امروز: یکشنبه 24 آذر 1398 - 19:57 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • عناوین کل اخبار
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • بازار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا فرهنگی

در کفت و گو با پانا

مهدی استاداحمد: زبان هنر در حوزه سلامت تأثیر عمیق بسیاری دارد

مهدی استاداحمد: زبان هنر در حوزه سلامت تأثیر عمیق بسیاری دارد

11/2/2019 10:01:00 AM
11/2/2019 10:01:00 AM
شنبه 11 آبان 1398 - 10:01
مهدی استاد احمد

تهران (پانا) - مهدی استاداحمد می‌گوید، زبان هنر نسبت به سایر حوزه‌ها از تأثیر عمیق و بیشتری برخوردار است و هنرمندان بر آگاهی بخشی به جامعه در حوزه سلامت بسیار می‌توانند مؤثر باشند.

یکی از مهم‌ترین و پرمتقاضی‌ترین بخش‌های این رویداد، بخش ادبیات است که در قالب رشته‌های مختلف پذیرای علاقه‌مندان است.
مهدی استاداحمد یکی از داوران این بخش شعر جشنواره سیمرغ در گفت و گو با خبرنگار پانا درباره این مطلب که ادبیات تا چه اندازه بر فعالیت شاغلان حوزه بهداشت و درمان مؤثر است، بیان کرد: «این اتفاق بسیار به فعالان این حوزه کمک می‌کند، چون پزشک یا افراد شاغل در حوزه بهداشت و درمان بخش عمده‌ای از زندگی‌شان را به تعامل با دیگران می‌گذرانند و هر چقدر بر کلام و ادبیات مسلط باشند، کارشان آسان‌تر می‌شود.»
وی با اشاره به کیفیت آثار حاضر در دهمین جشنواره سیمرغ، تاکید کرد: «تعداد آثار در این دوره بسیار قابل توجه بود و این مسئله به نوبه خود اتفاقی خوبی است که نشان می‌دهد حوزه ادبیات مورد توجه شرکت کنندگان جشنواره که فعالان حوزه پزشکی هستند قرار دارد. کیفیت کارها در مجموع قابل قبول بود و ذوق بسیاری از شرکت کنندگان برانگیخته شده بود تا اصطلاحات و موضوعات پزشکی را در زمینه شعر و نثر به کار ببرند. اتفاقی که اگر به درستی انجام شود طنز را بسیار دلنشین می‌کند و خوشبختانه در این دوره شاهد چنین آثاری بودیم.»
استاداحمد در پاسخ به اینکه تا چه اندازه برگزاری چنین رویدادهایی زمینه گسترش نقش هنرمندان بر آگاهی بخشی به جامعه در حوزه سلامت را فراهم می‌کند، توضیح داد: «هنرمندان یک رسانه محسوب می‌شوند و بسیاری از مردم به درست یا غلط در حوزه‌های غیرهنری هم به آنان توجه می‌کنند و حرف و عملکردشان سند است. لازمه این موضوع ارائه اطلاعات دقیق و درست به هنرمندان است تا بتوانند قدمی مثبت برای پیشرفت سلامت جامعه بردارند.»
این هنرمند ادامه داد: «زبان هنر نسبت به سایر حوزه‌ها از تأثیر عمیق و بیشتری برخوردار است. ما امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که به واسطه شبکه‌های اجتماعی، خبر بیش از قبل در دست مردم می‌چرخد و به همین دلیل اطلاعات پزشکی نادرست زیادی هم پخش می‌شود که اگر بتوان به وسیله هنرمندان به این اطلاع رسانی سمت و سوی درست داد اتفاق مبارکی است.»
وی با تمجید از برگزاری جشنواره‌های موضوعی چون سیمرغ، درباره لزوم برگزاری هر چه بیشتر چنین رویدادهایی در جامعه، گفت: «برگزاری جشنواره‌های تخصصی از این دست در حوزه ادبیات بسیار خوب است و می‌تواند باعث تحریک ذوق بسیاری از شرکت کنندگان شود، همچنین مجموعه‌های متنوعی را می‌توان جمع‌آوری و منتشر کرد که در ادبیات ماندگار شوند. اما با این شرط که هر نهاد یا سازمانی که متولی برگزاری این جشنواره‌ها می‌شود، تنها به فکر رزومه‌سازی و ارائه گزارش کار نباشد چون اگر چنین هدفی مدنظر باشد ممکن است نتیجه عکس داشته باشد و ذوق شرکت کنندگان را کور کند.»
جشنواره سیمرغ محفلی برای پیوند میان هنر و حوزه‌های دیگر است که از این طریق زمینه شناخت بیشتر آن حوزه را نیز فراهم می‌کند، استاداحمد درباره این موضوع گفت: «در تمام حوزه‌ها این اتفاق می‌تواند رخ دهد و هر چقدر به موضوعاتی بپردازیم که مردم روزانه با آن‌ها سروکار دارند، می‌توان تاثیرات مثبت بیشتری بر جامعه گذاشت.»
این هنرمند ادامه داد: «نکته دیگر این است که اگر ما به شکل نصیحت گونه بخواهیم مفاهیمی را به مردم ارائه دهیم ممکن است نتیجه بخش نباشد. نکته برجسته جشنواره‌ها این است که شرکت کنندگان خود محتوا را تولید می‌کنند و ناشی ارتباط یک طرفه از سمت برگزار کنندگان جشنواره نیست. لازمه این موضوع هم اطلاع رسانی درست به متقاضیان است تا پیش زمینه مناسبی هم از موضوع داشته باشند.»

مهدی استاد احمد جشنواره سیمرغ بخش شعر جشنواره سیمرغ .
اخبار مرتبط
  • معرفی هیات داوران بخش تئاتر دهمین جشنواره «سیمرغ»

  • تقابلی با وزارت ارشاد نداریم

  • فراخوان ساخت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر

  • برگزیدگان بخش فیلم دهمین جشنواره «سیمرغ» اعلام شدند

  • اسامی راه یافتگان بخش هنرهای تجسمی دهمین جشنواره بین‌المللی «سیمرغ» اعلام شد

  • داوران بخش هنرهای تجسمی دهمین جشنواره سیمرغ اعلام شدند

  • ثبت نام ۷۴۰۰ اثر در بخش ادبی دهمین جشنواره «سیمرغ»

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • وزیر آموزش و پرورش: مطالبات معوقه فرهنگیان به زودی پرداخت می شود

  • هوای تهران برای تمامی گروه‌ها ناسالم است

  • موافقت مجلس با یک فوریت استفساریه‌ای مربوط به معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی

  • جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران عصر امروز تشکیل می‌شود

  • مدیرکل تعاون و پشتیبانی خبر داد: ثبت‌نام ۲۰۴ هزار و ۷۶۰ نفر فرهنگی در سامانه فرهنگیان فاقد مسکن

  • آیین بزرگداشت روز ملی پژوهش در آموزش و پرورش

  • وزیر آموزش و پرورش: برای اینکه بتوانیم به آرمان‌ها و اهداف برسیم نیازمند پژوهش هستیم

  • المپیاد رویش رشته‌های تک نفری ناحیه یک شیراز

  • تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانش‌آموزی

  • آغاز سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان

  • افتتاح آزادراه تهران ـ شمال در دهه فجر

  • هوای ۱۱ شهر ناسالم است

  • دوشنبه هم مدارس استان تهران به جز ۲ شهرستان تعطیل شد

  • پشت پرده کیک‌های مشکوک

  • دانش‌آشتیانی: اهتمام به آموزش اندیشیدن و روش اندیشیدن را به بچه‌ها آموزش دهیم

  • برای دریافت رمز دوم پویا در بانک‌های مختلف چه باید بکنیم؟

  • بازدید دانش‌آموزان دختر ناحیه 4 شیراز از مناطق جنگی

  • صادرات ۳۰ میلیون دلاری فرش دستباف در ۴ ماهه امسال

  • منطقی شدن تعرفه های تلفن ثابت، ضرورتی برای رونق تولید و صادرات

  • قطر خداحافظی با دلار را کلید زد

  • کهکشان راه شیری چطور مارپیچی‌ شد؟

  • مهران رجبی مجری ویژه برنامه انتخاباتی شد!

  • پاسخ جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به پاره‌ای از ابهامات

  • تصویر/ آلودگی هوای تهران کوه دماوند را هم بلعید

  • سخنرانی ظریف در فروم دوحه

  • توضیح شرکت ملی نفتکش درباره زنده ماندن خدمه کشتی سانچی

  • آقایان مجمع تشخیص! شما را به خدا کار جناحی کنید

  • نامزدهای میزبانی جام جهانی 2023 زنان معرفی شدند

  • موافقت مجلس با یک فوریت استفساریه‌ای مربوط به معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی

  • دستگیری جوان مامورنما در لواسانات

  • محمود صادقی: بنابر وظیفه انقلابی، شرعی و میهنی در انتخابات ثبت نام کردم

  • بیانیه باشگاه مس کرمان درباره لغو بازی با تراکتور: چرا برای تکریم تیم ملی امید فقط بازی تراکتور لغو شد

  • هادی حجازی‌فر مقابل دوربین «زیرخاکی» + اولین عکس‌ها از سریال

  • آلودگی هوا دانشگاه‌های استان تهران را تعطیل کرد

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم