امروز: جمعه 26 دی 1399 - 22:18 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا فرهنگی

تجلیل از برگزیدگان جشنواره قاصدک در المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان

تجلیل از برگزیدگان جشنواره قاصدک در المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان

8/14/2018 11:50:30 AM
8/14/2018 11:50:30 AM
سه‌شنبه 23 مرداد 1397 - 11:50
سینمای کودک

تهران (پانا) - آثار رسیده به دبیرخانه هشتمین دوسالانه‌ی فیلم کودک برای کودک (قاصدک) در اداره‌کل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال داوری است.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورشی، سودابه امینی مدیرکل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون و دبیر هشتمین جشنواره فیلم قاصدک در این‌باره گفت: در مجموع 620 اثر از 31 استان به دبیرخانه جشنواره رسیده است که در این میان 416 پویانمایی، 142 فیلم کوتاه، 13 اثر مستند و 57 فیلم مربوط به بخش مروری بر جشنواره است.

وی افزود این آثار در دو بخش فیلم‌های زنده و پویانمایی مورد داوری قرار می‌گیرد که در هر بخش سه داور آثار را بازبینی و برترین‌ها را معرفی می‌کنند.

امینی در ادامه یادآور شد: محمدرضا زمردیان معاون فرهنگی کانون به عنوان رییس این جشنواره و محمدرضا کریمی صارمی مدیرکل امور سینمایی و تئاتر کانون رییس هیات داوران این رویداد هنری هستند.

وی اضافه کرد در بخش فیلم کوتاه و مستند محمدرضا کریمی صارمی، غلام‌رضا حیدرنژاد و لیلا میرهادی و در بخش پویانمایی کریمی صارمی، هدی اثنی‌عشری و مهدی خرمیان آثار را داوری می‌کنند.

دبیر جشنواره قاصدک هم‌چنین خاطرنشان کرد: از برترین‌های این جشنواره در دومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان که از 8 تا 16 شهریور 1397 در اصفهان برگزار می‌شود تجلیل خواهد شد.

هم‌چنین قرار است کارگاه‌های آموزشی ایده تا فیلم، فیلم‌نامه‌نویسی و فیلم‌سازی تک‌نفره نیز برای علاقه‌مندان به حوزه فیلم‌سازی در حاشیه برگزاری دومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان برپا شود.

وی هم‌چنین از پیگیری‌های اداره‌کل آفرینش‌های ادبی و هنری برای راه‌اندازی انجمن فیلم‌سازان نوجوان در کانون خبر داد و گفت در صورت تحقق این مهم، برگزیدگان جشنواره‌های قاصدک می‌توانند در این انجمن عضویت داشته باشند.

امینی هم‌چنین افزود: باتوجه به این‌که کودکانی که عضو مراکزی هستند که مربیان توان‌مند و آموزش دیده در حوزه فیلم‌سازی و پویانمایی دارند آثار بیشتر و بهتری به دبیرخانه ارسال کرده‌اند در نظر داریم در سیاست‌های جدید در سال جاری آموزش فیلم‌سازی به مربیان را در دستور کار خود قرار دهیم.

محمدرضا کریمی صارمی رییس هیات داوران هشتمین دوسالانه فیلم کودک برای کودک (قاصدک) نیز درباره داوری آثار گفت: هر سه داور بخش فیلم‌های کوتاه و مستند از اعضای قدیمی کانون هستند که دوره‌های فیلم‌سازی را در مراکز فرهنگی‌هنری این مجموعه تجربه کرده‌اند و به خوبی با فضای آن آشنایی دارند.

وی اضافه کرد تمامی آثار رسیده در اختیار داوران قرار گرفته و بازبینی شده است و روز 22 مرداد 1397 آثار برتر بخش فیلم‌های زنده در نشستی انتخاب و روز 23 مرداد نیز برگزیدگان پویانمایی از سوی داوران این بخش معرفی می‌شوند.

وی یادآور شد این آثار در بخش‌های مختلفی از جمله: خلاقیت، کارگردانی، فیلم‌نامه، صداگذاری، موسیقی، تدوین، عنوان‌بندی و... مورد داوری قرار می‌گیرد و در مجموع 26 جایزه و دیپلم افتخار به برترین‌ها اهدا می‌شود.

مدیرکل امور سینمایی و تئاتر کانون هم‌چنین ابراز داشت علاوه بر جوایزی که از سوی جشنواره اهدا می‌شود منتخب‌های این رویداد با آثار برتر دومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان نیز رقابت می‌کنند و در صورت برگزیده شدن در آن بخش نیز جوایزی دریافت خواهند کرد.

کریمی‌صارمی افزود: در بازبینی فیلم‌ها به نکته‌های خوبی پی‌بردیم که آموزش فیلم‌سازی به مربیان از مهم‌ترین آن‌هاست و لازم است در این زمینه تدابیری اندیشیده شود چرا که فیلم‌سازی از جمله فعالیت‌های مورد علاقه کودکان و نوجوانان است که می‌تواند نقش مهمی در جذب و پایدارسازی اعضای مراکز و غنی‌سازی اوقات فراغت بچه‌ها داشته باشد.

دبیر هشتمین جشنواره قاصدک هم‌چنین اظهار داشت با تماشای ‌آثار بچه‌ها متوجه شدیم که محتوای بیشتر فیلم‌ها به موضوع‌ها و مشکلات اجتماعی به‌ویژه استفاده بیش از حد نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی که دامن‌گیر بسیاری از خانواده‌هاست پرداخته‌اند که این مساله هم برای مسولان هم برای خانواده ها قابل تامل است.

وی ادامه داد: از آن‌جایی که بیشتر این آثار در فضای مراکز و کتاب‌خانه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته شده چیدمان و فضاسازی مراکز نیز از مواردی است که از سوی داوران مطرح شده و ضرورت دارد به آن‌ها نیز توجه بیشتری داشته باشیم.

هشتمین جشنواره دوسالانه‌ی ‌ملی فیلم کودک برای کودک (قاصدک) هم‌زمان با دومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان در اصفهان برگزار خواهد شد.

المپیاد فیلمسازی تجلیل از برگزیدگان جشنواره قاصدک
اخبار مرتبط
  • اثر فیلمساز گیلانی، نامزد دریافت جایزه جشنواره ای در کالیفرنیا

  • داور جشنواره فیلم کودک برای کودک: جشنواره قاصدک به رشد فیلم‌سازان کودک‌ونوجوان کمک می‌کند

  • نوجوانان نیشابوری در راه المپیاد فیلمسازی

  • فیلمنامه‌های راه‌یافته به بخش مسابقه دومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان کشور

  • تقویت ایده‌ها برای پذیرفته شدن در «المپیاد فیلمسازی نوجوانان»

  • جزئیاتی از المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • شروط بازگشایی مدارس اعلام شد

  • از نحوه بازگشایی مدارس تا سنجش دانش‌آموزان در امتحانات

  • دانش‌آموزان بخوانند؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 26 دی

  • برف و باران در ۱۳ استان

  • جایزه بهترین گل فصل لیگ قهرمانان آسیا باز هم به پرسپولیس رسید

  • رابرت دنیرو: ترامپ را به ایران تحویل دهید

  • نخستین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها

  • رسمی؛ حضور سامان قدوس در فوتبال انگلیس دائمی شد

  • جزئیات استخدام دانشجویان متعهد خدمت آموزش و پرورش

  • جلسه فوق العاده برای بررسی اساسنامه سازمان جدید تعلیم و تربیت

  • فینال لیگ برتر تفنگ بادی آقایان

  • برگزاری ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

  • ویژه مهارت آموزان؛ اطلاعیه شماره 27 منتشر شد

  • استقلالی‌ها پولدار شدند

  • با تخلف مقام‌ها از دستورالعمل‌های بهداشتی برخورد شود

  • دردسرهای برانکو برای پرسپولیس تمام نمی‌شود

  • بازیگر «بچه مهندس» مهمان برنامه امشب «دست در دست» می‌شود

  • جمعی از خبرنگاران خواستار استعفای رئیس «صدای آمریکا» شدند

  • رکورد شکنی حراج تهران؛ ۱۲.۵ میلیارد تومان برای یک اثر هنری

  • هادی ساعی یک سال محروم شد

  • راهیابی ۸۸ اثر نگارگری به مرحله نهایی داوری تجسمی فجر

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 27 دی

  • در آخرین روزهای رژیم ترامپ؛ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

  • «شمش طلا» کلید خورد

  • پرداخت وام ۵۰میلیون تومانی به فعالان صنایع دستی آسیب دیده از کرونا

  • برگزاری دومین شب مراسم عزاداری فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره)

  • ظریف: کره زمین بدون رژیم ترامپ جای بهتری خواهد بود

  • تاخیر در تهیه واکسن کرونا موجب اوج‌گیری مجدد بیماری است

  • افزایش بودجه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیرها

  • کارگران امسال چقدر عیدی می گیرند؟

  • لزوم آماده باش شرکت پست

  • «بندر بند» برنده جایزه از جشنواره‌ فیلم کلکته شد

  • غربالگری بیماری‌‌های ژنتیکی جنین هیچگاه اجباری نبوده است

  • آرامش بازار مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم