امروز: پنجشنبه 9 تیر 1401 - 00:33 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا رسانه‌های دیگر

انتقام مرگبار قاتل جمجمه پلاستیکی

انتقام مرگبار قاتل جمجمه پلاستیکی

1/17/2022 11:52:00 AM
1/17/2022 11:52:00 AM
دوشنبه 27 دی 1400 - 11:52
قتل

تهران (پانا) - حکم قصاص نفس عامل جنایت در یک نزاع خیابانی مشهد، در حالی به تایید قضات دیوان عالی کشور رسید که در نزاعی قبل از این حادثه تلخ، بخشی از جمجمه و شش‌های قاتل آسیب‌دیده و توسط پزشکان ترمیم شده بود!

به گزارش روزنامه خراسان، این جنایت هولناک ششم شهریور سال 98 هنگامی در منطقه طرق مشهد رقم خورد که جوان 25 ساله‌ای پیش از این در یک نزاع دسته جمعی خونبار به شدت از ناحیه سر و شش‌هایش آسیب دید. این جوان چندین بار تحت عمل جراحی سنگین قرار گرفت تا این که پزشکان مجبور شدند بخشی از جمجمه وی را با پروتزهای پلاستیکی ترمیم کنند و بدین ترتیب او از مرگ حتمی نجات یافت و عاملان نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند. با آن که یکی از طرف های مقابل نزاع خونین به پرداخت دیه صدها میلیونی محکوم شده بود اما حس انتقام در وجود جوان مجروح زبانه می کشید. تلاش های اطرافیان نیز برای ایجاد صلح و سازش بین آن ها بی نتیجه بود تا این که تماس ها و خط و نشان کشیدن های غرورآمیز برای «زهرچشم»، به نقشه نزاعی مرگبار انجامید.

در این میان تعقیب جوان 21 ساله به نام «سجاد» ادامه یافت تا این که ششم شهریور سال 98 او برای گرفتن دارو به سمت داروخانه ای در شهرک طرق رفت اما ناگهان سه جوان از مخفیگاه بیرون آمدند و به سوی جوان 21 ساله هجوم بردند. آن ها او را به نقطه ای خلوت کشیدند و بدین ترتیب درگیری ها با مشت و لگد آغاز شد ولی در همین هنگام جوان 25 ساله ای که «م- ر» نام دارد ناگهان چاقویی را بیرون آورد و «سجاد» را نقش بر زمین کرد. سه جوان که نسبتی نیز با یکدیگر داشتند بلافاصله از محل حادثه گریختند و این گونه پیکر مجروح «سجاد» با تماس شهروندان به بیمارستان شهید کامیاب مشهد انتقال یافت اما تلاش کادر درمانی برای نجات جان این جوان به نتیجه نرسید و او که از ناحیه بازوی چپ آسیب دیده بود، هشت روز بعد جان خود را از دست داد.

چهاردهم شهریور با گزارش مرگ این جوان 21 ساله، پرونده ای جنایی در پلیس آگاهی خراسان رضوی تشکیل شد و گروه ورزیده ای از کارآگاهان اداره جنایی به سرپرستی کارآگاه «حمیدفر» تحقیقات گسترده ای را برای شناسایی و دستگیری عاملان این نزاع مرگبار آغاز کردند. همزمان با بررسی دوربین های مدار بسته، همه عوامل این نزاع شناسایی و در عملیات های جداگانه دستگیر شدند. در حالی که بررسی های تخصصی نشان می داد این نزاع خونین به خاطر کینه و عداوت قبلی رخ داده است اما ضارب اصلی هرگونه نقش خود را در قتل «سجاد» انکار کرد. او گفت: قصد کشتن «سجاد» را نداشته و تنها به دلیل گرفتن «زهرچشم» او را کتک زده است! با این اعترافات تحقیقات در حالی ادامه یافت که متهمان مذکور در اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی پای فیلم جنایت خود نشستند و آن چه را رخ داده بود با چشمان خودشان مرور کردند.

براساس این گزارش، پس از تکمیل تحقیقات در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، این پرونده حساس به شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان خراسان رضوی ارسال شد و توسط قضات با تجربه دادگاه مورد کالبدشکافی دقیق قرار گرفت. در جلسات محاکمه که به ریاست قاضی جواد شاکری و مستشاری قاضی هادی دنیادیده آغاز شد وکیل مدافع متهم به نظر پزشکی قانونی استناد کرد و با استدلال های حقوقی مدعی بود که ضربه چاقو اگرچه به ناحیه حساس و کشنده در بازوی چپ مقتول اصابت کرده اما حساسیت این ناحیه از بدن برای عموم مردم ناشناخته است و متهم نیز از مرگبار بودن ضربه چاقو به این ناحیه اطلاعی نداشت!

همچنین متهم «م- ر» که در برابر سوالات فنی و تیزبینانه مقامات قضایی، به تناقض گویی افتاده بود به ناچار ایراد ضربه عمدی با چاقو را پذیرفت ولی ادعا کرد به قصد قتل، «سجاد» را نزده است! او در ادامه دفاعیات خود به قضات با تجربه دادگاه گفت: در سال 96 باهم دعوا کردیم که در آن نزاع سر من ضربه خورد و فردی به نام «امیر» ایراد ضرب و جرح را به گردن گرفت و به پرداخت دیه سنگین هم محکوم شد اما «سجاد» در حالی تبرئه شد که اختلافات ما با یکدیگر ادامه داشت و برای من پیام های تهدیدآمیز می فرستادند. حتی در کوچه و خیابان هم برای من مزاحمت ایجاد می کردند تا این که روز حادثه به من پیام دادند که متن آن را به خاطر ندارم ولی دوباره زنگ زدند که اگر سرکوچه نیایی با وینچستر می آییم و به خانه شما می ریزیم! من هم با این تهدید درحالی از خانه خارج شدم که کارد آشپزخانه را هم برای دفاع از خودم برداشتم. پسرعموهایم نیز آن جا بودند. «سجاد» با موتور از کنارم عبور کرد و ناسزا گفت. او را صدا زدم و گفتم چرا مزاحم می شوی؟ اما او در یک لحظه پا به فرار گذاشت. نفهمیدم چه شد که دنبالش دویدم و با چاقو او را زدم!

با توجه به اهمیت موضوع، قضات دادگاه دو فیلم دوربین مدار بسته را از زوایای مختلف مورد کنکاش های دقیق قضایی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که اگر چه متهمان دیگر پرونده نیز در کتک کاری مقتول نقش دارند اما ضربه نهایی و کشنده با چاقو را «م- ر» بر شریان حیاتی بازوی چپ مقتول وارد کرده است و آن ها با نقشه قبلی وارد این نزاع مرگبار شده اند.

با آن که وکیل مدافع متهم همچنان با استدلال های حقوقی سعی داشت تا آگاه نبودن متهم از کشنده بودن ضربه به بازو را برای دادگاه اثبات کند اما از آن سو استنادات دقیق قضات دادگاه در ایراد ضرب و جرح عمدی، حیرت انگیز بود به گونه ای که هیچ خدشه ای بر این استدلال های قضایی و قانونی وارد نمی شد چرا که آن ها بر سطر به سطر اوراق این پرونده جنایی احاطه داشتند و با دلایلی قاطع به محاکمه عامل این جنایت هولناک می پرداختند. پس از پایان جلسات دادگاه در نهایت قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان خراسان رضوی با استناد به مواد قانونی، اتهامات سه جوان مذکور را محرز دانستند و با توجه به درخواست صدور حکم قصاص نفس از سوی اولیای دم، «م- ر» را به خاطر ارتکاب قتل عمدی به قصاص با چوبه دار و از جنبه عمومی جرم به اتهام ایراد جرح با چاقو به تحمل یک سال زندان و پرداخت دیه در خصوص جراحات غیرکشنده محکوم کردند.

همچنین براساس رای دادگاه، دو متهم دیگر این پرونده نیز به تحمل زندان های طویل المدت و پرداخت دیه محکوم شدند که رای صادرشده از سوی دادگاه مورد اعتراض وکلای مدافع قرار گرفت و برای رسیدگی ویژه به شعبه 28 دیوان عالی کشور ارسال شد. گزارش خراسان حاکی است در همین حال قضات دیوان عالی نیز پس از بررسی دقیق این پرونده جنایی، مهر تایید بر رای قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی زدند و استدلال های قضات زبده دادگاه را کاملا بی نقص دانستند.

شایان ذکر است پرونده مذکور به اجرای احکام دادسرای عمومی وانقلاب مشهد ارسال شده است تا دیگر مراحل قانونی را برای اجرای حکم طی کند.

قتل جنایت
اخبار مرتبط
  • جنایت هولناک مرد شیشه‌ای در غرب تهران

  • شکارچی دختران فراری در خانه وحشت

  • کشتن شوهرخواهر، پرونده قتل قبلی متهم را برملا کرد

  • شهردار «دهدز» به قتل رسید

  • افشای راز جنایت 17 ساله

  • مادر بابک خرمدین: اگر در کشتن با شوهرم همکاری نمی‌کردم مرا می‌کشت

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سراسر کشور -۲

  • چگونه روغن سوخته را از روی اجاق گاز پاک کنیم؟

  • مشارکت دانش‌آموزان و مربیان در اردوهای یک‌روزه تربیتی، اصلی‌ترین برنامه است

  • صندوق‌های قرض‌الحسنه، مصداق عمل خیر و کمک مؤمنانه به همنوعان است

  • چهارمین روز بدون فوتی کرونا در کشور ثبت شد

  • خطر امنیت انرژی جهان با ادامه تحریم‌های ظالمانه ایران

  • افزایش پوشش بیمه‌ای داروهای بیماری‌های خاص، مزمن و صعب‌العلاج

  • تأکید امیرعبداللهیان بر مدیریت صحیح حفاظت از محیط زیست دریای خزر

  • اضافه شدن امتیاز تاهل برای زنان پذیرفته شده در آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش

  • کمتر از یک دهه فرصت برای مهار خطرات کاهش جمعیت کشور

  • ارتقای کیفی و کمی برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) ضرورت دارد

  • شکست دختران هندبال ایران مقابل اسلواکی در پریزیدنت کاپ قهرمانی جهان

  • آتش‌سوزی در یک ساختمان درمانی واقع در خیابان آفریقا

  • توقفی در سامانه تخصیص خودرو صورت نگرفته است

  • تقویت تعامل سازمان پژوهش و پژوهشگاه مطالعات با استان‌ها و مدارس

  • ضرورت بهره‌برداری از فضای مجازی به بهترین شکل در دنیای واقعی

  • باقری با دبیرکل وزارت خارجه قطر دیدار کرد

  • گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سراسر کشور

  • جزییاتی از برگزاری جشنواره زبان فارسی در صداوسیما

  • باید به شفافیت ایمان داشته باشیم

  • مهدی‌پور با استقلال تمدید کرد

  • جوادی، دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و ‌نوجوانان شد

  • کنعانی: باقری و مورا در تماس خواهند بود

  • تاکید روسای‌جمهور کشورهای ساحلی بر عدم حضور نیروهای مسلح بیگانه در دریای خزر

  • تماس تلفنی وزیران امور خارجه ایران و قطر

  • دیدار رئیسی و پوتین در عشق آباد

  • القاصی‌مهر: نهاد وکالت و کارشناسی در تحقق عدالت سهم بسزایی دارد

  • عکس‌های «بی‌سر و بی‌صدا» در «پاییز» تماشایی می‌شوند

  • ناکامی احسان حدادی در کسب سهمیه قهرمانی جهان

  • خیاطیان: مساله آب یکی از مسائل کلان ملی کشور است

  • گزارش وزیر امورخارجه از حضور رئیس‌جمهوری در اجلاس سران خزر

  • ارائه آیین‌نامه اجرایی جهت ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی

  • واکنش مدافع استقلال به جدا شدن دانشگر

  • وزارت بهداشت خواستار صدور مجوز برای ثبت سفارش یک هزار دستگاه آمبولانس اهدایی شد

  • واکنش بازیکن پرسپولیسی به انتخاب جدیدش

  • منشا به چه دلیل پرسپولیسی نشد؟

  • بحث ماهیتی نسبت به تفکیک ساختاری وزارت صمت نداریم

  • دولت سیزدهم هیچ‌گونه شکایتی علیه اصحاب رسانه نداشته است

  • کرونا نقش کلیدی مدرسه در تربیت دانش‌آموزان را آشکار کرد

  • لزوم رونق اقتصادی در بهره مندی از ظرفیت های استانی دیده می‌شود

  • تحریم‌های آمریکا، تهیه و تامین دارو مورد نیاز جانبازان شیمیایی را به شدت دشوار کرده است

  • قیمت شکر چقدر شده است؟

  • اعتبار یونسکو در ایران مخدوش شده و جمهوری اسلامی ایران در بخشی از سمینار پاریس شرکت نمی‌کند

  • اولویت دهکده فناوری کشاورزی حل مشکل آب است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم