امروز: چهارشنبه 25 فروردین 1400 - 09:48 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

احتمال تغییر ساعت ممنوعیت تردد شبانه

احتمال تغییر ساعت ممنوعیت تردد شبانه

3/7/2021 1:06:00 PM
3/7/2021 1:06:00 PM
یکشنبه 17 اسفند 1399 - 13:06
نشست خبری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا

تهران (پانا) - رئیس پلیس راهور ناجا گفت تردد شبانه در تمام شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع خواهد بود اما ممکن است بر اساس افزایش یا کاهش شهرهای قرمز وضعیت ممنوعیت تغییر پیدا کند.

سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا صبح امروز در نشست خبری در تشریح عملکرد پلیس راهور در سال ۹۹، اظهار کرد: پلیس راهور چهار ماموریت مدیریت ترافیک، تسهیل در عبور و مرور، کاهش تصادفات و سوانح رانندگی و ارائه خدمت سریع و آسان را در ۲۳۸ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور و ۴۵۷ کیلومتر معابر درون‌شهری برعهده دارد که در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۶ میلیون خدمت به مردم ارائه شده است که شامل ۵۲ درصد خدمتی است که کل نیروی انتظامی به مردم ارائه می‌دهد.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: پلیس سهمی ۱۹ درصدی در کاهش تصادفات دارد و مابقی آن سهم دیگر دستگاه‌ها است.

سردار هادیانفر با اشاره به اقدامات اساسی صورت گرفته در سال ۹۹ توسط پلیس راهور، ادامه داد: ۶۲ میلیون شماره به پلاک‌ها اختصاص دادیم که ۵۲ میلیون از این شماره‌ها به صورت شماره یا فیزیک خرج شده اما ۳۲ میلیون پلاک در شماره گذاری‌ها به اسم افراد از یک تا ۵۰۰ پلاک بلااستفاده بود که با مصوبه هیات وزیران، پلاک‌هایی که یک سال از تاریخ استفاده آنها گذشته باشد به افراد دیگر واگذار می‌شود و دیگر آن پلاک به فرد قبلی اختصاص نخواهد یافت.

رئیس پلیس راهور ناجا عنوان کرد: از سال ۹۸ بحث ممنوعیت شماره‌گذاری خودروهای لوکس و امریکایی به استثناء خودروهای دارای مجوز قانونی را پیگیری کردیم. در سال جاری سقف مبلغ توقیف وسیله‌نقلیه از یک به سه میلیون افزایش یافت اما ابلاغ کردیم که در ایام نوروز خودروهایی که حتی سه میلیون تومان خلافی دارند و خانواده همراه آنها است، توقیف نشود.

وی گفت: در سال جاری تا امروز ۲۱۱ هزار دستگاه موتورسیکلت رسوبی ترخیص و به مالکان آنها واگذار شده البته سن فرسودگی برابر قانون است و این طرح تا پایان سال ادامه دارد.

تصادفات رانندگی 35 درصد کاهش یافت

سردار هادیانفر با بیان اینکه مجموع تصادفات فوتی، جرحی و خساراتی در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۵.۲ درصد کاهش یافته است، یادآور شد: در سال جاری، در ۲۰ مورد از موضوعات، در تمام شاخصها میزان رضایت‌مندی مردم از پلیس راهور افزایش یافته است. در جمع نوشماره خودرو در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته ۶.۶ درصد و در بحث نقل و انتقال خودرو در مدت مذکور نسبت به سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشتیم.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۳۰ درصد کل ناوگان کشور فرسوده است، تاکید کرد: در سال جاری در بحث صدور گواهینامه ۳۰ درصد افزایش داشتیم همچنین بیش از ۹۳ مجوز مدیریت و ۴۴۳ مجوز مربی‌گری آموزشگا‌ه‌های رانندگی در سال جاری ابطال شد و تعداد 104 آموزشگاه مجوز فعالیت دریافت کردند.

وی ادامه داد: از فردا تا آخر سال ساعات کاری واحدهای شماره‌گذاری و تعویض پلاک تا ساعت ۱۷ افزایش پیدا می‌کند، حتی روز پنجشنبه آخر سال نیز تا ساعت 17 خدمات ارائه خواهد شد. در مجموع در سال جاری ۹۹ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۶۷۷ اعمال قانون صورت گرفته است و گواهینامه ۷۸ هزار و ۵۳۹ نفر در آستانه ضبط شدن و حدود ۱۱ هزار گواهینامه نیز ضبط شده است.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: از تاریخ ۱۸ آذر تا ۱۳ اسفند توقیف موتورسیکلت‌ها ۲۳ درصد کاهش یافته است.

سردار هادیانفر تصریح کرد: در بحث کرونا بیش از هشت میلیون و ۶۹ هزار اعمال قانون را انجام دادیم که چهار میلیون و ۸۱۸ هزار اعمال قانون قطعی شده و مابقی آن در حال بررسی است. در بحث تردد جاده‌ای، اسفند امسال تا روز گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش تردد داشتیم. بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا، ورود به شهرهای قرمز و نارنجی برای پلاک‌های غیربومی ممنوع خواهد بود همچنین پلاک‌های بومی نیز نمی‌توانند از شهرهای مذکور خارج شوند. اینکه شهرهای مسافرپذیر مشمول محدودیت خواهند شد یا خیر در جلسات روزهای آتی مشخص می‌شود.

رئیس پلیس راهور یادآور شد: ۸۵ درصد شهرها وضعیت آبی و زرد دارند لذا پیش‌بینی می‌کنیم شاهد کاهش ۱۰ تا ۱۵ ترددهای جاده‌ای باشیم البته همه موضوعات به مصوبات ستاد ملی کرونا در ممنوعیت یا عدم ممنوعیت ترددها بستگی دارد. تاکید کردیم صدور مجوز برای تردد به شهرهای قرمز و نارنجی صادر نشود.

سردار سیدکمال هادیانفر با بیان اینکه پیک زمان تصادفات در حوزه درون‌شهری از ساعت ۱۲ تا ۲۰ و در حوزه برون‌شهری از ساعت ۱۲ تا ۱۹ است، اظهار کرد: هر کسی به هر دلیلی در جاده‌ها سرعت و سرقت غیرمجاز داشته باشد، از یک ساعت، یک روز تا ۷۲ ساعت متوقف می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه بستن کمربند برای تمام سرنشینان وسایل‌نقلیه مخصوصاً در جاده‌های کشور الزامی است، افزود: شعار ما برای نوروز امسال «پرهیز از سفر، ایمنی و سلامت» است و امسال از ظرفیت همیاران پلیس نیز مانند سالهای گذشته استفاده می‌کنیم.

وی بیان کرد: درباره تکلیف مردم در سفرهای نوروزی، بر اساس آنچه دیروز ابلاغ شد این است که مردم به شهرهای قرمز و نارنجی سفر نکنند همچنین تردد شبانه در تمام شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع خواهد بود اما ممکن است بر اساس افزایش یا کاهش شهرهای قرمز وضعیت ممنوعیت تغییر پیدا کند، شاخصه اصلی ما چهار رنگی است که توسط وزارت کشور به ما ابلاغ می‌شود.

سردار هادیانفر درباره پوشاندن پلاک توسط برخی رانندگان برای پرهیز از جریمه در تردد شبانه، گفت: افرادی که پلاک خود را می‌پوشانند، هم جریمه خواهند شد و هم وسیله‌نقلیه آنها توقیف می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا عنوان کرد: در روزهای پایانی سال همیشه شاهد ترافیک بودیم، امسال نیز با توجه به شیوع کرونا شاهد افزایش بیشتر ترافیک هستیم.

ممنوعیت تردد محدودیت تردد ویروس کرونا پلیس راهور سردار هادیانفر
اخبار مرتبط
  • اعلام نحوه سفر به شهرهای زرد و آبی کرونا در تعطیلات نوروز ۱۴۰۰

  • شهرهای ممنوعه برای سفر در تعطیلات پایان هفته اعلام شد

  • ورودی‌های شهر مازندران بسته شد

  • خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی

  • ترافیک صبحگاهی در 11 بزرگراه شهر تهران

  • جاده‌های ۲۰ استان برفی و بارانی است

  • کاهش ۶ درصدی تصادفات درون‌شهری منجر به فوت

  • برف و باران در جاده‌های ۶ استان

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • 9 توصیه مهم حاجی‌میرزایی به مدیران مدارس

  • تحسین « اوجی» از همسرش حاشیه ساز شد

  • کدام زنان، دخترزا هستند؟

  • پیام حاجی میرزایی به مناسبت حلول ماه رمضان الکریم

  • فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد

  • اگر می‌خواهید دچار هیچ نوع کرونایی نشوید این 2 مورد را رعایت کنید

  • بسته معیشتی ماه رمضان فردا واریز می‌شود

  • افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

  • از قیمت طلا و سکه در بازار امروز چه خبر؟

  • «دشمن زن» کپی برداری فاحش از فیلم قبل از انقلاب

  • امتحان کدام پایه‌های تحصیلی حضوری است؟

  • توضیح اسماعیلی درباره پرونده آزاده نامداری

  • ادامه پخش «کلبه عموپورنگ»با آغاز ماه رمضان

  • گل رویایی طارمی برای صعود کافی نبود ؛ سند حذف قهرمان صادر شد

  • برگزاری پویش ملی «ستارگان آسمان ادب» در مدارس سراسر کشور

  • قتل در میهمانی شبانه

  • «حمید حامی» تیتراژ «بچه مهندس۴» را خواند

  • انسیه شاه حسینی: عراق پس از «صدام» را به تصویر می کشم

  • تکذیب کاندیداتوری نماینده قم در انتخابات ریاست‌جمهوری

  • کسب و کار نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومانی در کلاس‌های کنکور

  • گفت‌وگوی «بورل» و «بلینکن» درباره برجام

  • پس‌لرزه‌های ابتدایی سوپرگل مهدی طارمی؛ بزرگترین جایزه فیفا به ستاره ایرانی می‌رسد؟

  • کاهش ۰/۶ درصدی تردد در محورهای برون‌شهری 

  • کتاب «بامداد داستان» گزیده آثار دانش‌آموزان داستان نویس منتشر شد

  • توصیه‌های کرونایی؛ پس از برداشتن ماسک از صورت، دست‌های خود را شست‌وشو دهید

  • قنبری: تعدد کاندیدا و رقابت درون جناحی به نفع جریان‌های سیاسی نیست

  • وضع مالیات برعایدی سرمایه فعالیت‌های سوداگرانه را محدود می‌کند

  • امتحان کدام پایه‌های تحصیلی حضوری است؟

  • سواد رسانه‌ای رویکرد جدیدی که جایگزین فیلترینگ می‌شود

  • آیت‌الله مکارم در بیمارستان بستری شد

  • نقش علوم نوین در افزایش بهره‌وری منابع انسانی

  • واکنش حاجی میرزایی به مشکلات معلمان دانشسرایی

  • پرسپولیس بدشانس نباشد باز هم فینالیست آسیا می‌شود

  • مدیریت منابع آبی کار یک وزارتخانه تنها نیست

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم