امروز: جمعه 6 خرداد 1401 - 08:04 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا استانها هرمزگان

نوعی اقدم :

باید به خانواده‌های شهدا و ایثارگران بها بدهیم

باید به خانواده‌های شهدا و ایثارگران بها بدهیم

1/8/2022 2:52:00 PM
1/8/2022 2:52:00 PM
شنبه 18 دی 1400 - 14:52
سردار  رحیم نوعی

بندرعباس (پانا) - رحیم نوعی اقدم گفت طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به خانواده‌های شهدا و ایثارگران بها داد.

سردار رحیم نوعی اقدم گفت: با خودم گفتم چه شد که من مستقیم از سوریه به اردبیل بیایم و بلافاصله در جمع شما حاضر بشوم تا اینکه متوجه شدم باید می آمدم و پدر شهید را ملاقات می کردم، دست او را می بوسیدم و تربت حضرت زینب(س) را به او هدیه می دادم. مردم اهل تشیع، تسنن و تمام اقوام در کنار هم توانستند پشت آمریکا را بشکنند. من سردار نیستم و از شما می خواهم دعا کنید که سردار بشوم سردار فقط سلیمانی است، سردار بودن یعنی اینکه سر در بدن نداشته باشیم.
همرزم شهید سلیمانی در خصوص مقام خانواده شهدا گفت: رهبر به فرماندهان سپاه توصیه کرد به شهدا بپردازید که امام زاده های این کشورند. باید به خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران بها بدهیم. خانواده های شهدا باید با افتخار سرشان را بالا بگیرند چرا که خون این شهیدان به ثمر نشسته و انقلاب اسلامی با وجود این همه تحریم و نیرنگ در برابر استکبار ایستاده است. حزب الله لبنان را ما ساختیم تا در برابر اسرائیل بایستد. آمریکا داعش را وارد سوریه کرد تا بشار اسد را حذف کند و بعد بتواند حزب الله لبنان را نابود کند و در نتیجه ایران تحت فشار قرار بگیرد و بدون حامی بماند، اما وقتی شهید سلیمانی وارد میدان شد گفت: بشار باید بماند و اکنون هم مانده است. اما در مقابل کسانی که در جبهه دشمن بودند و تحت حمایت استکبار قرار داشتند به سرنوشتی دیگر دچار شدند و اکنون خیلی از آنها از بین رفته اند.
نوعی اقدم، با بیان خاطره ای از حضورش در سوریه گفت: داعش به ایران اعلام کرده بود حق ورود به منطقه حلب را ندارید و برای ترساندن نیروهای ایرانی ۴۵ رنجر آمریکایی را به آنجا هلی برن کردند، بعد از تصرف حلب توسط نیروهای مقاومت هر چه گشتیم اثری از رنجرهای آمریکایی ندیدیم تا اینکه متوجه شدیم با لباس زنانه فرار کرده اند.
وی نقش گروه های مقاومت در منطقه را مهم برشمرد و اشاره کرد که در زمان ترامپ عربستان خط لوله انتقال نفت به عمق سه متر تا کشور امارات احداث کرد تا از طریق خشکی، نفت را به کشورها منتقل کند و تنگه هرمز را دور بزند و نقش آن را کمرنگ جلوه دهد، چرا که ایران گفته بود در صورت بروز جنگ، تنگه هرمز را خواهد بست. به دستور ترامپ یک اَبر نفت کش در امارات پهلو گرفت و کشوری که همیشه یک ناو جنگی را برای تهدید به کشورها اعزام می کرد برای اولین بار دو ناو جنگی به تنگه هرمز فرستاد تا به صورت رسمی جنگ با ایران را آغاز کنند. اما به حول و قوه الهی چند پهپاد از یمن به پرواز درآمد و لوله های انتقال نفت را چنان بمباران کردند که کارشناسان اعلام کردند برای بازسازی آن به چندین سال زمان نیاز است. آن ابر نفت کش هم دچار نقص فنی شد و نتوانست حرکت کند و با دیدن این حوادث ترامپ دستور داد ناوهای جنگی ۷۰۰ کیلومتر از تنگه هرمز دور شوند.

فرمانده قرارگاه حضرت زنیب(س) تاکید کرد: بعد از شهادت شهید سلیمانی کار آمریکا به جایی رسید که الان در حال تخلیه پایگاه های خود در منطقه از جمله سوریه و عراق است و نیروهای آن ها از چندین هزار نفر به ده ها نفر رسیده است. من همین جا به عنوان کارشناس نظامی و بین المللی اعلام می کنم که همه آمران و عاملان شهادت شهید سلیمانی به اشد مجازات خواهند رسید و شما این را خواهید دید.
نوعی اقدم در پایان اشاره ای به اخلاق و منش شهید سلیمانی داشت و گفت: در مکتب وی افراط نداریم، یک روز در قرارگاه سوریه نشسته بودیم که به شهید سلیمانی گفتند یکی از فرماندهان شما که مسیحی است در سنگر مشروب می نوشد و نمی داند که رزمندگان مسلمان از این بابت معذب هستند. وی او را با لحن مهربانانه عزیزم صدا زد و بعد از کلی تفقد و احوال پرسی به او توصیه کرد که قبل از عملیات و به خاطر رعایت شرایط، مشروب مصرف نکند. او که متوجه شد قضیه از چه قرار است به خاطر این برخورد خوب و منطقی قول داد تا زنده است از این کار دست بکشد. شب قبل از عملیات، شهید سلیمانی دید کسی در حرم حضرت زینب(س) ناله و زاری می کند، وقتی جلوتر رفت دید همان رزمنده مسیحی است، به او گفت اینجا چکار می کنی؟ آن شخص گفت: درست است که پیامبرانمان دو تا هستند ولی زینب ما یکی است و من به ایشان ارادت دارم، بعدا در روز عملیات همان شخص به شهادت رسید.

شهرستان پارسیان رحیم نوعی اقدم
اخبار مرتبط
  • مردم پارسیان از سیل خسارت زیادی متحمل شدند

  • استشمام عطر شهید گمنام در پارسیان

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • اجرای بیش از ۲ هزار نفری سرود سلام فرمانده در خلیل آباد 

  • تکثیر یوز آسیایی به کجا رسید؟

  • خبرگزاری پانا، صرفا یک منبع خبری برای انتقال اخبار نیست

  • مرحله دوم یارانه کمک معیشتی به حساب سرپرستان متقاضی بازبینی واریز شد

  • از ریزش متروپل آبادان تا پیدا شدن نوزاد در سطل زباله

  • من میخواهم در خبرساندن صحیح به مردم کشورم سهیم باشم/فیلم

  • کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های روزانه کرونا در کشور

  • پویش سرود سلام فرمانده در شیراز

  • واکسن‌های موجود برای مقابله با آبله میمونی کدامند؟

  • رییس جدید آموزش و پرورش شهرستان گلوگاه‌ منصوب شد

  • اجتماع بزرگ سلام فرمانده

  • چهلمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان

  • بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث

  • آیین تشییع و تدفین شهید گمنام در مرکز آموزش عالی شهید شرافت تهران

  • طنین نوای سلام فرمانده در میدان شهدای شیراز

  • چگونه با افزایش سن، چاق نشویم؟

  • نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش آموز استان بوشهر ( 3 )

  • برگزاری تورنمنت بین‌المللی حقوقدانان در ترکیه

  • بازدید سرپرست اداره آموزش و پرورش ملارد از حوزه‌های امتحان نهایی

  • اولین نمایشگاه بین المللی متاراد

  • نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان بوشهر (1)

  • نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان بوشهر ( 2 )

  • تفاوت شیرین‌کننده‌های طبیعی و مصنوعی

  • چرا باید در هوای آلوده شیر بنوشیم

  • دوش آب سرد چه مضراتی دارد؟

  • 4 کهکشان کوتوله که در یک کهکشان گرفتار شده‌اند

  • کدام آفت‌ها نشانه سرطان دهان است؟

  • 4 دلیلی که نباید در خانه کفش پوشید

  • خواص شگفت‌انگیز جوی دوسر

  • انتقاد وزیر بهداشت ایران از تبعیض‌های بهداشتی در جهان

  • 4 دستور رئیس جمهور خطاب به مسئولان و مدیران اجرایی

  • کلهر: شعار سیاسی نبودن ورزش پوششی برای منافع غربی‌ها است

  • تیم ملی به جای کانادا به قطر سفر می‌کند

  • وزیر راه و شهرسازی: تبدیل قطار حومه‌ای قرچک- تهران به مترو مورد تأئید وزارت راه است

  • اجتماع بزرگ سلام فرمانده

  • لزوم پیگرد مقصران حادثه و مجازات عبرت‌آموز آنان و جلوگیری از تکرار آن در کشور

  • قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق تصویب شد

  • برگزاری تورنمنت بین‌المللی حقوقدانان در ترکیه

  • مخبر: باید مقاومت مردم بویژه بانوان در هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان تبیین شود

  • واکنش رسمی فدراسیون فوتبال ایران به لغو بازی دوستانه با کانادا

  • قالیباف: جامعه جهانی باید نگران عواقب اقدامات تروریستی باشد

  • یاسر احمدوند: نمایشگاه کتاب تهران بیش از ۲۱۱ میلیارد تومان فروش داشت

  • واکنش دفتر مخبر به لغو دیدار تیم‌های فوتبال ایران و کانادا

  • مرتضی پورعلی‌گنجی مدافع جدید پرسپولیس شد

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم