۸ راهکار تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان "کم‌خونی و فقر آهن"

تهران (پانا) - در طب ایرانی ـ اسلامی به‌جای استفاده از اسید فولیک و قرص آهن، راهکارهای ساده و موثر تغذیه‌ای متعددی وجود دارد که در این مطلب به ۸ راهکار اشاره شده است.

کد مطلب: ۸۳۳۲۴۳
لینک کوتاه کپی شد
۸ راهکار تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان "کم‌خونی و فقر آهن"

به گزارش تسنیم، برای درمان کم‌خونی و فقر آهن در طب ایرانی ـ اسلامی، موارد زیر به جای اسید فولیک، قرص آهن و ویتامین D تجویز می‌شود:

1 ـ باید تغذیه خود را اصلاح کنید و روغن طبیعی، نمک معدنی طبیعی و آب سالم بدون کلر همچنین ظروف مسی، چدنی و برنجی استفاده کنید و نهایت تلاش خود را برای عدم استفاده از مواد کارخانه‌ای و فرآوری شده صنعتی به کار بگیرید.

2 ـ از "حسوم" در پخت غذاهای خورشتی استفاده کنید؛ هر بار 15 دقیقه حسوم را در داخل ظرف غذای در حال پخت قرار دهید.

3 ـ روزانه یک کاسه فالوده سیب و عرق بید مشک و گلاب میل کنید.

4 ـ شربت شیره انگور روزانه یک لیوان میل شود؛ دیابتی‌ها و افرادی که در معرض بیماری دیابت هستند از شربت شیره توت استفاده کنند.

5 ـ گرده گل احیا هر روز عصر یک قاشق مرباخوری با کمی آب قورت دهید؛ گرم مزاجان یک روز در میان میل کنند.

6 ـ از غذاهایی همچون فسجان، سمنو، جوانه گندم، ارده، عسل زنده، آب زردک، میوه زیتون، چهارمغز، سویق جو و گندم‌، روغن زرد، روغن زیتون بکر و تصفیه نشده، سبزی خوردن کامل، بادام شیرین، نان سبوسدار بدون افزودنی، آبگوشت با نخود، آش با سبزی‌های کوهی و محلی خصوصا با گزنه فراوان میل کنید.

7 ـ گرفتن آفتاب روزانه بمدت 5 دقیقه و بین ساعات 9 تا 11 صبح به ساخت ویتامین D در بدن کمک مفید و موثری دارد‌.

8 ـ استفاده از روغن زرد محلی، نمک طبیعی و دوغ تازه شتر در ساخت ویتامین D در بدن بسیار موثر و مفید است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار