منتفی شد

  • قالیباف: امیدوارم مجلس برای رفع تبعیض‌های ناروا کاری کند

  • مهدی طارمی بهترین بازیکن پورتو شد

  • مصوبه مجلس برای افزایش قیمت اینترنت به ضرر ایران است

  • ابراز خوش‌بینی مسکو نسبت به وضعیت برجام

  • آل‌کثیر در نساجی

  • مصدوم شدن 3 آتش نشان در حریق کارگاه صنعتی تهران

  • وزیر صمت: توزیع کالاهای اساسی ایام عید خانوارها ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود

  • گفت‌وگوی مقامات سعودی و رژیم صهیونیستی درباره توافق هسته‌ای ایران

  • جشنواره‌های فرهنگی هنری؛ بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان است

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی کارگروه مشترک درباره ایران را دوباره به راه می‌اندازند

  • توسعه 100 هزار هکتاری سامانه های نوین آبیاری در سال آینده

  • تهدید اسرائیل از سوی رهبر حزب الله و واکنش رسانه‌های صهیونیستی 

  • بهزاد نبوی رییس و آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات شدند

  • در تکنولوژی 5G به دلایل فنی مزیت رقابتی داریم

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم