باحضور فرماندار ویژه ری:
همایش بزرگ رای اولی ها در ناحیه یک ری برگزار شد
با شرکت بیش از ۳۰۰ دانش آموز رای اولی همایش بزرگ رای اولی ها در محل کانون سمیه ری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پانا شهرستانهای تهران، در این همایش هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرری، تمهیدی معاون سیاسی فرمانداری،سنجری معاون پژوهشی سازمان، مدیر و مشاوران امور اجتماعی استانداری و رئیس و شورای معاونین اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری حضور داشتند.
هدف از برگزاری این همایش که بیش از ۳۰۰ دانش آموز رای اولی در آن شرکت کردند ،آشنایی با نحوه برگزاری انتخابات و رفع سوالات و ابهامات دانش آموزان در امر انتخابات اعلام شد.
در این همایش که با محوریت پرسش و پاسخ برگزار شد دانش آموزان رای اولی از مسئولان حاضر پرسش های مورد نظر خود را پیرامون شرایط مناسب کاندیدای ریاست جمهوری، ویژگی های رئیس جمهور خوب، نحوه کسب اطلاعات صحیح از شرایط کاندیداها و نحوه شرکت در انخابات و فرایند رای دهی مطرح کرده و مسئولان نیز به پاسخ گویی پرداختند.
/خبرنگار: نغمه مختاری/
ارسال دیدگاه