امروز: سه شنبه 31 فروردین 1400 - 12:36 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا سیاسی

FATF بلاتکلیف ماند؛ رضایی: فروردین بررسی می‌کنیم

FATF بلاتکلیف ماند؛ رضایی: فروردین بررسی می‌کنیم

هیچ کس به اعضای مجمع نمی‌گوید که تحریم‌ها کی برداشته می‌شود/ ‌بعضی از آقایان گفتند تحریم‌ها را کی برمی‌دارند اگر فروردین ماه است، ‌به محض اینکه تحریم‌ها را بردارند ما بحث می‌کنیم و نظر موافق می‌دهیم

3/3/2021 11:53:00 AM
3/3/2021 11:53:00 AM
چهارشنبه 13 اسفند 1399 - 11:53
اختتامیه نخستین جمع‌سپاری تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه

تهران (پانا) - دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد تکلیف نهایی ۲ لایحه FATF در جلسات آینده مجمع در فروردین ۱۴۰۰ مشخص می‌شود، چون منتظر مستندات دولت درباره لوایح مرتبط با FATF هستیم که هنوز نیاورند.

به گزارش ایرنا، محسن رضایی روز چهارشنبه در نشست خبری که در محل باشگاه خبرنگاران انجام شد، گفت: بحث مهمی که امروز با آن مواجه هستیم دهه پنجم انقلاب اسلامی است. این دهه کاملا متفاوت با دهه دوم و سوم و چهارم انقلاب با فرصت‌ها و تهدیدهای متفاوت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: ۲ سال از این دهه گذشته است و با دیدن این ۲ سال می‌توان ۸ سال آینده را در زمینه اقتصاد، امنیت و انتقال میان نسلی مشاهده کرد. یکی از فرصت‌ها سرمایه عظیم رسانه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

رضایی با طرح این سوال که با چه تفکر و مدیریت و برنامه ای می‌خواهیم دهه پنجم را مدیریت کنیم؟ و آیا با تفکر گذشته می‌توانیم مدیریت کنیم، گفت: برای اداره این دهه نیازمند تغییر هستیم و تکرار گذشته سم بزرگی است. حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی و سالم سازی گذشته و پایه‌ریزی آینده، و ملت و بخش خصوصی را در دهه سرنوشت‌سازی قرار می‌دهد.

دبیر محمع تشخیص، جمهوری اول را پارادایم سیاسی تلقی کرد و گفت: دولت‌هایی که آمدند دولت‌های جمهوری اول بودند. من اعتقاد ندارم جمهوری اول و گام اول گام مهمی باشند بلکه به جمهوری دوم باور دارم. در دهه اول بیشتر به مسائل دفاعی و سیاسی پرداختیم و پروژه‌های بسیاری انجام شده که ذوقی بوده است در این دوره پروژه‌های عظیم بدون برنامه و تفکر اقتصادی انجام شده ‌و فضا بیشتر سیاسی بوده است و ما در گام دوم انقلاب نیازمند اولویت دادن به مسائل اقتصادی و فرهنگی هستیم.

رضایی در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت لوایح مرتبط با FATF گفت: هیچ کسی از دولت و مجلس نخواسته که مجمع به FATF بپیوندد یا نپیوندد یا درباره آن تصمیم گیری کند نه مجلس و دولت خواسته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: در اینجا بحث دو لایحه یا دو توصیه از ۴۱ توصیه FATF مطرح است، دبیرخانه اف ای تی اف 41 توصیه برای ایران داشته و گفتند ایران باید ۴۱ توصیه انجام دهد که دو توصیه یکی لایحه پالرمو و یکی هم CFT در مجمع است هست و این دو لایحه را بررسی می‌کنیم.

وی با اشاره به دلایل تاخیر این بررسی گفت: دو مسئله این را به تاخیر انداخت؛ بعد از اینکه ترامپ آمد، در سال ۹۷ تهران آرام آرام هر ماه یک تحریم علیه ایران اعمال می کرد. انباشتگی تحریم‌ها مسئولین وقت و اعضای مجمع را به این نتیجه رساند که آیا زمانی که تحریم‌ها تشدید می‌شود، ما می‌توانیم همه اطلاعات را بدهیم آیا باید این دو لایحه تصویب بشود یا نشود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: سوال دوم برای مجمع این بود که کلمه‌ای به نام "گام بعدی" بود و گفتند اگر ۴۱ توصیه را عمل کردید باید ببینیم گام بعدی چیست که آن را بردارید تا اینکه دبیرخانه FATF درباره عضویت ایران به تصمیم برسد.

رضای ادامه داد: یکی از آقایان وزرا گفتند که شما آن را تصویب کنید تا ما بتوانیم به FATF بپیوندیم چون هر آن ممکن است تحریم‌ها را بردارند و ما آماده باشیم و بتوانیم تلاش کنیم. بعضی از آقایان گفتند شما تاریخی مشخص کنید که تحریم‌ها را کی برمی‌دارند اگر فروردین ماه است، ‌به محض اینکه تحریم‌ها را بردارند ما بحث می‌کنیم و نظر موافق می‌دهیم ولی خود این هم ابهام دارد یعنی هیچ کس به اعضای مجمع نمی‌گوید که تحریم‌ها کی برداشته می شود و این گام بعدی چیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ما منتظر پاسخ مستند و مکتوب دولتی‌ها هستیم تا در جلسه بعدی مجمع که احتمالاً به فروردین‌ماه می‌افتد آن را بررسی کنیم. البته ما می‌خواستیم اسفندماه به نتیجه برسیم. الان منتظر مستندات مکتوب دولت هستیم که در جلسات بعدی مجمع آنها را بررسی کنیم و به هر نتیجه‌ای رسیدیم آن را اعلام می‌کنیم.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اف ای تی اف تحریم FATF
اخبار مرتبط
  • واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به اظهارات برجامی محسن رضایی

  • تحریم باید برداشته شود، این حق مردم است

  • رضایی: تکلیف لوایح FATF تا پایان اسفند مشخص می‌شود

  • FATF امروز در مجمع تشخیص بررسی می‌شود

  • انتصاب رئیس کمیته ارتباطات و امور سایبری دبیرخانه مجمع تشخیص

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • علت اینکه خانم‌ها بیشتر از آقایان شکم و پهلو دارند چیست؟

  • ویدئویی عاشقانه که ۱.۴ میلیون بازدید داشت

  • استقلال طلسم 13 ساله فوتبال ایران را شکست

  • حکم اخراج 3 تیم بزرگ ایتالیایی از سری آ صادر شد

  • بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت

  • فوری؛ تست کرونا یک استقلالی مثبت شد

  • سعید آقاخانی مبتلا به کرونا شد

  • نشست کمیسیون مشترک برجام فردا برگزار می‌شود

  • چرا کودکان ناخن می‌جوند

  • شمار قربانیان کرونا در کشور از ۶۷ هزار نفر گذشت

  • آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی اعلام شد

  • آیا جدایی سام و پژمان به نفع این زوج کمدی خواهد بود؟!

  • استیضاح وزیر بهداشت در مجلس کلید خورد

  • آخرین رنگ‌بندی شهرهای کشور؛ ۳۰۱ شهر در وضعیت قرمز قرار دارند

  • آموزش در مهرماه ۱۴۰۰ چگونه خواهد بود؟

  • طوفان فوتبال ایرانی در آسیا؛ استقلال صدرنشین گروه مرگ شد

  • نفیسه روشن و حاشیه‌های تمام نشدنی‌اش

  • خواننده جوانی که با صدایش بینندگان را غافلگیر کرد

  • پایان رافت: هرگاه به پرسپولیس بیشتر سخت گرفتند، با انگیزه‌تر و مصمم‌تر شد

  • فراخوان ششمین جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فـردا)

  • عمویی: مذاکره‌کنندگان حقوق مردم ایران را استیفا کنند

  • نژادبهرام: اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی جدی در تهران ضروری است

  • توزیع یک میلیون وعده غذای گرم میان خانواده‌های نیازمند از ابتدای ماه رمضان

  • ثبت ۲۸۹ شکایت از شرکت‌های هواپیمایی و خدمات هوایی در فروردین‌ماه

  • سومین گذرگاه مرزی ایران و پاکستان افتتاح می‌شود 

  • احیای برجام یک مسئله ملی است و نباید ابزار انتخاباتی قرار بگیرد

  • نفیسه روشن و حاشیه‌های تمام نشدنی‌اش

  • «پادکست قصه‌گویی» بخش جدید بیست‌وسومین جشنواره قصه‌گویی کانون

  • کمپین فروش رمان برگزار می‌شود

  • اردوی راهیان نور مجازی شهرستان پیشوا

  • صادرات نفت عربستان کاهش یافت

  • عنایت حضرت ابوالفضل‌(ع) به بیماری که در یک قدمی مرگ بود

  • پروژه‌های گمرک هوشمند ایران در ردیف پروژه‌های برتر جهانی است

  • چرا به بهانه انتخابات از انتشار اخبار شورا در همشهری ممانعت می‌کنید؟

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم