امروز: دوشنبه 6 بهمن 1399 - 05:44 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

جزئیات قتل خواهرزاده به دست خاله در بهشت زهرا

جزئیات قتل خواهرزاده به دست خاله در بهشت زهرا

4/22/2018 1:22:00 PM
4/22/2018 1:22:00 PM
یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 - 13:22
قتل

تهران (پانا) - سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ از اعتراف صریح مظنون اصلی جنایت بهشت زهرا خبر داد و گفت خاله دانیال سه ساله به قتل وی با ضربات چاقو اعتراف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام خبر فوق اظهار کرد: ساعت 15 مورخه 28 فروردین 1397 خبر فقدان پسربچه‌ای 3 ساله در بهشت زهرا به کلانتری 205 صحن مطهر اعلام شد.

وی گفت: با حضور مأموران در محلِ فقدان کودک سه ساله در قطعه 220 بهشت زهرا، جست‌وجو برای پیدا کردن این کودک آغاز و سرانجام جسد خون آلود وی در گوشه سرویس بهداشتی نزدیک قطعه 220 کشف شد.

سرهنگ یاراحمدی تصریح کرد: بلافاصله موضوع به اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد و با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ در خصوص نحوه رسیدگی به این پرونده افزود: کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ در همان تحقیقات اولیه ، به تحقیق از پدر ، پدربزرگ و خاله پسربچه 3 ساله پرداختند.

پدربزرگ قربانیِ 3 ساله پرونده در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: دانیال نوه دختری من بود و پسر یکی از دخترانم است که او را برای فاتحه خواندن بر سر مزار همسرم (مادربزرگ دانیال) به همراه خاله‌اش به بهشت زهرا بردم ؛ سرمزار بودیم که خاله دانیال دست او را گرفت و با هم به سرویس بهداشتی رفتند اما پس از دقایقی متوجه شدم که دانیال گم شده است.

پدر دانیال نیز در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: خانه بودم که خواهر همسرم به منزل زنگ زد؛ همسرم جوابش را نداد و در ادامه به من زنگ زد؛ خواهر همسرم به من گفت که پسرم ( دانیال ) با او و پدربزرگش به بهشت زهرا رفته اما گم شده است؛ سریعا به همراه یکی از دوستانم به بهشت زهرا آمدیم؛ مدتی به دنبال پسرم گشتیم تا اینکه به ما اطلاع دادند دانیال پیدا شده است.

پدر دانیال ادامه داد: زمانی که به قطعه 220 رفتم تا بچه‌ام را تحویل بگیرم متوجه شدم که پسرم را کشته‌اند!! .... خواهر همسرم ( خاله دانیال ) با بچه‌دار بودن ما مشکل داشت و هر وقت می خواستیم به خانه آنها برویم عنوان می‌کرد که دانیال را نباید بیاورید.

سرهنگ یاراحمدی با اشاره به دستگیری خاله دانیال در همان مراحل اولیه تحقیقات عنوان داشت : با توجه به شواهد و دلایل به‌دست آمده مبنی بر اینکه خاله کودک 3 ساله به نام مریم ( 35 ساله ) آخرین شخصی بوده که با مقتول مشاهده شده و از سوی دیگر با توجه به اظهارات متناقض این شخص و همچنین شکایت پدر مقتول از ایشان، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ تحقیقات از این خانم جوان را در دستور کار خود قرار دادند.

وی گفت: ضمن هماهنگی با رئیس دادگاه بخش آفتاب ، مریم . ب جهت ادامه تحقیقات تکمیلی در همان تاریخ وقوع جنایت ( 28 فروردین 1397 ) دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ به اظهارات خاله دانیال ( مظنون پرونده ) پرداخت و گفت: ایشان گفته است که حوالی ساعت 12 پس از اینکه پدرم به منزل خواهرم در خیابان قزوین مراجعه نمود و فرزند خواهرم به نام دانیال را آورد، سه نفری به سمت بهشت زهرا سر مزار مادرم در قطعه 220 رفتیم . حوالی ساعت دو بعدازظهر به محل مزار مادرم رسیدیم . من قصد رفتن به سرویس کنارِ قطعه 220 را داشتم ؛ دانیال را با خودم به سمت سرویس بردم اما در بین راه دانیال پشیمان شد و برگشت.

خاله دانیال ادامه داد: به خیال اینکه دانیال نزد پدربزرگش برگشته ، خودم به سرویس رفتم اما زمانیکه نزد پدرم رفتم و از او جویای دانیال شدم ، متوجه شدم که او در خصوص دانیال اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام خبر اعتراف مظنون پرونده به ارتکاب جنایت گفت : سرانجام متهم در ساعت 11 مورخه 1 اردیبهشت 1396 لب به اعتراف گشود و به ارتکاب جنایت و قتل خواهرزاده سه ساله اش اعتراف کرد.

وی تصریح کرد: متهم پرونده در اعترافاتش به کارآگاهان گفت با چاقویی که آن را از قبل تهیه و داخل کاپشن پنهان کرده بودم ، ناگهان به ذهنم رسید تا این کار (جنایت) را انجام دهم .... زندگی برایم یکنواخت و شکنجه‌آور شده بود و خسته شده بودم ... ؛ با خواهر و شوهرخواهرم اختلاف همیشگی داشتم اما این اختلافات رفع نمی شد ؛ .... داخل سرویس بهداشتی با چاقو حدود چهار ضربه محکم به گردن [ دانیال ] زدم تا اینکه بچه غرق در خون شد .... بعد از اینکه سوار تاکسی شدم تا به خانه برگردم چاقو را در خیابان انداختم ... .

سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در پایان این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت و صدور قرار بازداشت موقت از سوی مقام قضایی،متهم جهت انجام تحقیقات تکمیلی و تکمیل پرونده در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

قتل جنایت پلیس بهعشت زهرا کودکه 3 ساله
اخبار مرتبط
  • پیمانکار گود تخلیه نخاله به حبس محکوم شد

  • رئیس محیط زیست شهر تهران تاکید کرد: ضرورت ساماندهی کامیون‌های حمل نخاله ساختمانی

  • انتقاد شدید بهاره آورین از مصوبه شورای شهر درباره تخفیف‌های سازمان بهشت زهرا (س)

  • گفتگو با قاتلی که مقتول را مثله کرد

  • تصاویر/ بازسازی صحنه قتل فجیع دانش آموز ۱۰ ساله مشهدی‎

  • کودک گمشده‌ آق‌قلایی به قتل رسید

  • پلیس هوشمند هدف اصلی پلیس پیشگیری

  • رکورد تعداد متوفیان تهرانی شکسته شد

  • درگیری جوانان ضایعات جمع کن رنگ خون گرفت

  • عامل جنایت خیابان دماوند دستگیر شد

  • معاون امور اجتماعی بهزیستی: تصویب لایحه حمایت از حقوق کودکان در کاهش حوادثی همچون قتل «ندا» موثر است

  • واکنش معاون رئیس جمهور به قتل «ندا»

  • قتل پسر ۱۹ ساله توسط پدر در اسلام آبادغرب

  • قتل جوان سوادکوهی در یک مشاجره لفظی

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • طرح «هر دانش‌آموز یک تبلت، هرتبلت یک کلاس، یک مدرسه» در استان‌ها اجرایی شود

  • کاپیتان تیم ملی ایران درگذشت

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی پنجم بهمن

  • افزایش فوتی‌های کرونا در شبانه‌روز گذشته

  • استقلال به سایپا باخت اما هنوز شانس قهرمانی دارد

  • حضور دانش‌آموزان و هنر‌آموزان در مدارس منطقه 13

  • یارانه‌ سال ۱۴۰۰ چقدر می‌شود؟

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی ششم بهمن

  • بهار 1400 با حضور زنان و مردان در ورزشگاه رویایی می‌شود

  • سامانه بارشی جدید روز پنج‌شنبه به کشور وارد می‌شود؛ بارش برف در اغلب مناطق کشور

  • محدودیت تردد برای تعطیلات نوروز اعمال می‌شود؟

  • پیکر ابراهیم اثباتی به خاک سپرده شد

  • افزایش قیمت مرغ و شکر غیرقانونی است

  • تقدیم اجرای افتتاحیه «راحله» به سیامک شایقی فقید

  • جلسه شورای اجتماعی کشور

  • صفحه اول روزنامه‌های صبح روز ‌‌یکشنبه 5 بهمن 99

  • مرتضی نبوی: مشکل در تبدیل سیاست‌ها به قانون است

  • مامور قلابی بازارتهران دستگیر شد

  • رشد درصد اشتغال فارغ‌التحصیلان ارشد و دکتری

  • مفاخر هنرهای تجسمی فجر در دوره سیزدهم جشنواره معرفی شدند

  • فروش نیم میلیون جلد کتاب در نمایشگاه مجازی

  • روایتی از حماسه مردم آمل در «یک شب، یک شهر»

  • ادای احترام دبیر کل سازمان ملل متحد به تاب‌آوری دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌هایی که تحت تأثیر کرونا قرار گرفتند

  • ظریف:آغوش ما برای همسایگان باز است

  • هیأت وزیران خواستار تغییر رویه و رویکرد رسانه ملی نسبت به دولت شد

  • شورای صنفی نمایش تعطیل شد!

  • داوری مرحله دوم آثار راه یافته به مرحله دوم داوری جشنواره تجسمی فجر آغاز شد

  • نمونه‌هایی از غلبه قدرت شبکه بر شبکه قدرت به روایت آشنا

  • تخصیص ۴۰ درصد ظرفیت مرکز اخوان به غرب استان تهران جهت جمع آوری معتادان متجاهر

  • بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران تحقق پذیر است

  • آغاز پخش سریال پو آرو از شبکه چهار سیما

  • پیشنهاد جواد محقق در پویش «کتابخوانی ملی» مطالعه سفرنامه و زندگی‌نامه

  • «پاییر بی تکرار» دانیال شهرتی منتشر شد

  • لزوم پیش‌بینی طرح جامع بازسازی منازل آسیب‌دیده از حوادث

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم