امروز: یکشنبه 23 مرداد 1401 - 02:25 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

شهردار تهران:

تهران ظرفیت بسیار بالایی در حوزه اقتصاد دارد

تهران ظرفیت بسیار بالایی در حوزه اقتصاد دارد

7/4/2022 3:49:00 PM
7/4/2022 3:49:00 PM
دوشنبه 13 تیر 1401 - 15:49
افتتاح ایستگاه مترو شهدای ۱۷ شهریور

تهران (پانا) - شهردار تهران گفت که تهران ظرفیت بسیار بالایی دارد که در بخش تاریخی، علمی و دانشی، فرهنگی و سایر بخش‌ها از جمله اقتصاد قابل توجه است بنابراین در مدیریت شهری تلاش بر این است که در یک افق و چشم انداز مشخص و در طول یک دهه بتوان راه تحول و پیشرفت در حوزه کالبدی شهر را طوری ترسیم کرد که تهران آینده؛ واجد شرایط و صلاحیت‌های موجود و دارای ویژگی‌های دیگری باشد که اکنون از کمبود آنها رنج می‌برد.

علیرضا زاکانی در آیین افتتاحیه نمایشگاه شهرهای خواهر خوانده و توانمندی‌های مدیریت شهری تهران در ابتدای سخنان خود با اشاره به روز ۱۴ تیرماه روز شهرداری ها، اظهار کرد: بسیار خوشنودیم که در این رویداد میزبان هستیم.

شهردار تهران سپس به قدمت هفت هزار ساله آثار کشف شده در تهران پرداخت و افزود: این قدمت راه را به جایی برده که از ۲۶۴ سال قبل تا کنون تهران پایتخت ایران با تمدن کهن شد.

وی تأکید کرد: ما امروز مفتخریم که میزبان نمایندگان ۱۵ کشور و پنج سازمان بین المللی هستیم و مفتخریم که آینده را با هم بسازیم. یکی از ویژگی های جهان امروز این است که مردم کشورها باید دست به دست هم بدهند و بر محور فرهنگ، دانش، علم و فناوری و پیشرفت بتوانند آینده بهتری را بسازند. شرایط جهان به سمت سختی می رود تنگناهای بشری افزایش پیدا می کند و چه بهتر که دولت ها و عناصر برخواسته از ملت ها دست به دست هم بدهند تا آینده بهتری را بسازند.

زاکانی با بیان اینکه خود را آماده کردیم که آموزه های خوبی را برای پیشرفت کسب کنیم، یادآور شد: ما داشته های فراوانی در تهران داریم که در طبق اخلاص در اختیار سایر کشورها قرار خواهیم داد.

شهردار تهران با اعلام اینکه ایران از سالها استثمار ملت ها عبور کرده و به نقطه ای رسیده که ملل می توانند کنار هم جهان بهتری بسازند، تصریح کرد: ما توانمندی های فراوانی داریم که امیدواریم بتوانیم در اختیار شهرهای خواهر خوانده قرار دهیم تا بتوانیم شرایط بهتری برای رشد بشری خلق کنیم.

وی ادامه داد: نوع نگاه به مردم ایران در حاکمیت نوین اسلامی نکته ای است که مورد توجه است. ما مردم را صاحب صلاحیت، رشد و قابلیت می دانیم و خواست مردم را برای خود امری قطعی جهت حرکت و مسیر می دانیم لذا مردم سالاری دینی به معنای محور قرار دادن مردم و بهره مندی از نظرات و توانمندی آنها در تمام عرصه ها یک اصل و راهبرد اصلی و جدی است.

زاکانی با بیان اینکه برخی این موضوع را دنبال می کنند که با نگاه غلط سرمایه ها را به یغما ببرند، یادآور شد: در ایران مردم آقا و بزرگ مسئولین به شمار می روند.

شهردار تهران همچنین تصریح کرد: ما وجه داخلی خود را بر مبنای تکیه بر مردم آغاز کرده ایم. ما در منزلگاه سوم به نخبگان مردم رسیده ایم. آنچه برای ما قدرت ایجاد می کند علم است لذا علیرغم تمام تحریم های ظالمانه، بر اساس بیانات مقام معظم رهبری مسیر ما حرکت بر محور نخبگان و رشد علمی بوده است‌

شهردار پایتخت افزود:نخبگان ما نماد و نمودی در شرکت های دانش بنیان دارند و گوشه ای از توانمندی های خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته اند.

وی با اشاره به مدیریت شهری تصریح کرد: در موضوع شوراها، بزرگداشت منتخبین مردم با اهداف بسیار عالی در پیشبرد امور اقتصادی، اجتماعی، سلامت، رفاه و آموزش و با کمک مردم را بر عهده شوراها قرار داده ایم.

زاکانی با بیان اینکه باید به سمتی برویم که تمام توانمندی ها را بسیج کنیم تا با تکیه بر مردم با محوریت نخبگان ظرفیت خود را عیان کنیم، گفت: تهران ظرفیت بسیار بالایی دارد که در بخش تاریخی، علمی و دانشی، فرهنگی و سایر بخش ها از جمله اقتصاد قابل توجه است بنابراین در مدیریت شهری تلاش ما این است که در یک افق و چشم انداز مشخص و در طول یک دهه بتوانیم راه تحول و پیشرفت در حوزه کالبدی شهر را طوری ترسیم کنیم که تهران آینده؛ واجد شرایط و صلاحیت های موجود و دارای ویژگی های دیگری باشد که در حال حاضر از کمبود آنها رنج می بریم.

شهردار تهران تأکید کرد: محمل و مقدمه آن این است که توانمندی ها و ظرفیت های مدیریت شهری مورد توجه قرار بگیرد و با سایر کشورها و شهرها بتوانیم، تبادل تجربیات را در پس دوستی و مودت داشته باشیم و بتوانیم آینده بهتر و زیباتری را بسازیم.

وی از برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در شهر تهران در 15 و 16 تیرماه خبر داد و افزود: صدها هزار میلیارد امکان برای رشد و پیشرفت تهران در این همایش عرضه خواهد شد. این همایش افتتاحیه دارد اما اختتامیه نخواهد داشت و ادامه پیدا می کند تا فرصت ها در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد. بسیار خوشنودیم که بتوانیم در این مسیر گام های بلندی برداریم.

زاکانی گفت: متاسفانه در دنیا کشورهایی هستند که نگاه و توجهشان به سرمایه سایر کشورهاست و به دنبال بهره کشی و استثمار هستند. اگر این کشورها تریبون دار هستند به دنبال استمرار این استثمار است و دیگران را با سراب و داشته های بی بنیان دلخوش می کنند، در ایران اسلامی توجه ما این است که اگر دست دوستی به ملتی می دهیم داشته های خود را در طبق اخلاص قرار دهیم و این برای ما ظرفیتی خلق می کند که بتوانیم داشته ها را به روز رسانی کرده و بتوانیم از داشته ها و سرمایه های دیگران بیاموزیم و بهره بگیریم.

شهردار تهران با اشاره به مواجهه با بدخواهان ایران در ایجاد ناامیدی، تصریح کرد: همه ما تلاش می کنیم که امید را در جامعه زنده نگه داریم و امروز که توفیق ما ایجاد کارآمدی و الگوی درست است تلاش می کنیم از تمام ظرفیت ها و ساختارها برای نو شدن و ارتقاء استفاده کنیم که در این زمینه نقش رسانه ها ویژه و ممتاز است. امیدواریم با عنایت ویژه رسانه ها موارد موجود در سطح کشور و واقعیت ها اطلاع رسانی شود.

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران هم در این مراسم با بیان این که تهران به تعداد اهالی و شهروندان دلسوزش، شهردار دارد. پایتخت ایران توسط شهرداری تهران و به همراه همه شهروندانش اداره می‌شود. نگاه واقعی و عمیق به مردم سالاری دینی به ما می‌گوید اداره شهر با و برای مردم سنگ بنای تعالی شهر است گفت :‌همین رویکرد تهران باید شهر تلاش و سرزندگی باشد و در ابتدای قرن جدید به سمت چشم انداز کلیدی خود یعنی «کلانشهر الگوی جهان اسلام» حرکت کند،این مهم در کنار عزم شبانه روزی مدیریت شهری بدون تعامل سازنده و دیپلماسی شهری هدفمند، امکان پذیر نخواهد بود.

محمدخانی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: مدیریت شهری در دوره جدید به دنبال انتقال دانش، فناوری‌های نوین، صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تعامل فرهنگی و هویتی به سایر شهرها است.

وی در ادامه اضافه کرد: برهمین اساس در این رویداد بزرگ میزبان ۱۵ شهر و پنج سازمان بین المللی بزرگ هستیم. همچنین حضور پررنگ کلانشهرهای ایران و مجمع کلانشهرها بر هم‌افزایی داخلی و حرکت یکپارچه مدیران شهرها کمک خواهد کرد. در این بخش نیز میزبان هشت کلانشهر بزرگ در نمایشگاه هستیم.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه از طرفی دیگر در سال تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرینی، ضلع مکمل این نمایشگاه حضور شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی است، گفت: در این میان، پنل‌های تخصصی با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز تخصصی در مجموعه شهرداری تهران در بخش جنبی درحال برگزاری است.

محمدخانی در پایان عنوان کرد: یک شش ضلعی (مردم و نخبگان، مدیریت شهری پایتخت، کلانشهرهای ایران، شهرهای خواهرخوانده، شرکت‌های دانش بنیان و اصحاب رسانه) در این نمایشگاه ساماندهی داده شده است. با مشارکت هر شش ضلع، توسعه شهری امکان پذیر خواهد بود.

علیرضا زاکانی شهردار تهران
اخبار مرتبط
  • ‌سفر شهردار تهران به عراق

  • هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران

  • وجود 300 هزار مسکن خالی در تهران

  • آموزش و پرورش پیشران تحول در آینده کلان شهر تهران است

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • پاسخ به 9 سوال کلیدی دانش‌آموزان درباره تغییرات کنکور 1402

  • غرق شدن 4 نفر از اعضای یک خانواده در رود کارون

  • گرانترین استان‌های ایران معرفی شدند

  • ۸۰۶ هزار معلم مشمول قانون رتبه‌بندی معلمان می‌شوند

  • آخرین آمار روزانه کرونا در کشور؛ 55 بیمار دیگر جان باختند

  • به‌روزرسانی فهرست آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز ‌محصولات ‌کشاورزی

  • سریال‌های جدید سیما به آنتن رسید

  • گیلان لرزید

  • گردهمایی روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور

  • این 9 ماده غذایی را با شکم خالی نخورید!

  • آخرین آمار مرگ‌و‌میر کرونایی در کشور؛ شناسایی ۶۴۰۴ بیمار جدید و مرگ ۶۸ تن

  • برگزاری آزمون سنجش کیفی خبرنگاری برای 4500 دانش‌آموز‌خبرنگار پانا در فارس 

  • اختتامیه طرح‌های مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی و پایان فاز اول طرح ملی پاد در رباط‌کریم

  • توقف عملیات جستجوی مفقودشدگان در ارتفاعات دماوند

  • محیط‌بان برومند نجفی شهید شد

  • پذیرش دانشجو صرفا از طریق سوابق تحصیلی خواست وزارت بهداشت نیست

  • تهران گرم‌تر می‌شود

  • هواپیمای تهران - کیشِ ماهان به فرودگاه مهرآباد بازگشت

  • چه خودروهایی ارزان شدند؟

  • جدیدترین نقشه کرونایی کشور؛ شهرهای نارنجی کرونا افزایش یافت

  • افشاگری عادل فردوسی‌پور درباره حذف عجیب او از صداوسیما

  • وزیر امور خارجه: به نام و مرام سردار همدانی می‌بالیم

  • ‌شکست کرونا با این تغذیه سالم

  • حضور سفیر جدید کویت در ایران پس از هفت سال

  • بازی‌های کشورهای اسلامی؛ کسب ۱۶مدال توسط کاروان کشتی‌گیران کشورمان

  • کشتی فرنگی قونیه ۲۰۲۱؛ یوسفی طلایی شد

  • برگزاری دادگاه تاج‌زاده با سه عنوان اتهامی

  • شناسایی ۷ هزار هکتار از زمین‌های مازاد دستگاه‌ها برای ساخت مسکن ملی

  • تاکید بر تبدیل ایران به مرکز مبادلات و خدمات تجاری، انرژی، ارتباطات و حمل‌ونقل

  • واکنش وزیر خارجه ایران به فرافکنی‌های کاخ سفید

  • «به آیین آسمان» در زنجان برگزار می‌شود

  • تلاش و همدلی سه قوه برای توسعه متوازن همه مناطق کشور

  • مهاجم جدید پرسپولیس وارد تهران شد

  • کشتی قونیه؛ رضایی برنز گرفت

  • قاسم جعفری: در دو سه سال اخیر در شرایطی قرار گرفته‌ایم که مرگ را جدی‌تر بگیریم

  • تبدیل مدرسه سلمان فارسی با 159 شهید به کانون ایثار و شهادت

  • پرسپولیس حریف ذوب‌آهن نشد

  • لزوم همراهی اساتید حقوقی در پیگیری ترک فعل دستگاه های اجرایی

  • تاکید امیرعبداللهیان بر اجرایی‌کردن توافقات ایران و قطر

  • باقری: کودک‌کشی نشان‌دهنده هراس راهبردی صهیونیست‌ها نسبت به آینده است

  • القاصی‌مهر: اهمال در تعیین تکلیف کالاهای مورد نیاز مردم مصداق بارز ترک فعل است

  • امضای ۴۲ تفاهم‌نامه برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۱

  • اهمیت زبان هنر در تداوم جریان عاشورا

  • واگذاری سهام پارس‌خودرو

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم