ابتکار: زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدر رفت آب و غذا باشند

تهران (پانا) - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه زنان می‌توانند پرچم‌داران جلوگیری از هدررفت آب و غذا باشند، گفت: همایش استانی رد پای آب به دنبال نهادینه شدن زن ایرانی در مدیریت مصرف آب و غذا است.

کد مطلب: ۹۶۵۰۱۸
لینک کوتاه کپی شد
ابتکار: زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدر رفت آب و غذا باشند

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در همایش استانی «رد پای آب» و طرح ملی آموزشی «بانوی آب» که در خرم‌آباد برگزار شد، اظهارکرد: هشتمین همایش رد پای آب به میزبانی لرستان و مشترکاً بین وزارت نیرو و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

وی از شکل‌گیری پویش ملی برای صرفه‌جویی در مصرف آب با هدف حضور مردم و مشارکت مردم خبر داد و با ذکر این مطلب که مشارکت مردم کلید صرفه‌جویی است، اضافه کرد: از ظرفیت زنان ایرانی برای ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب بهره‌برداری شود.

ابتکار با ذکر این مطلب که در نگرش و رفتار نیازمند تغییر رفتار در مصرف هستیم، افزود: در لرستان نیازمند آن تغییر رفتار نسبت به آب و طبیعت هستیم چراکه با بحران‌های زیادی مواجه هستیم این در حالی‌است که پسماندهای زیست محیطی بر بهداشت و سلامت جوامع تاثیر دارد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه هزینه‌های جاری و کنترل منابع آبی با اصلاح الگوی مصرف کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: اصلاح الگوی مصرف مورد تاکید تعالیم اسلامی است چراکه در اسلام بر پرهیز از اسراف سفارش شده است.

وی با ذکر این مطلب که یک سوم منابع غذایی کشور در سیکل از مزرعه تا سفره از بین می‌رود، ادامه داد: زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدررفت آب و غذا باشند در پذیرایی‌ها نباید بشقاب‌های غذای پسمانده از بین برود.

ابتکار بر جریان سازی زنان و بانوان در الگوی مصرف آب تاکید کرد و افزود: در روستا نیز اصلاح الگوی کشت و آبیاری با توجه به شرایط اقلیم کشور و سفره‌های زیرزمینی حیاتی است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: نباید از نقش رسانه در اصلاح الگوی مصرف آب و غذا و کاهش هدر دادن و اسراف غدا غافل شد.

انتهای

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار