امروز: یکشنبه 17 اسفند 1399 - 12:24 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا آموزش و پرورش

جزئیات بازگشایی مدارس؛ حضور در مدارس اجباری نیست

جزئیات بازگشایی مدارس؛ حضور در مدارس اجباری نیست

1/18/2021 7:55:00 AM
1/18/2021 7:55:00 AM
دوشنبه 29 دی 1399 - 07:55
جزئیات بازگشایی مدارس از ابتدای بهمن ماه 99

تهران (پانا) - براساس تصمیم جدید ستاد ملی مقابله با کرونا، حضور دانش‌آموزان از اول بهمن ماه در مدارس اختیاری است.

قرار است براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، پس از هفته‌ها آموزش کاملا غیرحضوری به دلیل شیوع ویروس کرونا، مدارس برخی پایه‌های تحصیلی در مناطق آبی و زرد آموزش حضوری را از سر بگیرند؛ براساس تصمیمات وزارت آموزش و پرورش این آموزش‌ها از 4 شنبه اول بهمن ماه آغاز می‌شود.

محسن حاجی میرزایی درباره نحوه بازگشایی مدارس گفته است: در ستاد ملی کرونا 3 تصمیم مهم درباره آموزش و پرورش گرفته شده است؛ در تصمیم اول بنا شد کادر اداری و اجرایی در تمام مدارس کشور به جز مناطق قرمز از ابتدای بهمن ماه در مدرسه حضور داشته باشند چرا که حلقه ارتباط و اتصال ما با معلمان و دانش‌آموزان هستند بنابراین برای کنترل اوضاع باید در مدرسه باشند.

وی درباره تصمیم دوم گفت:‌ تصمیم دوم این است که در پایه‌های اول و دوم ابتدایی که امکان آموزش از طریق فضای مجازی به نحو مناسب مهیا نیست و به آموزش حضوری دانش‌آموزان نیاز است در شهرهای زرد و آبی تمام مدارس ابتدایی در پایه‌های اول و دوم باز هستند؛ در مدارسی که تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های درس بیش از 10 نفر است دانش‌آموزان با مدیریت شورای مدرسه در روزهای هفته توزیع می‌شوند تا همه از آموزش حضوری بهره‌مند شوند.

وزیر آموزش و پرورش درباره تصمیم سوم بیان کرد: مقرر شد در مدارسی که تعداد دانش‌آموزان کمتر از 50 نفر است در تمام مقاطع تحصیلی و تمام پایه‌ها کلاس‌های درس حضوری باشد با توجه به اینکه تعداد دانش‌آموزان کم است امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وجود دارد.

حاجی میرزایی عنوان کرد: برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، جمعیت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس باید 10 نفر باشد و مجاز نیستند تعداد بیشتری را به کلاس‌های درس بیاورند، مدارس تا اول بهمن فرصت دارند برنامه‌ریزی لازم را انجام داده و خانواده‌ها را آگاه کنند که فرزندشان در چه روزی باید در مدرسه حاضر باشد.

وزیر آموزش و پرورش به شروط بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: مدارس باید در تمام مناطق به جز مناطق قرمز باز باشند و کادر اداری و اجرایی در مدرسه حضور داشته باشند اگر به دنبال مدرسه محوری هستیم زمانش اکنون است. دانش‌آموزان پایه اول و دوم ابتدایی باید به مدرسه بروند و حداکثر باید 10 نفر در کلاس باشند. سلامت دانش‌آموزان برای ما بسیار اهمیت دارد ما با این کار سلامت و آموزش را قابل اهمیت می‌دانیم.

بدین ترتیب در اجرای مصوبات پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، درخصوص آموزش حضوری پایه‌های اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستان‌ها و مدارس دارای جمعیت کمتر از 50 دانش‌آموز، از سوی محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش دستورالعمل بازگشایی کلاس‌ها و مدارس مذکور از اول بهمن ماه سال جاری در 6 بند و بارعایت پروتکل‌های بهداشتی به ادارات کل استان ارسال شده است.

آموزش‌های مجازی در ابتدایی نمی‌تواند منبع خوبی برای یادگیری دانش‌آموزان باشد

رضوان حکیم‌زاده نیز درباره بازگشایی مدارس گفت: آموزش‌های مجازی در دوره ابتدایی نمی‌تواند منبع خوبی برای یادگیری دانش‌آموزان باشد و آموزش حضوری در در روز‌هایی محدود نیز در این راستا کمک کننده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به روال حضور دانش‌آموزان در مدارس اشاره و عنوان کرد: در هیچ شرایطی نباید بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در کلاس‌های درس حضور پیدا کنند همچنین شورای مدرسه در مورد زمان حضور در هفته، زمان برگزاری کلاس و ساعات ورود و خروج تصمیم گیری خواهد کرد.

وی با بیان اینکه حضور یک ساعت در هفته دانش‌آموزان ابتدایی در روند یادگیری آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود اظهار امیدواری کرد شرایط به گونه‌ای پیش رود که بتوانیم زمان آموزش را بیشتر کنیم و آموزش حضوری را به سایر مقاطع تحصیلی نیز تعمیم دهیم.

استفاده از ماسک در کلاس درس الزامی است

حکیم‌زاده درباره شیوه نامه بهداشتی در نظر گرفته شده درجهت آموزش حضوری بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی از سوی مدرسه و دانش‌آموزان باید رعایت شود و استفاده از ماسک در کلاس درس الزامی است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره الزام یا اختیار حضور دانش‌آموزان از اول بهمن ماه عنوان کرد: این موضوع در اختیار شورای مدرسه است، اما با توجه به اشتیاقی که از خانواده‌ها دیدیم احتمال می‌دهیم با این موضوع موافق باشند. توصیه می‌کنیم خانواده‌ها درباره سرویس مدارس همراهی لازم را داشته باشند.

حضور دانش‌آموزان در مدارس اجباری نیست

اما براساس تصمیم جدید ستاد مقابه با کرونا، برای پایه‌های اول و دوم در مناطق آبی و زرد به صورت اختیاری خانواده‌ها می‌توانند دانش‌آموزان را به مدرسه بفرستند.

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه درباره مدارس هم سوالات زیادی طی هفته گذشته مطرح شده است اظهار کرد: به عنوان سخنگوی ستاد ملی اعلام می‌کنم که مدارس به هیچ وجه به صورت اجباری برگزار نخواهد شد. برای پایه‌های اول و دوم در مناطق آبی و زرد به صورت اختیاری خانواده‌ها می‌توانند دانش‌آموزان را به مدرسه بفرستند و به ویژه مدارسی که تعداد دانش‌آموزان کم است. کلاس کمتر از ۱۰ نفر و مدرسه با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر هم جز شاخص‌هایی بود که اعلام شد. برنامه ریزی خود آموزش و پروش حداکثر 2 روز در هفته و یکی 2 ساعت در هر روز است که آن هم اصلا اجباری نیست اما حضور کادر مدرسه، مدیریت و کارکنان در مدرسه به عهده خود آموزش و پرورش است و خودشان تصمیم می‌گیرند که به چه صورت خواهد بود.

ماسک وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی بازگشایی مدارس مریم احمدی پایه اول و دوم ابتدایی علیرضا رئیسی اول بهمن ماه ستاد کرونا حکیم‌زاده حضور دانش‌آموزان در مدارس
اخبار مرتبط
  • حضور ۷۵ درصدی دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در مدارس گلستان

  • حضور 65 درصدی کلاس اول و دومی‌ها در مدارس یزد

  • افزایش بیماران سرپایی کرونا در کشور؛ هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونا قرار ندارد

  • چرا سخنگوی ستاد کرونا از قم عذرخواهی کرد؟

  • بازدید حاجی میرزایی از سازمان دانش‌آموزی و خبرگزاری پانا

  • تفویض اختیار به مدیران مناطق و مدارس برای پیش بردن آموزش

  • بخش اصلی شخصیت انسان‌ها در دوران مدرسه ساخته می‌شود

  • بیم و امید خانواده‌ها از بازگشایی مدارس در سایه کرونا

  • بازگشایی مدارس بر اساس وضعیت کرونا؛ رنگ منطقه به اطلاع خانواده‌ها می‌رسد

  • اعلام نحوه بازگشایی مدارس؛ والدین موظف به رعایت مصوبات هستند

  • آموزش حضوری در مقاطع اول و دوم ابتدایی در اردستان

  • از نحوه بازگشایی مدارس تا سنجش دانش‌آموزان در امتحانات

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • قتل خواهر بخاطر عشق برادر

  • اختصاص بسته‌های اینترنتی ۶۰ گیگابایتی رایگان برای معلمان و کادر آموزشی

  • «دودکش2» کلید خورد

  • هولناک‌ترین جنایت خانوادگی سال

  • مرده‌ای که روی میز کالبد شکافی زنده شد

  • چرا شب‌ها کف پا داغ می‌شود؟

  • 3 قتل هولناک در کمتر از 6 ساعت

  • محاکمه خواننده رپ

  • اسامی استان ها و شهرستان‌های در وضعیت قرمز و نارنجی+ مهمترین اخبار کرونایی

  • 31‌سال بی‌تابیِ برای بیتا

  • چرا مردان از زنان قد بلندترند؟

  • غیبت 2 بازیکن استقلال در دیدار با فولاد قطعی شد

  • بارش برف و باران در انتظار 8 استان

  • مدیرعامل خبرگزاری پانا منصوب شد

  • مصوبات ستاد کرونا برای تعطیلات نوروز اعلام شد

  • ماجرای هواپیماربایی مسیر اهواز به مشهد چه بود؟

  • غذایی که قد کودک شما را بلند می‌کند

  • بررسی اتصال راه آهن شملچه به بصره در دیدار وزیر حمل و نقل عراق با وزیر راه و شهرسازی

  • فلفل تند از سرطان ریه جلوگیری می‌کند

  • نرخ سود وام مسکن جوانان به 6 درصد کاهش یافت

  • قرنطینه بدون شادی کودکان

  • مخازن منفجرشده در افغانستان در مالکیت شرکت پخش نیست

  • داروی درمان خواهر خوانده ویروس آنفلوآنزا

  • زمان اعلام نتایج آزمون جبرانی اصلح

  • استفاده رایگان دانش‌آموزان از اماکن گردشگری

  • نکات خط قرمزی که در عکاسی از کودکان باید رعایت شود

  • نرخ دیه و بیمه‌نامه شخص ثالث نباید به انتظارات تورمی دامن بزند

  • بمب نقل و انتقالات استقلال تهران معرفی شد

  • هافبک ایرانی اولین بازی در دانمارک را از دست داد

  • آخرین اخبار و تصمیمات درخصوص بازگشایی مدارس در سال تحصیلی آینده

  • مجامع اعضا و مربیان پیشتازان با طرح بازمهندسی این تشکیلات آشنا شدند

  • نشست هم‌اندیشی توجیهی مجامع اعضا و مربیان بازمهندسی تشکیلات پیشتازان

  • دوومیدانی‌کارانی که شانس بالای المپیکی شدن دارند به اردوی برون‌ مرزی می‌روند

  • واکنش وزارت خارجه به اظهارنظر جنجالی محسن رضایی: نظر شخصی است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم