فتح قلل دماوند و سبلان برای معرفی غذاهای محلی آستارا

آستارا (پانا) - سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بندر مرزی آستارا از صعود کوهنوردان این شهرستان به قلل مرتفع کشور با هدف معرفی غذاهای محلی آستارا خبر داد.

کد مطلب: ۹۴۹۸۸۶
لینک کوتاه کپی شد
فتح قلل دماوند و سبلان برای معرفی غذاهای محلی آستارا

سرپرست اداره میراث فرهنگی و، صنایع دستی و گردشگری منطقه گیلان، گفت: طی چند روز گذشته دو گروه پنج و سه نفره از کوهنوردان شهرستان با هدف معرفی غذاهای محلی آستارا، به قله 5610 متری دماوند و 4811 متری سبلان صعود کردند.

امیری نژاد با تأکید بر اینکه چهار غذای لونگی، باستیرما، چغیرتما و بورانی پلوی آستارا در آستانه ثبت در فهرست میراث ناملموس کشور قرار دارد، ادامه داد: غذا و فرهنگ غذایی هر ملتی یکی از نشانه های روشن وجود تمدن و قدمت آن در بین جوامع مختلف است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار