امروز: سه شنبه 7 بهمن 1399 - 16:49 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

وزیر بهداشت خبر داد:

امکان لحاظ آزمایش های دوره ای کرونا برای کارمندان در بخش دولتی و خصوصی

امکان لحاظ آزمایش های دوره ای کرونا برای کارمندان در بخش دولتی و خصوصی

11/25/2020 5:37:02 PM
11/25/2020 5:37:02 PM
چهارشنبه 5 آذر 1399 - 17:37
نشست مشترک ستاد ملی مبارزه با کرونا

تهران(پانا) - جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت با حضور نمکی و جمعی از مدیران و معاونین این وزارتخانه با موضوع بررسی آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در کشور و راهکارهای تقویت مقابله با آن، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، سعید نمکی، وزیر بهداشت در جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، تاکید کرد: باید تعداد مراکز سرپایی برای رسیدگی سریع به بیماران کووید۱۹ را از یک هزار و ۲۰ به حداقل ۵ هزار مرکز در سراسر کشور برسانیم و کیت های تشخیصی به ویژه کیت سریع را باید در این مراکز به تعداد کافی تامین کنیم.

وی عنوان کرد: اخیرا علی عسکری، رییس سازمان صدا و سیما برای کمک به فرهنگسازی و آموزش به مردم در جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا با بکارگیری روش های جدید اعلام آمادگی کرد که باید در این زمینه همکاری های خودمان با این سازمان را تقویت کنیم.

وی یادآور شد: می توان برای کارمندان در بخش دولتی و خصوصی آزمایشات دوره ای در نظر گرفت و آنها را به سه گروه با ریسک خطر بالا یعنی افراد دارای بیماری های زمینه ای، با خطر متوسط و نیز کم خطر تقسیم کرد که گروه اول به صورت هفتگی با تست های سریع، گروه دوم هر دو هفته یکبار و گروه سوم هر ماه یکبار آزمایش بدهند.

علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در این جلسه گفت: در ۴۳ شهرستانی که ۵ آبان محدودیت هایی در آنها اعمال شد، وضعیت بیماری رو به کاهش بوده است. از بین این ۴۳ شهرستان، ۴۰ شهر سیر نزولی دارد، یکی از آنها روند نزولی را آغاز کرده و دو شهرستان دیگر در وضعیت ثابت قرار دارند که امیدواریم روند بیماری در این شهرها نیز رو به کاهش باشد.

وی افزود: محدودیت ها در ۴۶ شهرستان دیگر نیز ۱۴ آبان اعمال شد که اثرات کاهش بیماری در این مناطق قابل مشاهده است. با طرح جدید محدودیت های کرونایی که هفته پیش به تصویب رسید و از اول این هفته اجرایی شد، ۷۹ میلیون نفر تحت پوشش قرار گرفتند که ۵۳ میلیون نفر در ۱۶۰ شهرستان با وضعیت قرمز، زندگی می کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا ۷ استراتژی مشخص و جدی داریم که همه برنامه ها باید به طور دقیق اجرایی شود. خوشبختانه در گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا تعدادی از مدیران وزارت بهداشت برای نظارت بر روند اجرایی این مرحله در مناطق مختلف کشور ماموریت یافته اند که برای آنها چک لیست های نظارتی در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای اجرای طرح محله محور مبارزه با کرونا، بسته های آموزشی برای مراقبت از بیماران کووید۱۹ در منزل، دستورالعمل نقش، جایگاه و وظایف دستگاه های همکار مانند بسیج، کارت شناسایی برای همکاران اجرایی و تجهیزاتی مانند کوله پشتی برای جابجایی لوازم حفاظت فردی و کیت های تشخیصی سریع و دستورالعمل آموزشی برای افرادی که متمایل به همکاری در این طرح هستند، آماده و تهیه شده است.

رییسی افزود: دستورالعمل راهنمای پیاده سازی گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا برای تیم های عملیاتی آماده شده که شامل سرفصل هایی مانند برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت و آموزش تیم های عملیاتی، استفاده از وسایل حفاظت فردی، ثبت و گزارش دهی فعالیت ها و نظارت و پایش است.

امکان تشخیص بیماران با کارت یا شماره ملی فراهم شده است

وی یادآور شد: برای قرنطینه و رصد بیماران کووید۱۹ با همکاری وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین راه و شهرسازی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و بخش های مختلف از جمله حمل و نقل عمومی شامل شرکت های هواپیمایی و قطارها به وزارت بهداشت متصل شده است. در حال حاضر هر فردی که ما به او دسترسی می دهیم با گوشی موبایل می تواند در محیط هایی مانند ورودی مترو، اتوبوس، ادارات یا فرودگاه ها، با اسکن کارت یا شماره ملی، از وضعیت بیماری مراجعان به آن مرکز آگاهی پیدا کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: طرح کنترل ورودی ها با اسکن کارت یا شماره ملی روز ۲۹ آبان به صورت آزمایشی در مترو اجرا شد که در آن یک روز ۱۶۴ بیمار که اطلاعات آنها در بانک های اطلاعاتی وزارت بهداشت وجود داشت در مترو حضور پیدا کرده بودند که از حضور آنها ممانعت شد.

گفتنی است، در این جلسه گزارشاتی از حوزه های مختلف از سوی معاونین وزارت بهداشت و دکتر زالی، فرمانده عملیات مبارزه با بیماری کرونا در کلانشهر تهران ارائه شد.

مقابله با کرونا نمکی وزارت بهداشت آزمایش های دوره ای کرونا کارمندان بخش خصوصی بخش دولتی قرنطینه محدودیت های کرونایی داوطلبان تست گیری کرونا
اخبار مرتبط
  • تعرفه تست PCR و قیمت کیت تشخیصی اعلام شد

  • تعرفه آزمایش کرونا اعلام شد

  • یک اشتباه آزمایشگاهی و مثبت شدن تست کرونای صدها نفر در انگلیس

  • هیچ وجهی برای استفاده از داروهای کرونا در ایران دریافت نشده است

  • تخصیص یک تا دو روز حقوق کارمندان به تامین نیازهای سلامت در فارس

  • توضیح سخنگوی ستاد ملی کرونا درباره ساعت کار کارمندان

  • ابتلای ۱۵ درصد از کارمندان استان تهران به کرونا

  • همدلی و از خودگذشتگی اصناف یزد در مقابله با کرونا ستودنی است

  • کدام مشاغل مشمول ممنوعیت فعالیت نمی شوند؟

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • رسالت سازمان دانش‌آموزی تحقق گام دوم انقلاب است

  • ماجرای انتشار تصویر تنبیه بدنی دانش‌آموز منطقه طارم سفلی چه بود؟

  • تفریح دستمایه کودک آزاری

  • اردوهای مجازی راهیان نور تا پایان فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت

  • اعلام جزئیات قطعی برق تهران؛ هرمنطقه حداکثر دو ساعت «خاموشی»

  • نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد

  • چگونگی کمک سازمان دانش‌آموزی به افزایش مهارت دانش‌آموزان

  • افزایش آمار ابتلا و فوتی‌های کرونا در 24 ساعت گذشته

  • ارائه خدمات مشاوره رایگان به دانش‌آموزان

  • تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا 2020؛ پرسپولیسی‌ها آسیا را تسخیر کردند

  • سیلی یک ملت از نماینده‌

  • تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای مدارس در صورت ادامه کرونا

  • طعنه محسن تنابنده به ماجرای سیلی زدن نماینده مجلس به یک سرباز+فیلم

  • دانش‌آموزان بخوانند؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 7 بهمن

  • نعیمی: هدف از برگزاری محافل انس با قرآن، تعمیق تفکر، تدبر و انس نسل جوان با قرآن است

  • قصاص پسر خاله جنایتکار

  • چرا سگ‌ها استخوان‌ را دفن می‌کنند؟

  • معرفی تیم‌های داوری هفته سیزدهم لیگ برتر؛ سوت بازی بزرگ به حیدری رسید

  • تشریح عملکرد آموزش‌وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی

  • حرکت خوب شبکه ورزش با مدیریت جدید

  • غضنفرآبادی: هنوز شکایتی از رئیس‌جمهور دریافت نکرده‌ایم

  • هزینه‌های فدراسیون فوتبال طی 3 سال اخیر 400 درصد بیشتر شد

  • ثبت‌نام انتخابات شورا‌ها اسفند، انتخابات ریاست‌جمهوری اردیبهشت

  • موافقت‌نامه همکاری ایران و روسیه در حوزه امنیت اطلاعات

  • قدردانی رئیس‌جمهوری از تلاش و زحمات بنیاد مستضعفان

  • دعوت 2 تکواندوکار به مرحله جدید اردوی تیم ملی بانوان

  • مروری بر16 فیلمی که ویترین سی و نهمین جشنواره فیلم فجر شدند

  • شناسایی ۶هزار و ۴۲۰ بیمار جدید؛ ۴۰۳۸ تن در وضعیت شدید بیماری کرونا هستند

  • درخواست محمود صادقی برای برچیدن «خط ویژه مقامات»

  • اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد برای استانداردسازی گرمایش مدارس

  • بازدید رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس از محل برگزاری دوره خبرنگاری دانش‌آموزان پسر شیراز

  • از آخرین وضعیت پرونده هفت‌تپه تا پرونده نازنین زاغری به روایت سخنگوی قوه قضاییه

  • مصاحبه اختصاصی پانا با معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور

  • لاوروف: نجات برجام از مهمترین موضوعات دیدار با ظریف است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم