
پانا رسانههای دیگر
این نوشیدنی احتمال سرطان مری را تا 90 درصد افزایش می دهد
این نوشیدنی احتمال سرطان مری را تا 90 درصد افزایش می دهد

تهران (پانا) - یک پزشک متخصص هشدار میداد که نوشیدن چای داغ ممکن است باعث بیماری جدی در بدن شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرهاد اسلامی محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا (ACS) گفت: با وجود اینکه چای فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما نوشیدن داغ آن میتواند باعث بروز یک نوع سرطان خطرناک شود.
اسلامی میگوید که نوشیدن چاى به مقدار بیش از ۷۰۰ میلی لیتر و حرارت بیش از ۶۰ درجه در روز؛ خطر ابتلا به سرطان سلول سنگفرشی مری را حدود ۹۰ درصد افزایش میدهد.
محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا تاکید کرد، میتوان نتیجه گرفت که مصرف هر نوع نوشیدنی گرم - نه فقط چای - میتواند منجر به چنین عواقبی شود؛ از این رو به کسانی که چای بسیار داغ مینوشند، توصیه میشود عادت کنند تا کمی صبر کنند اندکی خنک شده بعد میل کنند.
این پزشک متخصص میگوید، این خطر در کسانی رخ میدهد که علاقه مفرط به چای دارند و بیش از ده فنجان در روز مینوشند، زیرا این نوشیدنی حاوی تاننهایی است که میتواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند که ممکن است منجر به کمبود آهن در بدن شود.
-
بهترین نوشیدنیها برای سالمندان کدامند؟
-
ویتامینی که لاغر میکند
-
برای کنترل چربی خون این غذاها را بخورید
-
رفع خستگی با مصرف این خوراکیهای انرژیزا
-
خطرات گرسنه خوابیدن
-
14 توصیه برای مراقبت از مو در خواب
-
چرا هر روز نباید پنیر بخوریم
-
7 ماده غذایی که دیابتیها باید مصرف کنند
-
۱۰ راهکار برای پیشگیری از سرطان/ اینفوگرافیک
-
با این روشها پیری خود را به تعویق بیاندازید
-
این عادت اشتباه را درباره پختن مرغ ترک کنید
-
با مصرف این میوهها پروتئین بدنتان را تامین کنید
-
نکتههایی مهم درباره کبد چرب که باید دانست
-
با ریشه این گیاه دردهای خود را تسکین دهید
- 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- 2- نظرات حاوی مطالب توهینآمیز یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمیشود.
- 3- نظرات پس از تایید منتشر میشود.