امروز: سه شنبه 24 فروردین 1400 - 04:47 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا سیاسی

تاکید جهانگیری بر «یادگیری مجازی» به عنوان پارادایم جدید آموزش عالی

تاکید جهانگیری بر «یادگیری مجازی» به عنوان پارادایم جدید آموزش عالی

3/3/2021 2:24:00 PM
3/3/2021 2:24:00 PM
چهارشنبه 13 اسفند 1399 - 14:24
بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور

تهران (پانا) - معاون اول رئیس‌جمهوری با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری برای ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها و سایر الزامات فناورانه، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی، گفت اگر امروز مدارس و دانشگاه‌های ما در این وضعیت کرونایی تعطیل نشده و نمی‌شوند، به اعتبار این دستاورد بزرگ علمی یعنی آموزش مجازی و سیستم یادگیری الکترونیکی است.

اسحاق جهانگیری صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران، در سخنانی که به صورت پیام ویدیوئی پخش شد،‌ ضمن تبریک برگزاری این همایش به همه سیاست‌گذاران، دست اندرکاران و مشارکت‌کنندگان،‌ تصریح کرد: آموزش در هر دو وجه یادگیری و یاددهی، به معیارها و سطوح جدیدی از رویکردهای نظری و تجارب عملی در جهان و ایران رسیده است که باید به شناخت، تبیین و تدوین آنها اهتمام ورزید.

وی با اشاره به مواجهه جهان و جامعه با شیوع بیماری نوظهور و عالم‌گیر کرونا، اظهار داشت: تحولات پرشتاب فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات (ICT) و الزامات توسعه همه جانبه، ‌موزون، متوازن و پایدار ما را موظف به نواندیشی و نوآوری در امر آموزش و آموزش عالی می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه ویروس کوچک کرونا سبب شده است تا به ناگهان شرایطی ایجاد شود که مدرسه و دانشگاه صورتی جدید بیابد و مرکزیت خانه در آموزش موضوعیت پیدا کند، گفت: نهادهای علمی و تخصصی و استادان و محققان برجسته باید برای دولت، برای جامعه و برای همه ذی‌نفعان حوزه‌های یادگیری و یاددهی چاره‌اندیشی کنند.

جهانگیری خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم که در میانة این وضعیت پر از سوال، مسائل و راهکارهای اثر بخشی و کیفیت بخشی به آموزش های الکترونیکی و تبیین تجربیات موفق دانشگاهی و دستاوردهای علمی و پژوهشی نظام جدید و فراگیر، یادگیری و یاددهی مجازی موضوع کار این همایش ملی و بین‌المللی قرار گرفته است.

وی با ستایش از همت کمال خرازی به عنوان رییس کنفرانس و اندیشمندان و دانشمندان برجسته‌ای که به ضرورت و آثار توسعه آموزش‌های گریزناپذیر مجازی در سطوح ملی و جهانی پرداخته اند، گفت: باید به طور ویژه قدردانی کنم از موسسه آموزش عالی مهر البرز که به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی غیردولتی کشور میدان‌دار برگزاری این کار شده است.

جهانگیری از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواست تا سیاست درستی که در دوران کرونایی برای آموزش مجازی اتخاذ شد، در دوران پسا کرونا نیز ادامه دهد و افزود : باید به یادگیری الکترونیکی به عنوان یک پارادایم جدید در آموزش عالی موضوعیت داد و نسبت به نهادی کردن آن و انجام حمایت‌های قانونی و رسمی در زمینه مشارکت بخش‌های غیردولتی اقدامات ویژه را به انجام رساند.

معاون اول رئیس‌جمهوری ادامه داد: اکنون دولت بیش از هر زمان به مشارکت و همکاری بخش‌های عمومی و خصوصی، نهادهای مدنی و حرفه‌ای و تخصصی، استادان و معلمان متعهد و مسئول برای توسعه آموزش عالی نیازمند است .

وی با بیان اینکه امروز سرمایه گذاری در امر آموزش لازمه توسعه علمی کشور و توسعه علمی، مقدمه تحقق توسعه همه جانبه ایران است، گفت: پیشبرد برنامه های آموزش عالی برای همه یک مسئولیت ملی و همگانی است. من از همه علاقه مندان به پیشرفت ایران می خواهم که حتی در این شرایط دشوار دولت را بیش از گذشته در انجام این مسئولیت ملی همراهی کنند.

جهانگیری با درخواست از دست اندرکاران حوزه آموزش و آموزش عالی برای به رسمیت شناختن تحولات نوین متکی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات؛‌ بر کوشش به منظور بهره‌مندی عموم ذی نفعان از زیرساخت ها و سازوکارهای جدید آموزش بیش از گذشته تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری با یادآوری این نکته که باید شرایط و امکانات لازم را برای بهبود کیفیت و اثربخشی این رویکرد آموزشی فراهم ساخت،‌ گفت: به تجربه بخش غیردولتی در کنار تجارب ارزشمند دانشگاه‌های پیشران دولتی باید در این مسیر توجه کرد و برای پیشبرد برنامه‌های نوآورانه و کارآفرینانه آنان در نظام اداری و حقوقی دولت گام‌های جدیدی برداشت.

وی در پایان این سخنرانی گفت: از همه شرکت کنندگان در این رویداد مهم علمی و کنفرانس بین‌المللی انتظار دارم که در پایان کنفرانس با ارائه نظرها و پیشنهادهای عملی خود دولت را همراهی کنند. من هم وظیفه خود می دانم که پیگیری آن را به انجام برسانم.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی آموزش عالی آموزش و پرورش مدارس دانشگاه آموزش مجازی کرونا
اخبار مرتبط
  • اسحاق جهانگیری وارد استان یزد شد

  • معاون اول رییس جمهوری به رییس دانشگاه تهران تسلیت گفت

  • جهانگیری: همه ما وظیه داریم که از صنعت فرش ایران صیانت کنیم

  • اسحاق جهانگیری به یزد می‌رود

  • محسن هاشمی: نظر کارگزاران درباره «ظریف» برای انتخابات 1400 مثبت‌تر است

  • عده‌ای همواره دنبال زیادکردن مشکلات هستند

  • کنایه جهانگیری به منتقدان دولت: یک پروژه را مدیریت نکرده‌اند، دولت را ناکارآمد می‌خوانند!

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • درخواست رئیس مجلس دانش‌آموزی دخترانه منطقه 10 از وزیر آموزش و پرورش؛ امتحانات نهایی غیرحضوری برگزار شود

  • پیدا شدن گربه خانگی در شکم مار

  • چیزهایی که هرگز نباید در ماشین لباسشویی بیندازید+اینفوگرافیک

  • اعلام قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان

  • چرا گوریل‌ها به سینه خود مشت می‌زنند؟

  • پرداخت بسته حمایتی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی رمضان به ۶۰ میلیون نفر ابلاغ شد

  • سیگار و قلیان چه بلایی بر سر زنان می‌آورند!

  • سخنگوی سازمان انرژی اتمی دچار حادثه شد

  • کوههای چهار محال و بختیاری مملو از "کنگر"

  • پخش فیلم سینمایی بیا از گذشته حرف بزنیم

  • سنگ تمام هندی‌ها برای آسیب‌زدن به پرسپولیس

  • حاجی میرزایی: فرهنگیان در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار گیرند

  • آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرها؛ شهرهای قرمز کرونا افزایش یافت

  • از قیمت طلا و سکه چه خبر؟

  • خبر خوب برای پرسپولیسی‌ها؛ بازیکن کرونایی پرسپولیس مجوز پرواز گرفت

  • برنامه‌های اداره کل قرآن در ماه مبارک رمضان

  • برنامه‌های مدرسه تلویزیونی تا 31 اردیبهشت ادامه خواهد یافت

  • چریش بخورید تا درد معده به سراغتان نیاید

  • یک گیاه و ۵ خاصیت برای سلامتی

  • مزایای مصرف روغن گل رز

  • کدام زنان، دخترزا هستند؟

  • آمریکا نباید از تروریسم اقتصادی و هسته‎‌ای به عنوان اهرم مذاکرات استفاده کند

  • استقرار تیم استهلال گنبد مینا برای رویت هلال ماه رمضان

  • کاخ سفید: در حادثه نطنز نقشی نداشتیم؛ روی مذاکرات وین متمرکز هستیم

  • «سیدحسن خمینی» در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد نمی‌شود

  • کشتی فرنگی قهرمانی آسیا؛ رقیب ایرانی‌ها مشخص شد

  • وزیر مسکن: میزان افزایش اجاره‌بها در ستاد کرونا تصویب و اعلام می‌شود

  • دعای ظریف به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

  • غریب‌آبادی: حادثه نطنز خرابکاری و مستقیما برعهده رژیم صهیونیستی است

  • توضیح حدادعادل درباره زمان معرفی کاندیدای ائتلاف اصولگرایان

  • عراقچی: اقدام تروریستی اخیر در نطنز مصداق بارز جنایت علیه بشریت است

  • ظرفیت تولید واکسن کوو ایران برکت در بهار به ۳ میلیون می‌رسد

  • کیش میزبان فوتبال انتخابی پارالمپیک شد

  • مراسم انس با قرآن با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم