امروز: پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 23:19 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اقتصادی

در گفت و گوی پانا با عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح شد:

نرخ ارز در بودجه 1400 حدود 16 هزار تومان است

نرخ ارز در بودجه 1400 حدود 16 هزار تومان است

مالیات‌ها در سال آینده 4 برابر می‌شود

11/25/2020 8:56:00 AM
11/25/2020 8:56:00 AM
چهارشنبه 5 آذر 1399 - 08:56
پیشنهادهایی برای بودجه 1400

تهران (پانا) – عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به این مطلب که دولت باید اتکای بودجه را به سمت منابع داخلی کشور سوق دهد، می‌گوید وظیفه دولت این است که از طریق واگذاری شرکت‌های دولتی ، کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری بودجه سال آینده را ببندد و به دنبال معوقات مالیاتی بوده و جلوی فرارهای مالیاتی را بگیرد.

جبارکوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی پانا در پاسخ به این سوال که آیا تغییرات انتخابات امریکا ممکن است تغییری در منابع بودجه به دلیل احتمال افزایش فروش نفت یا برخی گشایش‌های اقتصادی داشته باشد، گفت:‌«در بحث تغییر رئیس جمهوری امریکا و اوضاع اقتصاد همچنان باید با مراقبت ویژه بودجه خود را تنظیم کنیم چون هیچ اعتمادی به امریکا نیست.»

وی گفت: «باید اتکای بودجه به سمت مالیات باشد. به این صورت که از طریق واگذاری شرکت‌های دولتی و کاهش هزینه‌های دولتی و صرفه‌جویی بودجه سال آینده را ببندیم.»

وی افزود:‌« اگر فروش نفت بیش از یک میلیون بشکه شود می‌توانیم به حساب ذخیره ارزی وارد کنیم و از آنجا برای زیرساخت‌های کشور و بخش‌هایی که به شدت نیاز به منابع دارند و غیر فعال هستند، استفاده کنیم و آن بخش ها را بتوانیم فعال کنیم که هم بتوانیم از این منابع ایجاد اشتغال کنیم و هم کارخانجات به چرخه اقتصاد بازگردانده شوند.»

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه گفت:‌«دولت باید اتکا بودجه را به سمت فروش نفت نبرد و به سمت منابع داخلی کشور هدایت کند .»

وی گفت:‌«تحقق 100 درصدی مالیات فقط شعار است. زمانیکه دولت بحث مالیات را در سال گذشته تفسیر می‌کرد قیمت اجناس و کالاها بسیار پایین بود . اما وقتیکه قیمت کالا تا 10 برابر رشد کرده است از انجایی که مالیات بر اساس قیمت روز کالا بسته می‌شود طبیعی است که درآمد دولت از مالیات محقق شده است. در سال گذشته مالیات 150 هزار میلیارد تومان بسته شد و دولت با این افزایش 10 برابری قیمت کالاها توانست 170 هزار میلیارد تومان از مالیات درآمد کسب کند.»

کوچکی‌نژاد افزود:«وقتی ارزش پولی کشور کاهش پیدا کرد و قیمت‌ها افزایش چندین برابری داشتند خود به خود باعث افزایش مالیاتی خواهد شد.تحقق 100 درصدی درآمدهای مالیاتی باتوجه به افزایش قیمت‌ها اقدام مهمی نیست. متاسفانه همچنان بالای 100 هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی در کشور وجود دارد.»

200 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد

وی گفت:‌«با توجه به این افزایش قیمت‌ها،‌همچنان بیش از 200 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد، وظیفه وزیر اقتصاد این است که به دنبال معوقات مالیاتی باشند و جلوی فرارهای مالیاتی را بگیرند.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: «با توجه به افزایش دو برابری حقوق کارکنان طبیعی است درصد مالیاتی که از این حقوق برداشت می‌شود نسبت به سال گذشته چند برابر شود.»

وی گفت:‌«قطعا مالیات در سال جدید حداقل رشد 3 تا 4 برابری خواهد داشت. امسال حداقل 300 هزارمیلیارد تومان درآمد مالیاتی کشور خواهد شد. به طور مثال کسی که زیر 3 میلیون حقوق دریافت می‌کرد از مالیات معاف بود ولی با افزایش حقوق این فرد هم مشمول پرداخت مالیات خواهد شد.»

کوچکی‌نژاد در پاسخ به این سوال که قیمت ارز و قیمت نفت در بودجه سال آینده باید چه رقمی باشد تا به واقعیت نزدیک باشد گفت:‌«معتقدیم که اگر بخواهیم ارزش پول ملی کشور را حفظ کنیم قیمت ارز باید به زیر 10 هزار تومان کاهش پیدا کند حال اینکه قرار است دولت با قیمت 12 هزار تومان ارز را قیمتگذاری کند و نشان‌دهنده این است که ارز حدود 16 هزار تومان ثابت خواهد شد. با توجه به این قیمت ارز، ارزش پول ملی کشور در دنیا کاهش خواهد یافت.»

وی افزود: «در مورد قیمت نفت هم با توجه به تنش‌های نفتی اعتقادمان بر این است که میانگین قیمت کشورهای حاشیه‌ای با قیمت 50 دلار بسته می‌شود که اگر قیمت نفت افزایش پیدا کند به حساب ذخیره ارزی وارد می‌شود که برای پروژه‌های تعطیل می‌توان از آن منابع استفاده کرد.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس جبارکوچکی نژاد منابع بودجه فروش نفت مالیات
اخبار مرتبط
  • ارز ۱۱ هزار تومانی به روند چند نرخی بودن و رانت در کشور کمک می‌کند

  • نوبخت: در بودجه سال ۱۴۰۰ از ظرفیت های مالیاتی کشور بهره می گیریم

  • توجه به معیشت و رفع فقر مطلق در بودجه 1400

  • روحانی: ایجاد یاس در جامعه خیانت ملی است

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • آغاز ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۰ از روز یکشنبه + جزئیات ثبت‌نام

  • اولویت اصلی در آموزش حضوری سلامت دانش آموزان است

  • خانه‌ای که به مدرسه تبدیل شد

  • افزایش مبتلایان به کرونا در کشور؛ آمار قربانیان از ۵۷ هزار نفر گذشت

  • ازدواج به خاطر زیبـــایی

  • افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های بیماری کرونا در کشور

  • جاده‌های ۲۶ استان برفی و بارانی است

  • آتـــش زدن همسر به خاطر 2 دانگ خانه

  • بررسی آثار منفی تعطیلی مدارس بر سلامت روحی و روانی دانش‎‌آموزان

  • آخرین وضعیت مهرداد میناوند در بیمارستان؛ برای مرد تاریخ‌ساز فوتبال ایران دعا کنید

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی دوم بهمن

  • وزیر آموزش و پرورش وارد استان خوزستان شد

  • فوری؛ وضعیت مهرداد میناوند وخیم‌تر شد

  • نحوه ارزشیابی آزمون‌های پایانی غیرحضوری

  • جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

  • بارش برف و باران در جاده‌های ۱۵ استان

  • فرمان‌های جو بایدن در اولین روز ریاست‌جمهوری

  • الهام فخاری: برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران نویدبخش تداوم زندگی است

  • سام درخشانی به «خائن کشی» پیوست

  • واکنش ابتکار به اهانت به رییس جمهوری در رسانه ملی

  • سرلشکر موسوی: نیروی هوایی ارتش در عرصه پهپادها به قدرتی کم نظیر تبدیل شده است

  • واکنش قالیباف به اظهارات دولت به دنبال اصلاحات بودجه در مجلس

  • قالیباف اقدام تروریستی در بغداد را محکوم کرد

  • تعمیر و بازسازی فرهنگسرای بعثت در صفادشت ملارد

  • برگزاری مراسم بزرگداشت شوراها در شهرستان قدس

  • چه تراکنش‌هایی از ۵ بهمن پذیرش نمی‌شود؟

  • معاونت حقوقی ریاست جمهوری از صدا و سیما شکایت خواهد کرد 

  • نمایندگان قوه مجریه خواستار برخورد حقوقی با برنامه رسانه ملی شدند 

  • درخواست سخنگوی دولت برای مراقبت از معتادان‌ متجاهر در شب‌های زمستان

  • انتقاد صالحی از سخنان یک روحانی علیه رییس‌جمهوری در رسانه ملی

  • دادستان کل کشور: اتهام وزیر ارتباطات فقط نبستن اینستاگرام نیست

  • جهانگیری درگذشت استاندار پیشین فارس را تسلیت گفت

  • حضور وزیر آموزش و پرورش در شادگان

  • عمل به مسئولیت‌های اجتماعی در صدر فعالیت فولاد مبارکه

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم