کودکان مبتلا به اگزما بیشتر در معرض خطر آلرژی غذایی هستند

تهران (پانا) - محققین کالج کینگ لندن کشف کرده‌اند کودکانی با سطح شدید اگزما که با باکتری استافیلوکوکوس اورئوس (SA) آلوده شده‌اند در خطر ابتلا آلرژی‌های غذایی بیشتری هستند.

کد مطلب: ۹۲۱۶۹۹
لینک کوتاه کپی شد
کودکان مبتلا به اگزما بیشتر در معرض خطر آلرژی غذایی هستند

به‌گزارش خبرآنلاین، استافیلوکوکوس اورئوس (SA) یک باکتری است که می‌تواند در پوست افراد سالم پیدا شود. با این‌حال، SA در افراد مبتلا به اگزما، به‌ویژه اگزمای شدید، شایع است. هنگامی که کسی آلرژی دارد (مانند آلرژی به تخم‌مرغ یا بادام‌زمینی)، سیستم ایمنی بدن یک ماده بی‌ضرر را به‌عنوان یک نفوذگر اشتباه می‌گیرد و در پاسخ واکنش زیادی نشان می‌دهد. بدن یک مولکول یا آنتی‌بادی به نام ایمونوگلوبین (IgE) تولید می‌کند.

هنگامی که IgE در معرض حمله به پوست یا در داخل بدن قرار می‌گیرد، مواد شیمیایی مانند هیستامین را که باعث واکنش‌های آلرژیک می‌شود، آزاد می‌کند. گروهی از دانشمندان دریافتند که کودکان مبتلا به اگزمای شدید که با SA (استافیلوکوکوس اورئوس) آلوده هستند IgE بیشتر در برابر بادام‌زمینی، تخم‌مرغ و شیر تولید می‌کنند که نشان‌دهنده آلرژی غذایی به هر کدام از این‌ها است.

در این مطالعه، دانشمندان دریافتند که کودکان مبتلا به SA در پوست و یا بینی خود بیشتر احتمال دارد آلرژی به بادام‌زمینی داشته باشند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار